Dodaj do ulubionych

pilne! bzwbk a place z allegro

02.09.10, 17:06
Mój bank wycofał się z "płace z allegro", działa to w dwie strony wtedy?
Tzn ja nie mogę płacić - to pewne, ale czy inni mogą mi płacić przez tą formę
płatności?
Do mnie to była duża wygoda, nie musiałam co chwilę zaglądać na swoje konto
Obserwuj wątek
    • 13inka Re: pilne! bzwbk a place z allegro 02.09.10, 19:25
      nie można płacić przez PzA z wbk tzw szybkimi przelewami ale np kartą kredytową już tak,
      inni oczywiście mogą płacić Tobie bez problemu. Wypłaty z PzA na konto w wbk wchodzą tak jak
      wcześniej, także nic w tej kwestii się nie zmieniło
    • agare-76 Re: pilne! bzwbk a place z allegro 02.09.10, 19:28
      Witam,

Przede wszystkim chcę sprostować - posiadacze kont w BZ WBK mogą nadal korzystać
      z Płacę z Allegro, jednak nie skorzystają już z szybkiego Przelewu24. Zamiast
      niego należy wybrać opcję "Przelew bankowy", następnie skopiować dane, które
      zostaną wyświetlone na stronie PayU (po zatwierdzeniu formularza dostawy i
      płatności), wejść na stronę banku, zalogować się na konto i dokonać płatność na
      wcześniej otrzymane dane.

Natomiast, jeśli chodzi o Sprzedających, także jeśli mają konta w BZ WBK, mogą
      jak dotąd przyjmować wpłaty przez PzA. Wypłaty z PzA na rachunki Sprzedających
      są realizowane bez zmian.

Pozdrawiam,
      Marta Kossowska
      z forum Allegro wink
      • sylki Re: pilne! bzwbk a place z allegro 02.09.10, 20:21
        do Pani z forum allegro

mam pytanie odnośnie wspomnianej formy płatności...kilka dni temu 2 różne osoby
        zapłaciły mi poprzez płatność allegro i do dnia dzisiejszego płatność ma status
        rozpoczęta....na marginesie dodam ze nigdy wcześniej nic podobnego nie miało
        miejsca,wszystko odbywało sie szybko i sprawnie...z góry dziękuje za pomoc
      • tanika01 Re: pilne! bzwbk a place z allegro 02.09.10, 20:57
        wszystko byloby ok zeby nie trzeba było kopiować.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka