Dodaj do ulubionych

obuwie domowe?

06.09.10, 21:19
polećcie jakieś wygodne, klapki domowe, bo ostatnie się wzięły rozwaliłysad
kiedyś można było w schollu kupić, ale teraz jakieś takiesad
Obserwuj wątek
    • szyszunia11 Re: obuwie domowe? 06.09.10, 21:42
      ja chodzę po domu w ecco, takie jakby pół-klapki z podeszwą a'la but sportowy, mega wygodne i trwałe, mam je już prawie 3 lata. No i wygląda to jakoś, tak że człowiek w domu nie czuje się w papuciachwink
    • lola211 Re: obuwie domowe? 07.09.10, 06:55
      Super wygodne to sa crocsy, maja rozne fasony.Ja odkad zaczelam uzywac juz nie zamienie na inne.
      • k1234561 Re: obuwie domowe? 07.09.10, 11:43
        A ja kupuje podobne klapki do Scholla w Deichmanie z firmy Bjordal czy jakoś tak.Są podobnie do Scholla wyprofilowane.Przy moim użytkowaniu Scholl starczał na 2-3 lata,natomiast te z Deichmana na ok. pół roku,ale mnie to nie przeszkadza,kupuję nowe,a stare już zdążą mi się znudzić i zniszczyć.Nie kosztują też wiele bo ok. 40-50 zł.
      • shellerka Re: obuwie domowe? 07.09.10, 17:57
        o do croccsow tez sie przymierzam, zwlaszcza ze ostatnio widzialam takie z futerkiemsmile
    • shellerka Re: obuwie domowe? 07.09.10, 17:57
      ja odkopałam swoje drewniaki - takie prawdziwe drewniaki tyle że lakierowane i czarne, ale maz zabronil w nich chodzic, bo po pierwsze hałas robia, a po drugie on uwaza ze sa aseksualnesmile
      no coz...
      ale jak komus halas nie przeszkadza to polecam.

a ja albo japonki, albo takie materialowe baleriny w rozne wzory, albo uggi - zwlaszcza teraz.
      • annakate Re: obuwie domowe? 07.09.10, 18:10
        ja uwielbiam klapki inblu - z tych białych, "medycznych" - moze nie sa najpiekniejsze, ale nie znam wygodniejszych
    • cherry.coke Re: obuwie domowe? 07.09.10, 18:28
      Mam ulubione slomiane japonki, albo jakies plocienne balerinki. Mam tez kapcie w ksztalcie owieczek, ale sluza do ogrzewania stop, kiedy pracuje w kuchni z kamienna podloga, a nie do chodzenia smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka