jutrobedzielepszydzien 20.09.10, 19:10 szukam fajnych perfum dla siebie,o słodkim zapachu,coś w stylu Show time Kylie Minogue,mogłybyście mi coś polecić?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sowa_hu_hu Re: jakie perfumy? 20.09.10, 19:12 clinigue - happy moje ukochane - plesaures - estee lauder - boskie ,bzowe ,niesamowite... używam od 15stu lat i równie piękne - in love again - YSL Odpowiedz Link Zgłoś
meliissa Re: jakie perfumy? 20.09.10, 22:23 sowa dobrze zrozumiałam te perfumy mają zapach kwiatów bzu? Już od dłuższego czasu takich szukam! Uwielbiam kwiatowe zapachy Moim numerem jeden jest od bardzo już długiego czasu Diorissimo - Diora oczywiście, konwaliowy Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Melissa, kup sobie kiedyś 20.09.10, 23:17 Annick Gotual 'Le Muguet' - Diorissimo się chowa, przysięgam Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak A i jeszcze dla wielbicielek kawitowych zapachów.. 20.09.10, 23:25 Yves Rocher 'Iris Noir' - baaardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mandziola Re: A i jeszcze dla wielbicielek kawitowych zapac 21.09.10, 00:20 Dzięki Ima Ale 500 zł za perfumy to ja jeszcze nigdy nie dałam.. Ja jestem ta.. średnia pułka (zamierzone jakby się jakaś purystka chciała przyiwanić)To już w truskawce można taniej kupić Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: A i jeszcze dla wielbicielek kawitowych zapac 21.09.10, 00:30 Ale "Iris Noir" kosztują w granicach stówki . Na allegro z 30 % mniej Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: A i jeszcze dla wielbicielek kawitowych zapac 21.09.10, 09:10 Tak,Yves Rocher ma w przystepnej cenie fajnie kwiatowe zapachy.Mam na polce Iris Noir, cieply kwiatowy zapach,maja tez fajne perfumy jasminowe i rozane. Warto spróbowac takze miracle forever Lancome-sama słodycz, ale bez mdłosci. Odpowiedz Link Zgłoś
meliissa imasumak 21.09.10, 16:34 imasumak napisała: Annick Gotual 'Le Muguet' - Diorissimo się chowa, przysięgam O psia kostka, a ja właśnie kupiłam kolejne Diorissimo Nic to jak już zużyję obiecuję wypróbować Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu melissa 21.09.10, 08:56 tak ,są o zapachu bzu!!! po prostu cudo ,niewiarygodne jak dla mnie! tylko trzeba kupic tą wersje podstawową w różowym pudełku , po prostu plesaures! bo sa różne odmiany... Odpowiedz Link Zgłoś
meliissa Dziękuję wszystkim dziewczynom! :) 21.09.10, 16:46 Dołączyłam do wątku i zupełnie nieoczekiwanie dowiedziałam się o kilku zapachach, które bardzo chcę wypróbować. Pilnie wszystko zapisałam i przy najbliższej okazji sprawdzę! Niestety na razie mam jeszcze kilka flakoników innych perfum, więc jak mi się bardzo spodobają to będę zużywać je szybko jak nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
mandziola Re: jakie perfumy? 20.09.10, 23:30 Sowa weź teraz dostań gdzies In love again) Ze słodkich - Jette Joop By Night Jette wizaz.pl/kosmetyki/produkt-19509-opis-Jette-Joop-By-Night-Jette-EDP.htm Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: In love again? 21.09.10, 08:58 imasumak napisała: > Ależ proszę Cię bardzo No właśnie ,przez net tak ,ale w perfumeriach nie ma! a jak ktos nie zna zapachu... cena też fajna Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu mandziola 21.09.10, 08:57 No niestety wielka dupa z tymi perfumami ,jedynie co to przez internet ale też słabo... Odpowiedz Link Zgłoś
allija Re: jakie perfumy? 21.09.10, 00:53 > clinigue - happy > > moje ukochane - plesaures - estee lauder - boskie ,bzowe ,niesamowite... używam > od 15stu lat też mnie ten bez zaintrygował ale w opisie ani słowa o nim clinique happy Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Lolita Lempicka moje cudne 21.09.10, 08:53 www.iperfumy.pl/lolita-lempicka/lolita-lempicka-lolita-lempicka-100-ml-woda-perfumowana/ Odpowiedz Link Zgłoś
bswm Re: jakie perfumy? 21.09.10, 10:30 sowa_hu_hu napisała: > i równie piękne - in love again - YSL Moje ulubione, używam chyba od 8 lat, niestety coraz trudniej dostać. I równie piękne - Romance Ralf Lauren Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_s Re: jakie perfumy? 20.09.10, 20:25 nie znam Show, ale dla mnie boski i naprawdę słodki jest Angel. Ostatnio też "odkryłam" beyonce nowy, nie znam nazwy też słodki i ma super cenę. Z mniej słodkich, ale pociągających Kenzo Amour Odpowiedz Link Zgłoś
mona_mayfair Re: jakie perfumy? 20.09.10, 20:49 Nie znam tych Show, ale dla mnie number one są Eternity Ck. Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: jakie perfumy? 21.09.10, 09:11 o tak,Angel jest boski! Ale cene tez ma boska Odpowiedz Link Zgłoś
yanadis Re: jakie perfumy? 20.09.10, 21:36 a ja polecam: Donna Karan DKNY Red Delicious Women, naprawdę fajne, słodkie perfumki Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia11 Re: jakie perfumy? 20.09.10, 22:58 Lolita Lempicka!! Dior Addict (mocna nuta wanilii), ewentualnie YSL Baby Doll - różnane, baaardzo słodkie. Lub też podobne do siebie Escady w różnych odsłonach, lub Amor Amor Cacharel. Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka2 Re: jakie perfumy? 20.09.10, 23:22 pod Amor Amor (i jego fioletową wersją Tentation) jestem się gotowa podpisać, że fajne reszta nie mój typ. Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia11 Re: jakie perfumy? 20.09.10, 23:34 lolinka2 napisała: > pod Amor Amor (i jego fioletową wersją Tentation) jestem się gotowa podpisać, ż > e fajne > reszta nie mój typ. a ja za to Amor Amor stawiam na końcu mojej listy od Dior Addict za to jestem autentycznie uzależniona Odpowiedz Link Zgłoś
peonies Re: jakie perfumy? 21.09.10, 08:41 lubię escady - przyjemne, słodkawe, owocowe zapachy. nie nachalne, bezpieczne. uwielbiam: addict2 i jego limitowanki - bezkonkurencyjne summer peonies na chłodne dni: D&G rose the one i magnifique lancome. Odpowiedz Link Zgłoś
karro80 Re: jakie perfumy? 21.09.10, 02:45 Flower bomb fajne są, z Kylie lubię sweet darling a używam obecnie olschoolowe coty "vanilia fields" -bardzo słodkie, ale takie nie "do wymiotów". Escady tez jak najbardziej miłe zapachy i ostatnio koleżnka takie ładne miała chyba Calvin kLain(nie dam se łba uciąć, że euphoria, ale po flaszce poznałabym) Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: jakie perfumy? 21.09.10, 09:10 W wakacje kupilam sobie Givenchy La Secret i jak dotad jeszcze mi sie znudzil. Zapach jest delikatny,ale nie slodki. Lubie tez Armani Code i czesto uzywam go w zimie. Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: jakie perfumy? 21.09.10, 09:17 mój ukochany słodziak to escada magnetism, następny po escada collection, której juz nie mozna dostać. Magnetism dostępna jeszcze tylko w perfumeriach internetowych. Odpowiedz Link Zgłoś