Dodaj do ulubionych

jakie perfumy?

20.09.10, 19:10
szukam fajnych perfum dla siebie,o słodkim zapachu,coś w stylu Show time Kylie Minogue,mogłybyście mi coś polecić??
Obserwuj wątek
    • sowa_hu_hu Re: jakie perfumy? 20.09.10, 19:12
      clinigue - happy

moje ukochane - plesaures - estee lauder - boskie ,bzowe ,niesamowite... używam od 15stu lat smile

i równie piękne - in love again - YSL
      • kasia191273 Re: jakie perfumy? 20.09.10, 19:17
        Flowerbomb
      • meliissa Re: jakie perfumy? 20.09.10, 22:23
        sowa dobrze zrozumiałam te perfumy mają zapach kwiatów bzu?
        Już od dłuższego czasu takich szukam! Uwielbiam kwiatowe zapachysmile
        Moim numerem jeden jest od bardzo już długiego czasu Diorissimo - Diora oczywiście, konwaliowysmile
        • imasumak Melissa, kup sobie kiedyś 20.09.10, 23:17
          Annick Gotual 'Le Muguet' - Diorissimo się chowa, przysięgam smile
          • imasumak A i jeszcze dla wielbicielek kawitowych zapachów.. 20.09.10, 23:25
            Yves Rocher 'Iris Noir' - baaardzo polecam smile
            • mandziola Re: A i jeszcze dla wielbicielek kawitowych zapac 21.09.10, 00:20
              Dzięki Imasmile Ale 500 zł za perfumy to ja jeszcze nigdy nie dałam.. Ja jestem ta.. średnia pułkasmile (zamierzone jakby się jakaś purystka chciała przyiwanić)To już w truskawce można taniej kupićsmile
              • imasumak Re: A i jeszcze dla wielbicielek kawitowych zapac 21.09.10, 00:30
                Ale "Iris Noir" kosztują w granicach stówki smile. Na allegro z 30 % mniej smile
                • sowa_hu_hu plesaures 21.09.10, 09:00

www.ceneo.pl/82048
                • lola211 Re: A i jeszcze dla wielbicielek kawitowych zapac 21.09.10, 09:10
                  Tak,Yves Rocher ma w przystepnej cenie fajnie kwiatowe zapachy.Mam na polce Iris Noir, cieply kwiatowy zapach,maja tez fajne perfumy jasminowe i rozane.
                  Warto spróbowac takze miracle forever Lancome-sama słodycz, ale bez mdłosci.

• meliissa imasumak 21.09.10, 16:34
            imasumak napisała:

Annick Gotual 'Le Muguet' - Diorissimo się chowa, przysięgam smile

O psia kostka, a ja właśnie kupiłam kolejne Diorissimosad Nic to jak już zużyję obiecuję wypróbowaćsmile
        • sowa_hu_hu melissa 21.09.10, 08:56

tak ,są o zapachu bzu!!! po prostu cudo ,niewiarygodne jak dla mnie! tylko trzeba kupic tą wersje podstawową w różowym pudełku , po prostu plesaures! bo sa różne odmiany...
          • meliissa Dziękuję wszystkim dziewczynom! :) 21.09.10, 16:46
            Dołączyłam do wątku i zupełnie nieoczekiwanie dowiedziałam się o kilku zapachach, które bardzo chcę wypróbować. Pilnie wszystko zapisałam i przy najbliższej okazji sprawdzę! Niestety na razie mam jeszcze kilka flakoników innych perfum, więc jak mi się bardzo spodobają to będę zużywać je szybko jak nigdywink
      • mandziola Re: jakie perfumy? 20.09.10, 23:30
        Sowa weź teraz dostań gdzies In love againsmile)
        Ze słodkich - Jette Joop By Night Jette
        wizaz.pl/kosmetyki/produkt-19509-opis-Jette-Joop-By-Night-Jette-EDP.htm
        • imasumak In love again? 20.09.10, 23:47
          Ależ proszę Cię bardzo
          • sowa_hu_hu Re: In love again? 21.09.10, 08:58
            imasumak napisała:

> Ależ proszę Cię bardzo

No właśnie ,przez net tak ,ale w perfumeriach nie ma! a jak ktos nie zna zapachu...

cena też fajna wink
        • sowa_hu_hu mandziola 21.09.10, 08:57

No niestety wielka dupa z tymi perfumami ,jedynie co to przez internet uncertain ale też słabo...
      • allija Re: jakie perfumy? 21.09.10, 00:53
        > clinigue - happy
        >
        > moje ukochane - plesaures - estee lauder - boskie ,bzowe ,niesamowite... używam
        > od 15stu lat smile

też mnie ten bez zaintrygował ale w opisie ani słowa o nim
        clinique happy
      • gabi683 Lolita Lempicka moje cudne 21.09.10, 08:53
        www.iperfumy.pl/lolita-lempicka/lolita-lempicka-lolita-lempicka-100-ml-woda-perfumowana/
      • bswm Re: jakie perfumy? 21.09.10, 10:30
        sowa_hu_hu napisała:

> i równie piękne - in love again - YSL

Moje ulubione, używam chyba od 8 lat, niestety coraz trudniej dostać.
        I równie piękne - Romance Ralf Lauren
    • gwen_s Re: jakie perfumy? 20.09.10, 20:25
      nie znam Show, ale dla mnie boski i naprawdę słodki jest Angel.
      Ostatnio też "odkryłam" beyonce nowy, nie znam nazwy też słodki i ma super cenę.
      Z mniej słodkich, ale pociągających Kenzo Amour smile
      • mona_mayfair Re: jakie perfumy? 20.09.10, 20:49
        Nie znam tych Show, ale dla mnie number one są Eternity Ck.
      • adsa_21 Re: jakie perfumy? 21.09.10, 09:11
        o tak,Angel jest boski!
        Ale cene tez ma boskasmile
    • yanadis Re: jakie perfumy? 20.09.10, 21:36
      a ja polecam: Donna Karan DKNY Red Delicious Women, naprawdę fajne, słodkie perfumki
      • mona_mayfair Re: jakie perfumy? 21.09.10, 09:28
        tak, delicje też fajnesmile
    • szyszunia11 Re: jakie perfumy? 20.09.10, 22:58
      Lolita Lempicka!! Dior Addict (mocna nuta wanilii), ewentualnie YSL Baby Doll - różnane, baaardzo słodkie. Lub też podobne do siebie Escady w różnych odsłonach, lub Amor Amor Cacharel.
      • lolinka2 Re: jakie perfumy? 20.09.10, 23:22
        pod Amor Amor (i jego fioletową wersją Tentation) jestem się gotowa podpisać, że fajne smile
        reszta nie mój typ.
        • szyszunia11 Re: jakie perfumy? 20.09.10, 23:34
          lolinka2 napisała:

> pod Amor Amor (i jego fioletową wersją Tentation) jestem się gotowa podpisać, ż
          > e fajne smile
          > reszta nie mój typ.

a ja za to Amor Amor stawiam na końcu mojej listywink od Dior Addict za to jestem autentycznie uzależnionasmile
    • imasumak Re: jakie perfumy? 20.09.10, 23:22
      YSL "Elle", L. Lempicka, Miss Dior
      • peonies Re: jakie perfumy? 21.09.10, 08:41
        lubię escady - przyjemne, słodkawe, owocowe zapachy. nie nachalne, bezpieczne.
        uwielbiam: addict2 i jego limitowanki - bezkonkurencyjne summer peonies smile
        na chłodne dni: D&G rose the one i magnifique lancome.
    • karro80 Re: jakie perfumy? 21.09.10, 02:45
      Flower bomb fajne są, z Kylie lubię sweet darling a używam obecnie olschoolowe coty "vanilia fields" -bardzo słodkie, ale takie nie "do wymiotów".
      Escady tez jak najbardziej miłe zapachy i ostatnio koleżnka takie ładne miała chyba Calvin kLain(nie dam se łba uciąć, że euphoria, ale po flaszce poznałabym)
    • adsa_21 Re: jakie perfumy? 21.09.10, 09:10
      W wakacje kupilam sobie Givenchy La Secret i jak dotad jeszcze mi sie znudzil. Zapach jest delikatny,ale nie slodki.
      Lubie tez Armani Code i czesto uzywam go w zimie.
    • hexella Re: jakie perfumy? 21.09.10, 09:17
      mój ukochany słodziak to escada magnetism, następny po escada collection, której juz nie mozna dostać. Magnetism dostępna jeszcze tylko w perfumeriach internetowych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka