iwonag25 23.09.10, 13:40 Proszę o opinię o tych pieluszkach - czy są chłonne, czy nie przemakają, czy są dobrze rozciągliwe i dopasowane do ciałka. Pytanie szczególnie do tych, które używały pampersów pampersa i mają porównanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaisha18 Re: Nowe pieluszki happy 3D flexi system 23.09.10, 13:56 Podepnę się pod pytanie i jeszcze ciekawi mnie, ile jest w paczce 5 - ek i jaka cena? Odpowiedz Link Zgłoś
karolina17w Re: Nowe pieluszki happy 3D flexi system 23.09.10, 16:04 Ja wiem tyle,że w paczce jest 58 "piątek"; czyli tak jak w zwykłych Bella. Widziałam jakiś czas temu w Intermarche w promocji za 29,99 - cena wyjściowa była ok. 44 zł. A tak to nie widziałam, przynajmniej w moim mieście, tych pieluszek. Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara-k Re: Nowe pieluszki happy 3D flexi system 23.09.10, 20:44 ja belle kupuje tu: www.blizejciebie.pl/pieluszki.html,151_207,0?gclid=CO_iv5eanqQCFZEy3godEXNAGA Odpowiedz Link Zgłoś
kaisha18 Re: Nowe pieluszki happy 3D flexi system 23.09.10, 21:28 Heh, no to się raczej nie opłaca za tą cenę normalną, bo ostatnio zrobiłam zapas w Realu Pampersów Active baby rozm 5, 58 szt za 42,99. Za tę promocyjną to można tą Bellę spróbować, jak się ma gdzie kupić, bo dojechać, ewentualnie doliczyć przesyłkę, to wychodzi na to samo, albo drożej. Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara-k Re: Nowe pieluszki happy 3D flexi system 25.09.10, 17:07 mi nie wychodzi drozej, nie wiem jak liczysz i jakie ceny porownujesz, ja jestem na etapie 3. bella jest bardziej chlonna, pampersow uzywam do zabawy na podlodze bo sa wygodniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
strusiek_m Re: Nowe pieluszki happy 3D flexi system 25.09.10, 19:56 Właśnie jesteśmy w trakcie "testowania". Na pewno są trochę mniej delikatne i miękkie niż Pampersy, ale równie chłonne i elstyczne. No i zdecydowanie lepsze od pieluszek Huggies, które małego obcierały (te paski z rzepami) i były o wiele bardziej "plasticzane". Podsumowując - mogą być,, wielkiej różnicy z Pampersami nie ma, ale - tu zgadzam się w wieloma forowiczkami - i tak trzeba kupować to,co akurat jest w promocji w supermarkecie . Pozdrawiam, m. Odpowiedz Link Zgłoś
kaisha18 Re: Nowe pieluszki happy 3D flexi system 26.09.10, 12:01 dagmara - porównałam Pampers active baby rozm 5, w paczce 58 szt, które ostatnio kupiłam za 42,99 z tymi bella 3d flexi system ze stronki, którą podałaś. Bella rozm 5, również 58 szt= 37, 95 + 14,99 koszt przesyłki. Wychodzi drożej. Nawet kupując więcej sztuk, już mi się nie chce przeliczać - myślę, że wyjdzie na to samo. A szkoda, bo myślałam, że zacznę je kupować na noc, bo do tej pory w ramach oszczędzania tych active baby na dzień, na noc zakładam Higieco, są dość grube i sztywne, ale super chłonne. Dziecko na etapie raczkowania, więc na dzień właśnie active baby Pampers. Chociaż musiałabym dobrze przeliczyć na tej podanej przez Ciebie stronce, jak to by wyszło z kupnem większej ilości Może się jednak opłaci Odpowiedz Link Zgłoś
kaisha18 Re: Nowe pieluszki happy 3D flexi system 26.09.10, 12:17 Przeliczyłam Jeżeli są tak samo chłonne jak Pampersy to się zdecydowanie opłaca z tej stronki. I może zacznę kupować też na dzień, zamiast tych active baby. Przy zakupie 4 paczek po 58 szt zapłacę 143, 75 zł, koszt przesyłki powyżej 115 zł jest gratis, więc różnica jest, bo przy zakupie active baby za 4 paczki w promocji zapłaciłabym w zaokrągleniu 172 zł ;- ) Dzięki za tą stronkę Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara-k Re: Nowe pieluszki happy 3D flexi system 26.09.10, 20:36 ano ja wlasnie zawsze kupuje wiecej, poza tym mydlo w plynie i jakies pierdolki i przywoza wielka pake i upycham za komoda;P Odpowiedz Link Zgłoś
kaisha18 Re: Nowe pieluszki happy 3D flexi system 05.11.10, 12:44 Jestem w trakcie testowania. Pieluszki są większe niż Pampers, ale u nas to akurat na plus. Wytrzymują całą noc - bardzo chłonne, raz zdarzyła nam się mega gigantyczna kupa - zwykle z Pampersa wypływała plecami, a tu nie. Wiadomo, że nie są aż tak miękkie, jak Pampers, ale nie są tez bardzo sztywne. Uczulenia nie ma, dupka nieodparzona, także jesteśmy zadowoleni. No i cenowo wychodzi dużo taniej, niż Pampers.Raz kupiłam w promocji w Realu, a teraz zamówiłam 4 paki z tej stronki, którą polecała Dagmara Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
onunka Re: Nowe pieluszki happy 3D flexi system 05.11.10, 20:28 Jak dla mnie -szkoda kasy. Kupiłam bo byłam ciekawa-reklama zachęcająca.Koszt-byly tańsze od Pampersów o 8 zł,ilosciowo-4-ek tyle samo. Ja tam nic co opisane jako "flexi"nie widze,marne rzepy-tyle ze szersze,sztywne,falbanka wew.jakoś dziwnie odstaje,odrapuja nóżki no i małemu wyszły jakieś kropki na siuraku i jajeczkach.Faktem jest ze są ciut wieksze od pampersów. Dla nas zakup nie udany,pampki to pampki,szukam na promocjach,przy drugim dziecku jakoś chyba eksperymenty mi sie znudziły:/bo przetestowałam tylko Pampersy sleep&play(beznadzieja) bella happy clasic i teraz te flexi i dość. Odpowiedz Link Zgłoś
syropinka26 Re: Nowe pieluszki happy 3D flexi system 05.11.10, 22:24 allegro.pl/pieluchy-bella-happy-maxi-280szt-chusteczki-3op-i1293425783.html jestem zadowolona.dla nas lepsze niz pampersy pampersa bo ja obciskaly bella jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
kufferrek Re: Nowe pieluszki happy 3D flexi system 06.11.10, 21:10 Jestem zadowolona zarówno z Bella jak i Huggies. Rozmiar 4+. Kupuję w zależności od dostępności i ceny ( promocje). Natomiast jeśli chodzi o Pampersy-ta marka dla mnie nie istnieje, dlatego nie mogę porównać. Odpowiedz Link Zgłoś