Dodaj do ulubionych

Stroje karnawałowo-helloweenowe w TKMaxx

24.09.10, 14:14
We wrocławskim TKMaxx są stroje w bardzo fajnych cenach: 19,90, 22,90, 29,00, 39,00. Największy wybór jest dla 3-4 latków, 3-5 latków oraz na 10-12 lat (choć wg mnie to raczej rozmiar 8-10). Stroje całkiem fajne min: pielęgniarka, pielęgniarka weterynaryjna, wampiry i upiory chłopięce i dziewczęce, piratki i piraci, diabliki i diablice, kościotrupy, pająk, super bohaterzy (z muskulaturą).
Dla zaintersowanych zabawkami także dobra wiadomość, bo pojawiły się małe zestawy lego, zabawki drewniane w tym mebelki do domków dla lalek, ubranka dla baby born i lalek bratz, ceny atrakcyjne.
Obserwuj wątek
    • katka74 Re: Stroje karnawałowo-helloweenowe w TKMaxx 24.09.10, 16:09
      A jak jest w warszawskim TKMaxx? Czy asortyment we wszystkich sklepach jest ten sam? Ktoś był i widział?
      • loganmylove Re: Stroje karnawałowo-helloweenowe w TKMaxx 24.09.10, 17:29
        A kto był juz w warszawskim? jestem ciekawa czy jest coś ciekawego a nie mam jak podjechać
      • afroddytta Re: Stroje karnawałowo-helloweenowe w TKMaxx 24.09.10, 17:37
        Byłam dziś na Marszałkowskiej straszny szał był, dzikie tłumy! Ogólnie ludzie chyba nie znają sklepów tego typu i myślą, że tylko dzisiaj jest ta przecena i kupowali po prostu całymi wózkami.
        A żadnych dodatkowych promocji nie było i ceny i jutro i za tydzień będą takie jak dzisiaj. Ale tam w ogóle nie ma działu dziecięcego i domowego. W Blue City ma być domowy, ale co do dziecięcego każdy mówił coś innego. Także radzę pojechać jakoś za tydzień, bo towar ma być dokładany nawet kilka razy dziennie, a ceny są stałe.
        • agni71 Re: Stroje karnawałowo-helloweenowe w TKMaxx 24.09.10, 17:44
          W prasowej reklamie widzialam, że w Blue city ma byc dzial i domowy i dziecięcy. Ale tam otwarcie chyba dopiero za tydzień? Szkoda, że na Marszałkowskiej nie ma tych działów, bo najbardziej by mnie interesowały, a do Blue city nie mam dobrego dojazdu sad
    • agata9991 pia 24.09.10, 17:22
      a pamietasz po ile małe zestawy lego?
      • pia_ Re: pia 24.09.10, 17:59
        Ok 30 zł z 50 zł, było lego duplo i lego od lat 4, ale za nic nie pamiętam jakie zestawy.
        • krasulas Re: Czeladź 24.09.10, 19:15
          podobnie, chć burdel na zabawkach straszny!
          stroje - niewiele - wiszą na osobnym wieszaku.
          za to sporo kurtek dziewczęcych - po ok. 70zł.
          kilka sztuk Trespassa, Dare2Be w dobrych cenach.

stroje mie nie powaliły, za to dział domowy zawsze obciąża mój stan konta
          • pia_ Re: Czeladź 24.09.10, 19:30
            Bo stroje nie są powalające, choć akurat super bohaterzy są naprawdę fajni. Kilka innych strojów także było ok, za taką cenę to warto, przynajmniej dla starszych dzieci. Wiem, ze stroje z mothercare były na pewno ładniejsze i lepszej jakości, ale tam rozmiarówka raczej mała i na pannicę 134-140 niczego nie kupię.
            • krasulas Re: Czeladź 24.09.10, 20:22
              apropos TKmaxxa - kupiłam za 19zł czapkę polarową Roxy w jasnym turkusie, w ciemniejsze kropeczki - turkus, zieleń, limonka. Pasuje fajnie do turkusowej puchówki Benettona.
              Ma jeden minus - jest to rozmiarówka dziecięca - ma wywinięcie z logo firmy. Kupiłam ryzykując nieco, ale młodej wspomniane wywinięcie odwinęłam i pasuje fajno (a panna ma sporą główkę). Najważniejsze - jest ciepła!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka