foxterier 01.04.04, 13:34 widziale ostatnio na szkole rodzenia wiaderko do kapieli niemowlat - czy ktos wie gdzi moge je dokladniej obejrzec i jak sie nazywa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinik Re: KTO ZNA? 01.04.04, 13:43 Hej! Nazywa sie to Tummy Tub (oryginal). W Niemczech jest juz duzo podrobek i jest juz sporo uzywanych. Ja to tez mialam i bylam niezadowolona. Trudno (wbrew pozorom!) wykapac w tym samemu dziecko. Moze to kwestia przyzwyczajenia... Problemem bylo dla mnie wymycie glowki (jedna reka trzymajac dziecko, zeby nie za gleboko wpadlo, a druga myjac). Prawie wszystkie moje kolezanki (a mam sporo kolezanek-matek) tez maja te wiaderka. Tylko one nie kupily wanienek. Z wiaderka mozna krocej korzystac (mniejsze niz wanienka). Ja kupilam wanienke w Ikei (przezroczysta niebieska z antyposlizgowymi paskami) i jestem b. zadowolona. Przy wanienkach radze zwrocic uwage, zeby dno bylo absolutnie nie polokragle w przekroju (u kuzynki mialam okazje w takiej kapac dziecko). Maly sie w tym slizgal jak ryba, a ja bylam zupelnie niepewna. Pinik Odpowiedz Link Zgłoś
foxterier Re: KTO ZNA? 02.04.04, 11:57 dzieki za odpowiedz, ja najpierw kupilem wanienke w ikei a potem zauwazylem wiaderko. maly ma sie urodzic za dwa tygodnie wiec po Twojej opinii wiaderka juz nie kupie. za to utwierdzilem sie ze wanienka to byl dobry wybor. fox Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: KTO ZNA? 01.04.04, 13:44 Zobacz tu: search.ebay.de/search/search.dll?query=tummy+tub&salistedinsite=77&socolumnlayout=3&ht=1&sosortproperty=2&from=R1 0&catref=C0&sorecordsperpage=50&sosortorder=2&BasicSearch= Pinik Odpowiedz Link Zgłoś