Dodaj do ulubionych

do znawczyn allegro

25.10.10, 12:04
Jestem początkująca w sprzedaży dlatego chce sie was podpytać bo wystawiłam przedmiot bez ceny min. ale podałam cene jaka by mnie fascynowała i mam pytanie jak ktos bedzie licytował to juz kolejnej osobie mam dana rzecz sprzedac czy czekac az aukacja sie zakonczy i dopiero moge to sprzedać.Podpowiedzcie bo jestem zielona w sprzedazy a wy ekspertkismile
Obserwuj wątek
    • 1alfa1 Re: do znawczyn allegro 25.10.10, 12:09
      jeśli wybrałaś aukcję z ceną KUP TERAZ - to akcja kończy się w momencie gdy pierwsza osoba zdecyduję się na licytację czyli na ta cenę
      jeśli wybrałaś aukcję z licytacją od satysfakcjonującej Cię ceny to czekasz spokojnie do końca aukcji - często jest kilku licytujących i podbijają cenę.
      • asiaiwona_1 Re: do znawczyn allegro 25.10.10, 12:39
        a ja zrozumiałam, że autorka w opisie aukcji napisała jak cena by ją "fascynowała", a aukcja jest bez ceny minimalnej. W tej sytuacji musisz poczkać do końca aukcji i niestety kupujący twoje fascynacje ceną końcową mogą mieć głeboko w d... wink
        • monia2506 Re: do znawczyn allegro 25.10.10, 12:43
          Dzieki jestescie kochanesmile
        • kroliczyca80 Re: do znawczyn allegro 25.10.10, 12:45
          Asiaiwona - przez ciebie oplułam monitor szarlotką big_grin
          Ja tez zrozumialam, że cena podana jest w opisie. To nie jest w żaden sposób wiążące, trzeba sprzedać za tyle, na ilu stanie licytacja. Ewentualnie aukcje odwołać i zrobić ją od nowa, zgodnie z regulaminem.
          • asiaiwona_1 Re: do znawczyn allegro 25.10.10, 14:06
            kroliczyca80 napisała:

> Asiaiwona - przez ciebie oplułam monitor szarlotką big_grin

Cieszę się, że wywołałam uśmiech na twej twarzy. Na szarlotkę na monitorze niestety nic nie poradzę. Powiem tylko, że szkoda szarlotki, bo ja bym chętnie ją zjadła, a tak to głupio bym wyglądała liżąc monitor wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka