asiaw9 29.10.10, 07:07 Czy gdzieś są promocje na tą kuchnie? W jakich cenach ona jest w sklepach i w jakich sklepach mogę ją znaleźć, do tej pory widziałam ją tylko na allegro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudamarta4 Re: Smoby tefal excellence 29.10.10, 13:16 Auchan, Real- Warszawa. Ceny Ci nie podam, ale wczoraj osobiście z kartonów je na połki wrzucałam Odpowiedz Link Zgłoś
filipianka Re: Smoby tefal excellence 29.10.10, 13:51 kupowałam taka w zeszłym roku za 375 z przesyłką na allegro nigdzie w realu nie znalazłam taniej zastanów się czy chcesz excellence czy de luxe, wyglądają podobnie a cena różna np w tej aukcji w tytule jest excellence a zdjęcie i cena właściwa dla de luxe i jak widać dużo osób na to poszło ja się długo nie mogłam zdecydować, ale w końcu cieszę się że mam excellence, co prawda z głównego jej bajeru czyli zlewu moje dzieci nie korzystają, ale bawią się mikserem i czajnikiem (można dodatkowo dokupić ok 50 zł), poza tym garnki są teflonowe (czarne) w środku i kolorystyka bordowa ładniejsza jak Ci na tym nie zależy a mikser i czajnik już masz, to lepiej wziąć tą de luxe Odpowiedz Link Zgłoś