Dodaj do ulubionych

Garaż!!! ELC opinie.

03.11.10, 18:40
Matko ja już wysiadam!
Chcę dziecku 2lata kupić garaż ale nie wiem jaki ma być solidni i mógłby mieć trochę bajerów.
Fajny jest Big City ELC ale na żywo go nie widziałam i raczej nie zobaczę.
Czy jest solidny, dobrze wykonany, posłuży przez kilka lat?
Wiem, że przynudzam ale prosze o pomoc.
Obserwuj wątek
    • ruda_val Re: Garaż!!! ELC opinie. 03.11.10, 18:56
      Witaj,
      Synowi kupiliśmy Whizz Around Garage (www.elc.co.uk/Whizz-Around-Garage/125831,default,pd.html) i jest solidny. Kuba się nawet na niego wspinał jak był mniejszy i się nie rozpadł. Naprawdę solidna konstrukcja.

• monia111175 Re: Garaż!!! ELC opinie. 03.11.10, 19:11
        marta ja juz ci pisałąm ze w smyku smiki ma fajny--ja w zeszłym roku na niego zachorowałąm,ale nie miałąm kasy,a były nawet po 99 zł,teraz sa bodajze 129 albo 149 zł--bardzo podobne co w linku,zaraz wejde w smyka to ci znajde.
        • monia111175 Re: Garaż!!! ELC opinie. 03.11.10, 19:13
          www.smiki.pl/
          jesli go nie bedzie pokazanego to wejdz w te zabawki i znajdzieszsmile
          • marta2202 Re: Garaż!!! 03.11.10, 19:21
            No to moze taki Smoby?
            allegro.pl/smoby-vroom-planet-moj-pierwszy-pietrowy-garaz-dvd-i1291196420.html
            • monia111175 Re: Garaż!!! 03.11.10, 19:32
              No łądny,pewno bym kupiła,gdybym była bogatasmile a pewno na drugi rok bym znowu jakis wadera kupiła i cały swiat bym mu kupiła,bo uwielbiam kupowac dzieciom zabawki--ale gdzie to trzymac i skad tyle kasy miecsad
              Ale do rzeczy--tez mam małemu kupic na mikołaja i gwiazdke--skrzynie z narzedziami złotej rączki--i garaz--garaz z wadera na pewno kupie,na dodatek w auchanie chyba za 29 zł jest juz.
              Chyba ze ktos z rodziny zapyta co kupić młodemu wtedy bym kupiłą ten garaz z FP,albo z SMOBYsmile
              • agular Re: Garaż!!! 03.11.10, 20:08
                my mamy taki, www.mothercare.com/Early-Learning-Centre-city-garage/dp/B001CTCF1U?_encoding=UTF8& czytałam w necie bardzo dużo opini o nim że jest solidny i wytrzymuje nawet skoki dziecka na nim smile Kupiłam! Pani w sklepie też mówiła że jest bardzo wytrzymały. U mnie czeka na swięta wiec sama nie ocenię jeszcze ale z opini jestem pewna ze to dobry wybór.
                Dodam że patrz na ceny bo np w Warszawie w Arkadii w mothercare był za 305zł a już na Woli w Wola Parku za 186zł!
              • patir23 Re: Garaż!!! 03.11.10, 20:49
                widze ze sie wszystkie borykamy z tym jaki ten garaz...a ten z Wadera to jaki kupujesz?
            • dammma Re: Garaż!!! 03.11.10, 21:34
              a ja trochę z innej beczki jeśli mogę- jak wygląda kupowanie w elc-jest tam dużo fajnych zabawek.
    • sprycia1979 Re: Garaż!!! ELC opinie. 03.11.10, 21:26
      Garaż jest kapitalny, syn bawi się nim drugi rok i nie udało mu się go popsuć, a robi z nim wszystko, teraz służy młodszemu do nauki wstawania. Kupiłam w mother z dużą paką samochodów gratis- ok 20-30. Polecam kupić na wyprzedaży poświątecznej i mieć prezent na drugi rok, dokładnie cena spada ok 30 %, wiec z 300zł robi sie ok 200- różnica jest.
      Jedna z lepszych zabawek jakie posiadamy
      • iwonka_81 Re: Garaż!!! ELC opinie. 03.11.10, 21:53
        Dokładnie ten garaż syn dostał na urodziny w lipcu, nie ma dnia by się nim nie bawił, wg mnie jest solidny i na pewno posłuży długo.

www.mothercare.com/Early-Learning-Centre-city-garage/dp/B001CTCF1U?_encoding=UTF8&
        Kupowaliśmy w Mothercare za niecałe 190 zł.

Dodam, że wcześniej dostał garaż Wadera i niestety nie ma porównaniasad rozpadał się przy każdym podnoszeniu, przenoszeniu czy mocniejszym ruchu.
      • marta2202 Re: Garaż!!! ELC opinie. 03.11.10, 21:59
        A czy któraś pomogła by mi kupić ten Garaż ELC Big City? Oczyiście w tej niższej cenie bardzo proszę.
    • kroliczyca80 Re: Garaż!!! ELC opinie. 03.11.10, 22:15
      Ja tez się na niego szykuję. Cenę ma straszną (ok 350 zl) ale rok temu przed świętami przecenili go na 170 zl i chyba poczekam, może to powtórzą...
      • kaliaa Re: Garaż!!! ELC opinie. 03.11.10, 22:28
        ja kupilam w zeszlym tyg ten big city na wspomnianej przecenie w warszawie w mothercare.
        Wyglada naprawde solidnie, a cena byla swietna smile
        • domi-no1 Re: Garaż!!! ELC opinie. 03.11.10, 23:06
          A w którym mothercare w Wawrszawie jest ten garaz obecnie w promocji?
        • domi-no1 gdzie garaż w promocji?? 04.11.10, 13:10
          Czy ktoś sie orientuje w którym mothercare w Warszawie garaż obecnie jest w promocji? W Wola Park i Arkadi cena 330zł sad
    • krypteia Re: Garaż!!! ELC opinie. 03.11.10, 22:32
      kupiłam, jest bardzo solidny i bardzo polecam
      • patir23 Re: Garaż!!! ELC opinie. 04.11.10, 13:08
        galerii Mokotów moze byc taki garaz?
        • gajdzia Re: Garaż!!! ELC opinie. 04.11.10, 19:26
          Bylam dzis w Reducie w mothercare w w-wie - promocja sie skonczyla ta cenowa - teraz wydaje mi sie ze do tego garazu dorzucaja zestaw samochodów o wartości 90 złotych gratis - ale głowy nie dam bo akurat nie tym byłam zainteresowana.
        • mama2chlopcow Re: Garaż!!! ELC opinie. 04.11.10, 19:26
          ja kupowałam jakieś 3 tyg temu w Wola Parku za 186zł!!!! A teraz już 330zł? Zadzwońcie to tego maothercare na Wolę i zapytajcie o cenę. Wiem że w tym samym czasie w Arkadii był za 305zł bo tego samego dnia byłam w A. i go oglądałam
          • marta2202 Re: Garaż!!! ELC opinie. 04.11.10, 19:34
            Czyli wart jest swojej ceny, znaczy tej promocyjnej?
            A czy on wydaje jakieś dźwięki?
            No i jak go kupić??? Do każdego Mothercare mam strasznie dalekosad
            • mama2chlopcow Re: Garaż!!! ELC opinie. 04.11.10, 19:40
              Zadzwon najpierw do tego Mothercare w Wola Parku w Warszawie i zapytaj o cenę wtedy można negocjować kto dla Ciebie może kupić smile
              • domi-no1 Re: Garaż!!! ELC opinie. 04.11.10, 21:17
                Promocja cenowa w Wola Parku już się zakończyła, teraz garaż kosztuje 330 zł + za 1 gr dodaja zestaw 20 samochodzików. Potwierdzone info ze sklepu..... szkoda, bo napaliłam sie na ten garaż dla synkasad
            • mama2chlopcow Re: Garaż!!! ELC opinie. 04.11.10, 19:42
              a garaż wydaje realistyczne dzwięki i miga światłami....
    • bgucia1 Re: Garaż!!! ELC opinie. 04.11.10, 22:32
      Może zrobią jeszcze promocję przed świętami, ale na tego typu "ponadczasowe" a nie związane tylko z chwilową modą zabawki warto zapolować na przecenach poświątecznych. NA wiosnę garaże ELC były w mothercare po 130 zł a 20 samochodzików po 20 zł. Garaż wygląda super, choć nasz na użycie czeka, jeszcze tydzień do urodzin..
      • marta2202 Jeśli będą jeszcze w promocji... 04.11.10, 22:58
        to ja bardzo prosze o info na forum, bardzo, ale to bardzo proszęsmile
        Mogę na Was liczyć?
        • marta2202 Re: Jeśli będą jeszcze w promocji... 05.11.10, 22:31
          To tak jeszcze w temaciesmile w jakich kolorach są te garaże w Mothercare? Widziałm cały nibieski i chyba szary z czerwonym?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka