1_9_7_5madzia 07.04.04, 13:36 Dziewczyny, czy któraś z Was spotkała sie z wózkiem głboko-spacerowym firmy ADBOR??????????? Dokładnie chodzi mi o typ Ring. Prosze o opinię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mammusia Re: wózek ADBOR 07.04.04, 13:59 Kupiłam właśnie Adbor Ring 1, wielofunkcyjny - katastrofa: skrzypi, żle się go prowadzi... Bardzo jestem niezadowolona. Może inne mamy mają inne doświadczenia z tym wózkiem? Ja nie polecam. Pozdrawiam, Marzena. Odpowiedz Link Zgłoś
uo79 Re: wózek ADBOR 07.04.04, 16:14 Ja jeźdźę tym wózkiem już 10 miesięcy i jestem z niego bardzo zadowolona. Jeśli chodzi o skrzypienie należy nasmarować kółka (tez tak miałam).Jedyną wagą tych wózków jest wysoka waga 16kg ale przwie wszystkie głębokie wózki mają taką wagę. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczatko Re: wózek ADBOR 07.04.04, 21:14 Mam adbora też od 10 miesięcy, początkowo nie byłam zachwycona, ale mi wymienili stelaż i różnica jest ogromna. Jak chcesz kupić taki wózek to ja chce sprzedać mój. Cena 250 pln, kolor bordowo-kremowy, mam dodatkowo parasolkę bordową z tego samego materiału co wózek. Szczegóły i zdjęcia mogę wysłać. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pycia07 Re: wózek ADBOR 15.09.14, 14:04 Miałam Ring Max 9 lat temu)) jak ten czas leci. Duży, ciężki, niezbyt poręczny jeśli chcemy go wozić często czyli chować do samochodu i wyjmować. Taki pancerny, ale ja kupiłam go właśnie na jesień zimę - moja córka urodziła się pod koniec października i na ten okres dla mnie idealny. Duże koła, dużo miejsca dla dziecka - z tego co pamiętam bardzo długo w nim spała na spacerach. W zimie super się prowadziło i mogłam wjechać wszędzie. Trochę ciężko się znosiło, ale ja na pierwszym piętrze więc dałam radę. No i buja się na boki))) co u mnie przy zasypianiu było bezcenne. Pamiętam też, że kupowaliśmy dodatkowe kółka bo łapaliśmy gumę i coś się z nimi robiło, ale co dokładnie to już nie pamiętam. Z dokupieniem części nie było problemu. Ja byłam zadowolona, ale takiego pancernika chciałam. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: wózek ADBOR 15.09.14, 15:04 wozki drozsze niz auto? chyba takie zabawkowe auto. ps adbor to chinski czolg z metka czestochowska. tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: wózek ADBOR 15.09.14, 15:10 Jeśli to nie reklama to zamieściałaś pytania na wielu forach, pisząc, ze masz wiele zadowolonych koleżanek wiec po co to pytanie? Wózek fakt nie jest drogi ok 600 zł, ale to chyba jego jedyna zaleta, chyba że wartość przeliczyć na wagę bo waży ponad 16 kg!!!! Za 600 zł można mieć używany ale w dobrym stanie i na pewno dobrej jakości zestaw 2w1 Quinny Speedi, który po właściwym traktowaniu przez te 2-3 lata sprzedasz dalej, odzyskując połowę kasy. A tak z ciekawości co konkretnie w tym wózku Ci się spodobało? Odpowiedz Link Zgłoś
olga727 Re: wózek ADBOR 15.09.14, 18:04 Ja te 10 lat temu miałam Dymex-a "Kasia". W Adborze(w rodzinie był) podobała mi się folia w budce,plastikowy podnóżek dla dziecka i koszyk na zakupy (pod gondolą) no i chyba był bardziej zabudowany (ochrona dla dziecka zimą). Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: wózek ADBOR 16.09.14, 17:59 olga727 napisała: > A gdzie ty masz reklamę ? Została usunięta i nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
olga727 Re: wózek ADBOR 16.09.14, 17:13 Posty tegoroczne też są. Nie ja go odkopałam. Odpowiedz Link Zgłoś
toslawa Re: wózek ADBOR 15.09.14, 15:28 Miałam przy pierwszym dziecku. ...porażka. ..dobrze że udało sie sprzedac. Zjedzial na jexna stronę, zabudowany dziecko nic nie widziałam Przy drugim kupiłam używanego jedo fyna-cud miód i sprzedałam za ta sama cenę wz palcem w nosie Odpowiedz Link Zgłoś