majakac 09.11.10, 19:24 Czy do garaży i dróg Wadera pasują samochodziki typu resoraki - tylko te większe w skali ok 1:34 ( modele metalowe np Welly). Czy się mieszczą na drogach i zjazdach i czy dobrze zjeżdżają - szczególnie na krętych zjazdach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patir23 Re: Pytanie do posiadaczy garaży Wader 09.11.10, 19:40 ja mam garaz ale czeka na mikolaja ale z tego co wiem to podobno pasuja resoraki...mam nadzieje bo zamierzamy takich uzywac Odpowiedz Link Zgłoś
patir23 Re: Pytanie do posiadaczy garaży Wader 09.11.10, 19:41 a jaki masz garaz? Odpowiedz Link Zgłoś
majakac Re: Pytanie do posiadaczy garaży Wader 09.11.10, 21:43 Właśnie nie mam garażu tylko kilkadziesiąt modeli samochodów - właśnie w skali 1:34 - czyli te większe metalowe dł ok 10 cm. Garaż Wadera zamierzam nabyć w przedświątecznych promocjach - tylko jeśli nie będzie pasował do autek, które mamy to nie mam po co kupować - młody wściekłby się jakby jego ulubione auta nie zjeżdżały z prędkością światła... Odpowiedz Link Zgłoś