bellatrix.lestrange 23.11.10, 10:04 Witam,chce sprzedać kilka uzywanych zabawek edukacyjnych fisher price na allegro,jak myślicie czy lepiej wystawić je pojedynczo czy jako zestaw? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: Doswiadczone allegrowiczki 23.11.10, 10:19 moja siostra bez problemu sprzedała jako zestaw. Odpowiedz Link Zgłoś
emna Re: Doswiadczone allegrowiczki 23.11.10, 10:23 Zestawy są więcej licytowane. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Doswiadczone allegrowiczki 23.11.10, 12:41 Wystawiałam ostatnio osobno laptop, zegar i kalkulator FP, wszystkie poszło za bardzo dobre ceny, zabawki kupiły rózne osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodasoft2 Re: Doswiadczone allegrowiczki 23.11.10, 14:08 Wystawiłam ostatnio kilka firmowych zabawek, kazda z nich poszła mniej więcej za 70% ceny nowych Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Doswiadczone allegrowiczki 23.11.10, 15:09 ja kupuję tylko pojedynczo nie zawsze w zestawie jest to co mi sie podoba, albo juz cos z zestawu mam Odpowiedz Link Zgłoś
makumi Re: Doswiadczone allegrowiczki 23.11.10, 19:52 Ja zawsze wolę kupować osobno. Wystawiam też osobno, ostatnio wystawiłam ok. 30 przedmiotow, wszystkie firmowe zabawki sprzedały sie po szokujących dla mnie cenach. Nawet uszkodzona zabawka (co było wyraźnie zaznaczone) poszła za połowę ceny nowej. Odpowiedz Link Zgłoś
annaparzonka Re: Doswiadczone allegrowiczki 23.11.10, 20:35 Ja wystawiam osobno z racji tego ze w zestawie nie wszystko moze komus odpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: Doswiadczone allegrowiczki 23.11.10, 22:02 Dokładnie-to jak z zestawami filmów-zwykle jakieś z pakietu juz się ma też kupuję pojedyńczo Odpowiedz Link Zgłoś
zuza-nka88 Re: Doswiadczone allegrowiczki 23.11.10, 22:07 lepiej wystawic pojedynczo bo nie zawsze komus potrzebne jest wszystko a jezeli bedzie chcial kupic cos jeszcze to wylicytuje i to Odpowiedz Link Zgłoś