Dodaj do ulubionych

Chłopiec 1,5 roku - jaki prezent?

26.11.10, 12:11
Sama mam córkę 10 miesięczną i mimo że są w zbliżonym wieku to zawsze mam problem co kupić chrześniakowi.
Młody ma 1,5 roku, żywe dziecko, rzadko kiedy usiedzi spokojnie i mało co go zainteresuje na tyle aby chociaż chwilę się tym pobawił. chciałabym 2 prezenty: jeden na Mikołaja a drugi pod choinkę. Może to być coś droższego.
Plissssss. Pomocy!!!!
Obserwuj wątek
    • wawaga1 Re: Chłopiec 1,5 roku - jaki prezent? 26.11.10, 13:10
      Mam w domu 1,5 rocznego synka i dla niego oraz kuzyna-rówieśnika kupiłam coś takiego:
      allegro.pl/playskool-potrojna-zjezdzalnia-tonka-hasbro-i1325500902.html
      oraz:
      smyk.com/sklep/przedmiot/przenosny-garaz1
      Mój syn dostanie jeszcze to:
      allegro.pl/tomy-mata-wodna-tomek-i-przyjaciele-nowosc-i1330748856.html
      • kasia5030 Re: Chłopiec 1,5 roku - jaki prezent? 26.11.10, 13:21
        Najbezpieczniej to jakiś zestaw klocków Lego Duplo. Czy to zestaw z klockami podstawowymi czy jakiś tematyczny. W zależności od sumy jaką chcesz przenzaczyć na prezent.
        • kinia117 Re: Chłopiec 1,5 roku - jaki prezent? 26.11.10, 13:31
          no wlasnie wszyscy mysla ze lego duplo jest najlepszym prezentem a moja dwojka dzieci zupelnie sie nei chce nim bawic.
          A juz na pewno nie poltoraroczniak.
          U nas sprawdzaja sie autka kazdego rodzaju grajaco-wyjace, straze i wozy policyjne.
          Mysle ze fajnym prezentem sa tez komplety z serii little people. Zastanawiam sie nad farma dla malego. Wciaz lubi dzwiekowe zabawki i zwierzatka, ludziki.
          Ciut wieksze o poreczniejsze dla malych raczek niz lego.
          Wszystko zalezy od dzieciaka. Generalnei lubie niespodzianki ale jednak wole jak ktos choc troche podpyta czym sie maluch bawi.
          • monikaj21 Re: Chłopiec 1,5 roku - jaki prezent? 26.11.10, 13:40
            Moi też nie lubili duplo chociaż pojawiają się tu zawsze jako prezent 100% pewny smile Ale - ostatnio moje dzieci ku mojemu zdziwieniu zaczęły się bawić tymi klockami (a mają 5,5 i ponad 3 lata smile
            Myślę sobie że dla takiego 1,5 roczniaka może być fajne duplo ale właśnie nie same bricki tylko np komisariat policji z samochodem albo autobus - sama się zastanawiam czy mojemu ponad roczniakowi uwielbiającemu samochody nie kupić.
      • tymusia Re: Chłopiec 1,5 roku - jaki prezent? 26.11.10, 13:45
        T mata z Tomkiem jest fajna. Mój starszak dostał ją rok temu i teraz bawi sie cała trojca.
        • madzikka82 Re: Chłopiec 1,5 roku - jaki prezent? 26.11.10, 14:02
          moja coreczka ma prawie 18 miesiecy i uwielbia LITTLE PEOPLE, te figurki sa wieksze i bardziej kolorowe niz te z duplo, poza tym niektore zestawy sa dzwiekowe i jednoczesnie ciekawsze dla takiego malucha
    • lucyna_1980 Re: Chłopiec 1,5 roku - jaki prezent? 26.11.10, 13:45
      Tak myślałam o Małych Pipolach smile i widziałam taki fajny garaż na Allegro
      allegro.pl/fisher-price-little-people-rampa-garaz-zjezdzalnia-i1327153052.html
      A znacie może jakieś zabawki, na których dziecko może dać upust swojej mega energii. Na dzień dziecka dostał zebrę skoczka FP i to jest chyba jedyna zabawka, którą lubi (trampolina nie wchodzi w grę - mieszkanie w bloku smile)) )
      • majarzeszow Re: Chłopiec 1,5 roku - jaki prezent? 26.11.10, 14:35
        jesli ma wyladowac energie, to proponuje laufrada. na moja corke zadzialal doskonale !
    • miszka243 Re: Chłopiec 1,5 roku - jaki prezent? 06.04.11, 10:22
      A może coś co pozwoli małemu naśladować tatę? Dzieciaki lubią udawać, że już są dorośli i dostać zabawki imitujące realne rzeczy (przynajmniej mój tak ma wink ). W tych Konkursach można cyklicznie co miesiąc wygrywać zabawki Fisher Price lub Smoby, więc jest na co polować smile
    • emma_me Re: Chłopiec 1,5 roku - jaki prezent? 06.04.11, 10:26

jeśli to prezent dopiero pod choinkę ( tak zrozumiałam) to tak naprawdę potrzebujesz prezentu dla dwulatka a nie dla 1,5.
      Dla dwulatka świetna może okazać się hulajnoga mini micro.
      • lucyna_1980 Re: Chłopiec 1,5 roku - jaki prezent? 06.04.11, 14:54
        Emma_me - ale to był post z listopada 2010 smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka