Dodaj do ulubionych

H&M sukienki wizytowe nowe Allegro połowa ceny

29.11.10, 15:23
Moze kogos zainteresuje... Na Allegro cena 60zł + przesyłka 7zł, zamiast 120zł (cena sklepowa) za wizytowe sukienki, o ktorych ostatnio było na forum - ponizej zdjecie. Sa rozowe i granatowe. Nowe z metkami, pełna rozmiarówka, opcja kup teraz. Regulamin zabrania podawanie nick'a sprzedawcy, wiec wystarczy wpisac w wyszukiwarce: H&M sukienka wizytowa. To oczywiscie nie moje aukcje... Sama zakupiłam za 20zł, tę rozową, ktore sa w sklepie po 40zł, ale aukcja sie juz skonczyła
https://files.hm.com/media/products/904/DXL910_80939_56008_21_2662.jpg
Obserwuj wątek
    • annaparzonka Re: H&M sukienki wizytowe nowe Allegro połowa cen 29.11.10, 18:33
      Ja tez juz wczesniej zakupilam ta rozowa ale udalo Mi sie kupic w sklepie, napisalam do tej Pani czy ma jeszcze jakies ciuszki odpowiedziala ze tak, ze nie wszystko wystawila, zapytala co mnie interesuje no to odpowiedzialam i cisza, zadnej odpowiedzi * zaraz posypia sie odpowiedzi ze moze tego co ja chcialam ta osoba nie miala, od razu pisze nie podalam konkretnych rzeczy tylko rozmary i prosilam o napisanie co ma w tych rozmiarach*wiec taki niesmak pozostal...
    • persa1 Re: H&M sukienki wizytowe nowe Allegro połowa cen 29.11.10, 19:46
      A jak radzicie dla 6.5 latki wysokiej, wziac rozmiar 122 czy 128?
      • bourbonetka Re: H&M sukienki wizytowe nowe Allegro połowa cen 29.11.10, 19:53
        Moja nosi 128cm
    • iberka czy mogę prosić.... 29.11.10, 20:10
      o linkę na priv, bo wyskakuje mi kilkanaście tych sukienek i w sumie każda ma cenę jaką byłabym skłonna zapłacić smile a w h&m nie bylam dawno więc nie wiem, które mają ceny lepsze uncertain

iza
      • persa1 Re: czy mogę prosić.... 29.11.10, 20:18
        wyslalam, bo szybko sie rozchodza wink
        • iberka Re: czy mogę prosić.... 29.11.10, 20:27
          smile a tą z aukcji widzę też za 49,90 akurat w rozm dla nas ale qcze, one szerokie są a krótkie uncertain i nie wiem co robić. A te z hello kitty szare w jakiej sa cenie sklepowej wiecie może?

iza
    • sylki Re: czy mogę prosić.... 29.11.10, 20:52
      Skończyły się już, były c. różowe i granatowe.
      • franianiania Re: czy mogę prosić.... 29.11.10, 21:17
        widziałam te sukienki w h&m, jak dla mnie to one nie sa świąteczne , no i ten kolor rózowo-fioletowy sad takie troszkę tandetne moim zdaniem , ale co kto lubismile
      • a-e-p Re: czy mogę prosić.... 29.11.10, 21:20
        Link do zakonczonych, ale znowu sie pojawiły (mam nadzieje, ze moderatorka mnie nie zlinczuje smile A sprzedaje mezczyzna, kontakt super, wiec nie wiem o jakiej kobiecie ktos pisał wczesniej...
        allegro.pl/listing.php/search?from_form=1&string=H%26M+SUKIENKA+WIZYTOWA+NA+OKAZJE+SUPER+CENA&search_type=1&shop=0&closed=1&exclude=&price_from=&price_to=&category=0&order=t&st=gtext&buy=0
        • sylki Re: czy mogę prosić.... 29.11.10, 21:50
          Tak, co jakiś czas pojawiają się nowe, kontakt super, ale trzeba trochę poczekać na odpowiedź. W sumie wcale się nie dziwię, pewnie ma mnóstwo maili big_grin
          • monika78kr Re: czy mogę prosić.... 29.11.10, 22:20
            Pojechalam, obejrzalam, kupilam dodatki... a t kicha - juz ich nie masad
            • sylki Re: czy mogę prosić.... 29.11.10, 22:43
              Napisz maila i zapytaj, może ma tylko wystawia po trochu.
        • annaparzonka a-e-p 30.11.10, 14:30
          to ja pisalam o kobiecie bo w mailu sie ta osoba nie przedstawila wiec zalozylam ze kobieta...
    • agni71 Re: H&M sukienki wizytowe nowe Allegro połowa cen 30.11.10, 08:34
      A nie zastanawia was, skąd on ma tyle tych sukienek w tak duzo niższych cenach niz sklepowe? Ja moze jestm zbyt ostrozna, ale obawiam sie, że to jakis oszut moze byc. Pozgarnia kasę i sie ulotni. Komentarzy za wiele jak dotąd nie otrzymał.....
      • kaliaa Re: H&M sukienki wizytowe nowe Allegro połowa cen 30.11.10, 08:57
        Jja ze dwa tyg temu kupilam u tej osoby poza allegro. Troche sie balam, ale sukienka doszla do mnie i wszystko z nia w porzadku,
      • a-e-p Re: H&M sukienki wizytowe nowe Allegro połowa cen 30.11.10, 09:14
        agni71 napisała:

> A nie zastanawia was, skąd on ma tyle tych sukienek w tak duzo niższych cenach
        > niz sklepowe? Ja moze jestm zbyt ostrozna, ale obawiam sie, że to jakis oszut m
        > oze byc. Pozgarnia kasę i sie ulotni. Komentarzy za wiele jak dotąd nie otrzyma
        > ł.....

Tez sie zastanawiałam skad taka niska cena... Ale od ponad roku kupuje na All u innego faceta, ktory sprzedaje rzeczy z H&M (nowe z metkami, bez wad, biezaca kolekcja) w cenie nizszej niz 50% ceny z metki. Skad to ma? rzeczy rozchodza sie jak cieple buleczki...

Mysle, jednak ze wszystko bedzie OK, bo zapewne sukienki sa z wyprzedazy, ktora sie juz zaczeła w niemieckich H&M. Uwazam, ze Pan powinien wystawiac aukcje z konkretnym rozmiarem, a na razie prosi o powiadomienie o wylicytowanym rozmiarze po zakonczeniu aukcji. To jest chyba niezgodne z regulaminem? A kupujacy moga miec problemy, jesli kilka osob bedzie chciało ten sam rozmiar...
        • agni71 Re: H&M sukienki wizytowe nowe Allegro połowa cen 30.11.10, 09:22
          Uwazam, ze Pan powinien wystawiac aukcje z
          > konkretnym rozmiarem, a na razie prosi o powiadomienie o wylicytowanym rozmiarz
          > e po zakonczeniu aukcji. To jest chyba niezgodne z regulaminem? A kupujacy moga
          > miec problemy, jesli kilka osob bedzie chciało ten sam rozmiar...

O tak, tu tez wietrze problemy wink Wczoraj mial np. wystawione w pewnym momencie 4 szt. sukienek, a w opisie ze 6 rozmiarów do wyboru.....
          • sylki Re: H&M sukienki wizytowe nowe Allegro połowa cen 30.11.10, 09:56
            No to jest problem, ja zamówiłam 98 i dodatkowo wzięłam inną w tym rozmiarze...zgodne z regulaminem nie jest, ale aukcja schodzi tak szybko, że all nawet nie zdąży zareagować big_grin
        • emma_euro_emma Re: H&M sukienki wizytowe nowe Allegro połowa cen 30.11.10, 10:21
          A co za różnica skąd ma? Jak ktoś potrzebuje paragon, to idzie do sklepu. A jak komuś zależy na cenie, to kupuje i nie wnika do źródeł. Każdy ma gdzieś jakieś dojścia, jedni w H&M, a drudzy gdzie indziej...
          • agni71 Re: H&M sukienki wizytowe nowe Allegro połowa cen 30.11.10, 11:42
            emma_euro_emma napisała:

> A co za różnica skąd ma? Jak ktoś potrzebuje paragon, to idzie do sklepu. A jak
            > komuś zależy na cenie, to kupuje i nie wnika do źródeł.

no bez przesady. Jesli podejrzewasz, że towar jest kradziony, to tez nie wnikasz, tylko sie cieszysz z super ceny? Nie mówię, że ten facet ma kradzione, odniosłam sie tylko do słów emmy.
            • emma_euro_emma Re: H&M sukienki wizytowe nowe Allegro połowa cen 30.11.10, 12:04
              agni71 napisała:

> emma_euro_emma napisała:
              >
              > > A co za różnica skąd ma? Jak ktoś potrzebuje paragon, to idzie do sklepu.
              > A jak
              > > komuś zależy na cenie, to kupuje i nie wnika do źródeł.
              >
              > no bez przesady. Jesli podejrzewasz, że towar jest kradziony, to tez nie wnikas
              > z, tylko sie cieszysz z super ceny?

Tak. Co nie znaczy, że ja kradnę. Niejednokrotnie kupowałam coś okazyjnie i być może były to rzeczy kradzione - nigdy w to nie wnikałam.
              • agni71 Re: H&M sukienki wizytowe nowe Allegro połowa cen 30.11.10, 12:34
                aha, to ja juz nie mam więcej pytań.
              • nellyssima Re: H&M sukienki wizytowe nowe Allegro połowa cen 10.12.10, 20:38
                To się nzaywa paserstwo i tez jest karalne.
                A poza tym szkoda słów.....
        • aga_in29 Re: H&M sukienki wizytowe nowe Allegro połowa cen 30.11.10, 10:25
          a-e-p daj namiary na faceta

...ktory sprzedaje rzeczy z H&M (nowe z metkami, bez wad, biezaca kolekcja) w cenie nizszej niz 50% ceny z metki...
    • asiaiwona_1 Re: H&M sukienki wizytowe nowe Allegro połowa cen 30.11.10, 10:34
      i ja poproszę na priv namiary na faceta z rzeczami z hm w tak niskich cenach smile
    • oli1870 Re: H&M sukienki wizytowe nowe Allegro połowa cen 30.11.10, 11:25
      wygląda na to,że najpierw sprzedawał,a dopiero teraz będzie je załatwiał
      • sylki Re: H&M sukienki wizytowe nowe Allegro połowa cen 30.11.10, 11:30
        oli1870 napisała:

> wygląda na to,że najpierw sprzedawał,a dopiero teraz będzie je załatwiał

wow, a skąd taki wniosek?
    • agni71 Re: zanim napiszecie "i ja poproszę" 30.11.10, 12:36
      to zadajcie sobie trud przeczytania całego wątku. W co najmniej dwóch miejscach sa informacje pozwalające zidentyfikować sprzedającego. Ja sama podalam wyżej jego nick allegrowy (jeszcze moderacja nie usunęła, choc ma prawo), tylko trzeba sobie zadać minimum trudu.
      • asiaiwona_1 Re: zanim napiszecie "i ja poproszę" 30.11.10, 12:44
        agni71 napisała:

> Ja sama podalam wyżej
        > jego nick allegrowy (jeszcze moderacja nie usunęła, choc ma prawo), tylko trzeb
        > a sobie zadać minimum trudu.

A to ciekawe, bo nick który ja dostałam na maila jest zdecydowanie inny od tego, który ty podałaś w wątku. Jak ci przeszkadza czytanie próśb o info na maila to nie wchodź w wątek tongue_out
        • sylki Re: zanim napiszecie "i ja poproszę" 30.11.10, 13:01
          Bo są dwa nicki, pierwszy dotyczący osoby sprzedającej kiecki czyli pgawrych, a drugi osoby która ma bardzo tanio rzeczy z h&m i ten nick pewnie dostałaś na maila.
          Fakt ciężko się czyta wątek big_grin, ale coś za coś
    • beauty_wiktoria29 To ja napisze ten nick!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.11.10, 14:54
      Maciiek198

Może nie usuną !
    • a-e-p Re: H&M sukienki wizytowe nowe Allegro połowa cen 30.11.10, 15:10
      Wow, nie spodziewałam sie takiego odzewu...
      Agni podała nick do faceta sprzedajacego sukienki, a wiktoria do faceta sprzedajacego tanio H&M. Teraz juz wszyscy zainteresowani wiedzą smile
      • a-e-p Re: H&M sukienki wizytowe nowe Allegro połowa cen 03.12.10, 22:07
        Dostałam przesyłke z sukienka, oryginał z metka, w super cenie, rozmiar tez sie zgadza. Wiec wszystkie osoby, ktore jeszcze czekaja moga spac spokojnie smile
        • sylki Re: H&M sukienki wizytowe nowe Allegro połowa cen 03.12.10, 22:57
          Moje zamówienie też przyszło, kiecki śliczne big_grin
          • rybka.8 Re: H&M sukienki wizytowe nowe Allegro połowa cen 10.12.10, 17:18
            dla zainteresowanych znowu ten sam sprzedawca ma wystawionych kilka tych sukieneksmile
    • patatajowa Re: H&M sukienki wizytowe nowe Allegro połowa cen 10.12.10, 18:07
      zlituj się kobieto i przeczytaj cały watek a nie wybiórczo,
      jeden post ma nawet tytuł ze ktos tu podaje ten nick.
    • ktosco Kolor tej sukienki a cena :)? 10.12.10, 18:46
      Czy kolor tej sukienki mial rozne ceny? Czy ta amarantowa i granatowa kosztowaly powyzej 100 zl a np. jasny roz byl tanszy? Czy wszystkie byly w takiej samej cenie w H&M?

www.firma08.webd.pl/emargoni/DSCN6836x.JPG
      • izi_7 Re: Kolor tej sukienki a cena :)? 10.12.10, 19:15
        jasnoróżowe w sklepie były po 39pln, a pozostałe za bodajże 129pln. Z tym, że te droższe wyglądały trochę inaczej tj. różniły się nieco materiałem, nie tylko kolorem.
        • ktosco Re: Kolor tej sukienki a cena :)? 10.12.10, 19:41
          dziekuje za informacje!
    • mielin Re: Wymiary poprosze 128 10.12.10, 20:05
      On ma teraz tylko 128 z tych malinowo-czerwonychsmile
      Czy sukienka jest z założenia do kolan (czy mini jak w ZARA) i czy ma wiązanie na plecach szarfą?
      I jaka jest długość całkowita dla rozm. 128 i pod pachami?
      Z góry dziękismile
      • a-e-p Re: Wymiary poprosze 128 10.12.10, 21:08
        Sukienka jest przed kolano, nie ma szarfy, zapinana jest na zamek. Spójrz na modelke. Przypomina sukienki z Monsoon (o ile pamietam lubisz smile, tylko nie jest z jedwabiu a z poliestru i poliamidu. A z wymiarami nie pomoge, bo nie mam tego rozmiaru, ale IMO jest mniejsza niz wskazuje rozmiar na metce.
        https://files.hm.com/media/products/910/ML910_0007_340R_80939.jpg
        • mielin Re: Wymiary poprosze 128 10.12.10, 21:19
          smile)) no właśnie to podobieństwo mnie uwiodło niecosmile
          • a-e-p Re: Sukienki znowu sa na Allegro 11.12.10, 19:16
            Sukienki (rozowe za 20zł) znowu sie pojawiły, uwytkownik: pgawrych
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka