Dodaj do ulubionych

Aparat Hello Kitty

01.12.10, 12:16
Młoda się uparła chce na święta,Chodzi mi o ten w carefur za 126 zł.Ma ktoś?Proszę o jakieś opiniesmileWarto wogóle,jak z jakościa zdjęc?
Obserwuj wątek
    • katka74 Re: Aparat Hello Kitty 01.12.10, 12:49
      Jakość zdjęć fatalna (jedynie na powietrzu w pełnym słońcu może być), filmy bez głosu. Generalnie szajs straszny- nie polecam, choć mojej 6 latce i tak się podoba wink
    • annaparzonka Re: Aparat Hello Kitty 01.12.10, 12:50
      No ja chce kupic corce juz sie nawet zdecydowalam ale w tesco nie wiem ile ma mega piceli *czy jak sie tam pisze* aparat z carfura ten z tesco ma 3,1 i chyba byly jeszcze 5 ale drozszy ja chce kupic ten 3,1 poniewaz w domu mam jeszcze stary aparat canon wlasnie 3,1 i powiem ze ladne robi zdjecia i dlugo go uzywalam wiec tymbardziej do uzytku dla dziecka mysle ze bedzie o.k. Mam nadzieje ze jeszcze bedzie do piatku bo zostala tylko jedna sztuka w sklepie w ktorym chce kupic...
      • julka-4 Re: Aparat Hello Kitty 01.12.10, 12:53
        Ten z caref też ma 3,1.
        • julka-4 Re: Aparat Hello Kitty 12.12.10, 10:27
          Jeszcze ktoś ma?
          • annaparzonka Re: Aparat Hello Kitty 12.12.10, 11:51
            No my juz mamy, udalo Nam sie kupic ostatni. Corka przeszczesliwa w zestawie byl aparat, pokrowiec hello kitty, kabel do komputera, plyta kupowalismy w tesco jest menu po polsku, prosty w obsludze, zdjeica robie o.k
            • rene1311 Re: Aparat Hello Kitty 12.12.10, 20:51
              My mamy, córki są zachwycone, choć dla mnie to bubel.W porównaniu z innymi paratami dziecięcymi jest ok, ma duży wyświetlacz, nagrywa filmy, ale bez dżwięku.Ale jakość zdjęć fatalna.Ja bym wolała kupiś jakiś tani aparat "dorosły" np w biedronce był taki za ok 180 zł.No ale to nie hello kitty, a tu przecież głównie o to chodzi....Jako zabwka jest ok, moje w kółko filmy nagrywająsmile
            • dominis2005 Re: Aparat Hello Kitty 12.12.10, 20:52
              Dziwne ze ktos to nazywa aparatem... lepszej ajkosci zdjecia sa z komputera niz z tego "aparatu". wszystkie zdjacia zrobione w mieszkaniu nadaja sie do wykasowania.
              NIE POLECAM !!!!!!! Kupcie najtańszego kompaktowego , bedzie lepszy !!!
              • annaparzonka Re: Aparat Hello Kitty 12.12.10, 21:25
                Ale dziecko chce hello Kitty wiec to jednak roznica... nie rozumiem czegos za 100 pare zlotych myslisz ze bedzie robil zdjecia jak listrzanka? Ja w dalszym ciagu uwazam ze jak za te pieniadze i jak na 3,1 nie jest zle.... Dzis Mi siostra powiedziala ze jej corka wlasnie zgubila jest super aparat i do tego drogi wiec ja podziekuje za cos takiego
                • julka-4 annaparzonka 13.12.10, 07:40
                  Dzięki,napisz mi tylko ile zdjęc mieści sie w pamięci wewnetrznej?Czy idzie dokupic do tego aparatu kartę?Młoda jest tak nakręcona na niego że muszę go kupicwink
    • pia_ Re: Aparat Hello Kitty 13.12.10, 09:22
      Prawdę mówiąc uważam, że to stracone pieniadze, ale jeśli ma to być zabawka na krótki czas to ok. Zdecydowanie wolałabym kupić Nikona Coolpix L21 (8 megapixeli), jest w kolorze bladoróżowo-perłowym, wystarczy dolepić nalepkę Hello Kitty i będzie ok. W niektórych sklepach są jeszcze zestawy promocyjne z pokrowcem oczywiście różowym. A aparat bardzo fajny, robi porządnej jakości fotki, sama często pożyczam go od 7-letniej córki
      allegro.pl/hit-nowy-nikon-l21-pl-menu-gwar-nowosc-gratis-i1355123505.html
      Kupowałam go w Saturnie za 250 zł, ale można go trafić taniej. Chciałam młodej kupić nieco tańszy aparat Lumix (też rózowy), ale już nie mieli aurat wtedy w Saturnie najtańszego modelu w tym kolorze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka