Dodaj do ulubionych

Cyfrowy polsat warto?

04.12.10, 09:10
Jest teraz promocja pół roku za darmo.Jaki jest abonament?Chodzi mi tylko o telewizje. Teraz mam "N" tragedia nie ma co oglądać polsatu nie ma a abnament 60 zł
Obserwuj wątek
    • dominiczka201 Re: Cyfrowy polsat warto? 04.12.10, 11:29
      Hej ja mam już ładnych parę lat teraz wzięłam drugi właśnie na tej promocji. Pół roku masz za darmo przy każdym pakiecie, ale jeżeli podpiszesz umowę na bodajże 24 miesiące. Ja podpisałam na 15 i mam za darmo 3 miesiące i w tym czasie mam włączone wszystkie kanały. Tylko po tych 3 miesiącach musisz wymówić te dodatkowe pakiety i zejść do tego przy którym chcesz zostać. Wolałam krótszy okres umowy, bo w polsacie przy przedłużaniu umowy nie masz żadnych gratisów a przy podpisaniu umowy prawie zawsze. Więc opłaca się zerwać i podpisać nową. Za dekoder HD bez anteny z kablem HDMI zapłaciłam 49zł. Ja za pakiet familijny będę płaciła 38 złotych i nawet sporo jest kanałów. Mąż ma familijny+mix+pakiet HBO płaci 78.80. Jestem zadowolona z polsatu kolega ma N i też narzeka.
    • emma30 Re: Cyfrowy polsat warto? 04.12.10, 12:50
      Mamy cyfrowy Polsat już kilka lat i jesteśmy zadowoloeni. M z kolei chce przejść na "n" bo kręcą go te kanały HD. Napisz czy warto. Na polsacie uwielbiam programy BBC i Discovery. Czy Są one na n-ce? Płacimy coś niecałe 40 zł za polsat.
      • monika19782 Re: Cyfrowy polsat warto? 04.12.10, 14:53
        Moim zdaniem warto, obecnie mamy Cyfrę wczesniej mielismy Polsat jak skończy się umowa wracamy do Polsatu głównie ze wzgledu na BBC, w Cyfrze nie ogladamy nawet połowy z tego za co płacimy.
        • ksfilipek Re: Cyfrowy polsat warto? 04.12.10, 15:05
          mam pakiet za 19,90 ??? czasami włacza jakieś dodatkowe programy gratis np na tydzien czy miesiąc, trzeba jednak dodac że często są prpblemy z odbiorem mala burza snieg i sygnal zanika, nie wiem jak jest z innymi telewizjami satalitarnymi???
          • monia111175 Re: Cyfrowy polsat warto? 04.12.10, 17:45
            ja mam N-ke i jestesmy zadowoleni wszyscy--super kanał dla maluszków Baby tv,Disney chanell
            i 15 kanałów w HD--i super kanał TVN-HD+1--CZYLI Z GODZINNYM OPOZNIENIEM--wiec super--ja płące tylko 48 zł za wszystkie pakiety--ale to taka wyjątkowa promocja--teraz na swieta są fajne promocje.
            • mmala6 Re: Cyfrowy polsat warto? 04.12.10, 19:43
              też mamy enkę za 48zł od roku i jesteśmy bardzo zadowoleni. Jedynym minusem, jeżeli można to nazwać minusem, jest brak Polsatuwink A programy w HD- bajka! (oczywiście trzeba mieć tv co ma HD, bo inaczej nie widać różnicy). Mój mąż i syn najbardziej lubią Discovery Showcase, w HD oczywiście. Fajny jest ten TVN +1, bardzo przydatne.
              Z tą promocją na święta to lipawink rok temu też była 'na święta' a enkę założyliśmy w lutym czy marcuwink
              • martulka79 mmala6 04.12.10, 21:29
                ale to 48 zl tylko przez rok, potem musisz wybrac pakiety i wtedy tak tanio nie wychodzisad też się zastanawiam czy nie przerzucić się na cyfrowy polsat.
                • monia111175 Re: mmala6 05.12.10, 08:03
                  teraz 48 jeszt na rok--kiedys trzeba było wybierać-po 3 mies. lub 6 mies. 3 pakiety obowiazkowesmile teraz jeszcze dodatkowo mozna wziasc drugie dekoder za 1 zł na rok--jako multiroom-multirumsmile
                  • monia111175 Re: mmala6 05.12.10, 08:04
                    aaaa i co najwzaniejsze--POLSAT bedzie na N-ce--na telewizji na karte juz jestsmile miał byc juz w grudniu,ale cos jeszcze oczywiscie m ieszająsad
                    • babeth Re: mmala6 05.12.10, 08:26
                      Dziewczyny a która z tych telewizji oferuje kanały w obcych językach. Interesuje mnie hiszpański, francuski i angielski. Czy oferta promocyjna ma w pakiecie takie kanały?
                      • monia111175 Re: mmala6 05.12.10, 09:09
                        n--kasmile--tzn ma taka funkcje ze mozna zmieniac w róznych językach--nie wiem ile kanałów ale bajkowe napewno i przyrodniczy któryś-DISCOVERY.
                        N-KA MA PODZIELONONE pakiety,ale teraz masz wszystkie za 48 zł--no nie liczac tych extra typu HBO,czy N-FIMY.
                    • mmala6 Re: mmala6 05.12.10, 12:33
                      monia111175 napisała:

> aaaa i co najwzaniejsze--POLSAT bedzie na N-ce--
                      super! stęskniłam się za Ibiszem!tongue_out

na telewizji na karte juz jest:
                      > ) miał byc juz w grudniu,ale cos jeszcze oczywiscie m ieszająsad
                • mmala6 Re: mmala6 05.12.10, 12:32
                  my mieliśmy przez 3 mce wszystko, a może dwa miesiące? nie pamiętam, bo i tak z tego nie korzystaliśmy. Potem jak pani dzwoniła, to mąż kilkadziesiąt minut jej tłumaczył że nie potrzebujemy HBO, Cinemax i i innych płatnych. Mamy chyba wszystkie pakiety tematyczne za te 48zł....nie wiem, jeżeli komuś zależy na HBO to pewnie się nie opłaca. Nam to w ogóle nie jest potrzebne a zależało nam na jakości HD i różnych programach (od dziecięcych, przez axn, discovery, tvn24, national geographic...), teraz inaczej się już nie da oglądaćwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka