monia111175 05.12.10, 09:47 co sądzicie o tym,warto to kupić,ma ktoś? Da sie na tym obejrzec jakis filmik z yotuba,czy chociaz wystawić cos na allegro, Czy tylko poczte sprawdzić i poczytac co na swiecie? Dodam ze to nie bedzie jako główny laptop tylko awaryjny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia111175 Re: Notebook--pytanko-????? 05.12.10, 09:47 no tak linka zjadłąm allegro.pl/ultra-lekki-laptop-7-wifi-2gb-hd-notebook-i1352221546.html Odpowiedz Link Zgłoś
mruwa9 Re: Notebook--pytanko-????? 05.12.10, 10:09 dobrze widze? Dysk twardy tylko 2 GB? A RAM? Odpowiedz Link Zgłoś
slowo.koniec Re: Notebook--pytanko-????? 05.12.10, 10:41 214 złotych to nie pieniądze, ale i nie sprzęt. Moim zdaniem szkoda kasy, pewnie podziała do pierwszej awarii, a potem tylko utylizacja, bo pewnie serwisu do owego cuda nie ma. Ja korzystam z takiego notebooka i służy mi świetnie, do prac biurowych i korzystania z internetu nadaje się świetnie, ale to już inny przedział cenowy: www.ceneo.pl/2493709 Odpowiedz Link Zgłoś
agus-ka Re: Notebook--pytanko-????? 05.12.10, 10:56 Niedawno też się nad tym zastanawiałam. Kupilam, bo mam lapka służbowego i boję się go udostepnić córce. Poza tym na dłuższe podróże sprzęt ma slużyć do oglądania bajek dla dziecka. No i jako archiwum naszych zdjęć Takie kilka w jednym. Przejrzałam chyba większość tego co oferuje rynek i wybrałam HP Mini 210 www.digicomp.pl/produkt/hp_mini_2101100ew_3g.php?sID=2259&cID=0 Nawet zapłaciłam o 100 zł więcej, ale to było we wrześniu. ma dobre parametry i w zasadzie wszystko czego potrzebuję z wyjątkiem cdrom'u. Filmy da się na nim spokojnie oglądać, choć ekran wiadomo jaki jest. Nawet mniej wymagające gry da się odpalić. Z pocztą, obsługa alllegro i przeglądaniem stron nie ma żadnego problemu. Jako zapasowy komp wystarczy (hehe mój właśnie jest u kolegi, bo mu się komputer popsuł). Tylko trzeba pamiętać, ze to nie jest notbook tylko netbook i porzadnego laptopa nie da rady zastapić. Odpowiedz Link Zgłoś