Dodaj do ulubionych

Pytanie dotyczące książek

07.12.10, 23:23
Witam,
Jakiś czas temu był poruszony (chyba przez camela_3d) temat książek z dużą ilością szczegółów na obrazku. Chciałabym takowe zakupić dla mego synka, ale nie mogę odnaleźć tego wątku.

Może komuś udałoby się znaleźć ten watek lub pomoże mi - podając tytuły.

Będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • camel_3d Re: Pytanie dotyczące książek 08.12.10, 08:42
      zawsze pozostaje (jezeli nie ma to byc prezent)...znalezienie w sieci obrazkow (wimmelbild)

TU KLIKNIJ

wydrukowanie ich na kolorowej drukarce i przyklejenie na tekturke. w sumei roznicy nie masmile
      ja tak zrobilem z kilkoma...i byla calkeim fajna zabawa..teraz mam kilka kasiezek.

• donkaczka Re: Pytanie dotyczące książek 08.12.10, 09:05
      polecam miasteczko mamoko polska ksiazka, bije na glowe niemieckie wimmelbuchy, moje dzieci z nia spia, chodza do przedszkola i slecza nad nia codziennie, cudna jest!!! mam nadzieje, ze pomysl sie przyjmie i bedzie takich ksiazek wiecej na rynku
      • lupa_87 Re: Pytanie dotyczące książek 08.12.10, 09:21
        Sprawdzę potem w domu, bo mam 3 takie książki (o pojazdach, o zwierzętach i ogólną), oprócz dużej ilości różnych rzeczy na obrazkach są jeszcze na marginesach napisane ich nazwy, przy niektórych przedmiotach.
        • heca7 Re: Pytanie dotyczące książek 08.12.10, 09:41
          Ja jakieś 2-3 miesiące temu kupiłam takie książki wydawnictwa Olesiejuk. Jedna z nich ma też w środku otwierane okienka i szczegółów tysiącewink Są tez o pojazdach, miastach, wsiach itd.
          www.olesiejuk.pl/baza-ksiazek/wyniki-wyszukiwania/single/219466.html
          • donkaczka Re: Pytanie dotyczące książek 08.12.10, 09:51
            wimmelbuchy to co innego
            tam jest naprawde masa detalikow, sa duzoformatowe, mozna kilkadziesiat razy ksiazke ogladac i znowu cos znalezc, a ksiazek z obrazkami jest duzo, ale to nie to samo, nawet jak sa dosc szczegolowe i maja okienka smile
      • mikams75 Re: Pytanie dotyczące książek 08.12.10, 11:11
        tylko w tych niemieckich kolory sa zywsze i jest wiekszy "tlok" niz w miasteczku mamoko.
    • pinkdot Re: Pytanie dotyczące książek 08.12.10, 11:25
      Poszukaj książek obrazkowych Anny Suess. No i Miasteczko Mamoko bije wszystko, sama mam sporo uciechy z tą książkąsmile.
    • memphis90 Re: Pytanie dotyczące książek 08.12.10, 13:34
      A seria "Gdzie jest..."? Widziałam w Glucku i w Empiku serię Smerfów- Gdzie jest Osiłek, Gdzie jest Smerfetka itd.
    • zuzankas Re: Pytanie dotyczące książek 08.12.10, 14:06
      Nie wiem tylko czy jest jeszcze dostępna. Pod wpływem tego wątku przypomniałam sobie, że mam taką na półce smile Super jest!

www.res-polona.com.pl/pokaz_towar.php?nrkat=3
    • bzik30 Re: Pytanie dotyczące książek 08.12.10, 14:36
      Bardzo dziękuję za pomoc.

Teraz już wiem, czego szukać w świecie książek smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka