Dodaj do ulubionych

Ruszyła wyprzedaż w H&M

13.12.10, 14:29
Na pewno na Świdnickiej we Wrocławiu - panie ekspedientki uwijają się jak w ukropie przyczepiając czerwone metki smile
Polary w serduszka - 20 zł , legginsy czarne w różyczki - 20zł , spinki , gumki dziecięce 5 zł - tylko tyle zapamiętałam
Obserwuj wątek
    • ma.malina Re: Ruszyła wyprzedaż w H&M 13.12.10, 14:30
      poprawka - ww leginsy 10 zł
      • iberka OMG 13.12.10, 14:33
        a ja szykowałam się na środę uncertain i co teraz co teraz smile
        iza
      • pia_ Re: Ruszyła wyprzedaż w H&M 13.12.10, 14:34
        Spinki, gumki, opaski, bizuteria i mnóstwo innych pierdółek mieli już przecenione tydzień temu, bo byłam 4 grudnia i kupiłam 3-pak brokatowych opasek do włosów za 5 zł smile
        • ma.malina Re: Ruszyła wyprzedaż w H&M 13.12.10, 14:44
          ale nie napisałaś to się nie liczy wink
          • kornnella Re: Ruszyła wyprzedaż w H&M 13.12.10, 14:53
            ma.malina napisała:

> ale nie napisałaś to się nie liczy wink

Ale tu nie ma licznika promocji big_grin tylko rzeczowa informacja
            • perspektywa13 Re: Ruszyła wyprzedaż w H&M 13.12.10, 14:56
              no ale faktycznie pia, mogłaś napisać o promocjismile
              • ma.malina Re: Ruszyła wyprzedaż w H&M 13.12.10, 15:02
                ej , dziewczyny , ja tylko żartowałam smile
                nie o wyprzedaży oczywiście smile
              • pia_ Sorry 13.12.10, 15:13
                Niezbyt często bywam w H&M i myślałam, że obniżka na dodatki jest już od dawna i tak to sobie leży, na pewno nie było ciuchowych przecen z wyjątkiem kilku szmatek, które wiszą tam od letniej wyprzedaży.
                • kornnella Re: Sorry 13.12.10, 17:35
                  tez mi sie zdawało ze dodatki z hello kity, opaski i inne drobiazgi już chwile wiszą na przecenie. Może coś dokładają poprostu
    • frestre Re: Ruszyła wyprzedaż w H&M 13.12.10, 15:10
      ale news!!!!
      mam do kupienia dla siostrzenicy komplet bielizny-czy też już coś drgnęło na dziale damskim?
      • monna16 Re: Ruszyła wyprzedaż w H&M 13.12.10, 18:04
        Jakby jakaś dobra duszyczka dała znać czy przecenione są kurtki chłopięce w rozm. 128 to byłabym bardzo wdzięczna.
        • kornnella Re: Ruszyła wyprzedaż w H&M 13.12.10, 18:08
          Kurtki przeceniali jakiś msc temu.
          • jaroosi Re: Ruszyła wyprzedaż w H&M 13.12.10, 18:19
            Czyli na wyprzedaż, przecenę kurtek i ocieplanych spodni chłopięcych, jak również kurtek damskich nie ma co liczyć?
            • bladyroz czy dodatki - skrzydełka, strój baletnicy też? 13.12.10, 18:31
              czy dodatki - skrzydełka, strój baletnicy, baletki itp. też są przecenione?
              • monix123 duuużo przecen!! 13.12.10, 18:37
                Wpadłam dziś przez przypadek do h&m i oczom moim ukazały sie setki czerwonych metekwink
                Obkupiłam mojego siostrzeńca na rok do przodu..nie mogłam się oprzeć..bluzy za 10zł, spodnie za 10 zł, komplety za 30, czapki wszystkie przecenione.
                Spojrzałam tez na starsze dziewczynki,pan właśnie metkował.
                Ale moje maja az nadtowinkwiec w tym roku omijam wyprzedaże szerokim łukiem.
                Ale naprawdę warto wpaść do h&m, sczzególnie dla maluszków jest - póki co - co wybierac!!!!
                • ki-tty Re: Targówek 13.12.10, 18:40
                  Był może ktoś?Też już ruszyły przeceny?

• agafu Promenada 13.12.10, 19:06
                    koleżanka mówiła że są przeceny, a mnie interesuje Targówek, chyba zaraz pojadę...
                    • ki-tty Re: Promenada 13.12.10, 19:57
                      agafu napisała:

> koleżanka mówiła że są przeceny, a mnie interesuje Targówek, chyba zaraz pojadę
                      > ...

Jak wrócisz to daj cynk co tam jest przecenionego...
                      A z damskich jest coś ciekawego?
                      • agafu Re: Promenada 13.12.10, 20:16
                        no nie pojechałam, bo po chwili weszłam w wątek że od jutra w Carrefourze "setki zabawek do 50%", więc jutro po 9-ej Carrefour a o 10-ej H&M smile
                        • anjaand Re: Promenada 13.12.10, 20:28
                          > no nie pojechałam, bo po chwili weszłam w wątek że od jutra w Carrefourze "setk
                          > i zabawek do 50%", więc jutro po 9-ej Carrefour a o 10-ej H&M smile

Ale Carrefour to podobno od środy smile
                          • agafu Re: Promenada 13.12.10, 22:21
                            o w mordę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dni mi się mylą, a dziś już bym była po zakupach w H&M. jadę jutro a Carrefo pojutrze.
                            • agnieszkallo Re: Promenada 14.12.10, 13:49
                              Byłam po 10ej. Wszystko juz ometkowane. Dużo przecen. Kupiłam synkowi kilka rzeczy i tunikę dla siostrzenicy.
                        • julka-4 agafu 13.12.10, 20:29
                          Ten carefur to od jutra czy od srody wkońcu?
                          • agafu Re: agafu 13.12.10, 22:21
                            od środy, dzień mi uciekł sad(((
              • alexandra_l Re: czy dodatki - skrzydełka, strój baletnicy też 13.12.10, 19:30
                bladyroz napisała:

> czy dodatki - skrzydełka, strój baletnicy, baletki itp. też są przecenione?

nie są przecenione, ale ile innych jest przecenionych rzeczy, więc warto podjechac i zobaczyćsmile
            • kornnella Re: Ruszyła wyprzedaż w H&M 13.12.10, 19:07
              jaroosi napisała:

> Czyli na wyprzedaż, przecenę kurtek i ocieplanych spodni chłopięcych, jak równi
              > eż kurtek damskich nie ma co liczyć

Wtedy przeceniali -50 te ich kurtki zimowe z fajnym rekawkiem + te w kratke z nowej kolekcji. Jakies dwa tyg temu były na przecenie bluzy i koszule w kratke z kapturem. Pewnie zależy co zostanie. Czapek które chciałabym jeszcze dostać od dawna nie ma także specjalnie się nie podniecam
            • alexandra_l Re: Ruszyła wyprzedaż w H&M 13.12.10, 19:35
              jaroosi napisała:

> Czyli na wyprzedaż, przecenę kurtek i ocieplanych spodni chłopięcych, jak równi
              > eż kurtek damskich nie ma co liczyć?

Kurtki już były przecenione o 30% z miesiac temu a spodnie ocieplane na sanki to były we wrzesniu w sprzedaży.
    • mamaigma Szczecin 13.12.10, 19:21
      Byłam w galaxy, wyprzedaż ruszyła
      • reggaemama Re: Szczecin 13.12.10, 22:58
        o pewnie w Molo też smile
        jutro ruszam smile
      • slonko1335 Re: Szczecin 14.12.10, 08:18
        Też wczoraj byłam w Galaxy i pierwszy raz w HM na wyprzedaży jest tyle rzeczy które mi się podobają-zazwyczaj przeceniali ochłapy albo tak przeceniali jakby przeceny nie było a wczoraj byłam w ciężkim szoku, przeceny konkretne, ciuchy fajne, zdecydowana większość dziewczęcych. Dodatki kupowałam przecenione dwa tygodnie temu.
    • alexandra_l Galeria Bałtycka w Gdańsku juz gotowa do wyprzedaż 13.12.10, 19:28
      Jest bardzo duzo fajnych rzeczy poprzecenianych, praktycznie dla dzieci to chyba polowa asortymentu. Duzo dzis corci kupiłam, fanka Hello Kitty zadowolona na maxasmile Bluzy, sweterki, sukienki po 30 zł, spodnie dresowe i bluzeczki po 20 zł. Duzo spodenek maja przecenionych po 20 czy 30 zł, spoódniczki z Hello 20 zł inne tez były. Polary w serduszka po 20 zł. Bluzeczki po 10 i 20 zł. Super. To wszystko dla dziewczynki 92-128. Na innych działach tez dużo przecen.
      • malgosiann Re: M1 Poznań 13.12.10, 19:39
        Sporo na damskim, trochę bielizny (ktoś pytał: trochę majtek po 20zł, trzypaki majtek po 20zł, parę modeli staników po 30 zł), dużo na dziewczynkach do 128: bluzki, sweterki, spodnie. Niestety, dziewczynki od 134 (moja córa już ten rozmiar potrzebuje) były autentycznie puste półki- dopiero wjeżdżał towar. Byłam przed 17. Acha, i znowu taktyka z poprzedniej wyprzedaży- rzeczy przecenione pomieszane z nieprzecenionymi....
        • jaroosi Re: H&M Kraków 13.12.10, 19:51
          Piszecie, że sporo ubranek dla dziewczynek. Czy z odzieży dla chłopców w rozmiarze 134 można coś wybrać czy pusto smile
        • alexandra_l Re: M1 Poznań 13.12.10, 20:20
          Dla dziewczynek od 134 to widzialam spodnie po 40 i spodniczki. Bluzy i sweterki jakies tez taniej a i chyba takie sukienki wyjściowe też. Strefy z przecenami dopiero były robione. Na baby już była strefa gotowa i tam bardzo dużo dla maluszkow przecenionych rzeczy. Czapki po 10 zł, duzo bluzek, rękawiczki po 5 zł. Widziałam tez dla wiekszych dzieci czapki przecenione za 10 zł ze Spidermenem czy z misiem. Majteczek tez sporo przecenionych i pizamek dla chłopców.
    • bunkowa Re: Ruszyła wyprzedaż w H&M 13.12.10, 20:45
      Ktoś wie jak jest w Katowicach? Szczególnie zainteresowana jestem ciuszkami dla dziewczynki 92, i niemowlęcymi.
    • maaszymka Re: Ruszyła wyprzedaż w H&M 13.12.10, 23:09
      A dla chłopców coś fajnego? Rozmiar 104-110
      • lillylive Katowice 3maja 14.12.10, 07:49
        A jak w katowicach na 3maja? Zainteresowana jestem rozm. 140 dziewczynka.
        • lillylive Katowice ul.Stawowa 14.12.10, 07:51
          Sorki-pomyłkasmile
          • viki.christina7 Re: Katowice 14.12.10, 08:30
            Nie wiem jak stawowa, ale w 3stawach mnóstwo towaru przecenionego.
            • robin81 jak w krakowskiej bonarce? 14.12.10, 09:01
              dopiero wieczorem bede mogla podjechac?warto?potrzebuje dla czterolatki i dziewieciolatki
              • monika121975 odzież ciążowa? 14.12.10, 09:38
                A czy obniżce podlega też odzież ciążowa?
                I w którym wrocławskim H&M jest największy wybór?
                • antarka a w Lublinie jak n/t ???????? 14.12.10, 09:45
                  Dziewczyny a w Lublinie jak??
                  Pozdrawiam
                  • alis_d Re: a w Lublinie jak n/t ???????? 14.12.10, 10:35
                    już wczoraj się zaczęło, kupiłam nawet pare rzeczysmile
                • agafu Re: odzież ciążowa? 14.12.10, 13:24
                  monika121975 napisała:

> A czy obniżce podlega też odzież ciążowa?
                  >

ciążowa również obniżona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • agafu Re: jak w krakowskiej bonarce? 14.12.10, 13:25
                robin81 napisała:

> dopiero wieczorem bede mogla podjechac?warto?potrzebuje dla czterolatki i dziew
                > ieciolatki

WARTO, WARTO!!!!!!!!!!!!!!!
    • pia_ Wrocław - co dla starszych dziewczyn? 14.12.10, 09:46
      Czyli od rozmiaru 134?
      Interesują mnie tuniki, legginsy, bielizna. Niestety sklepy H&M mam na razie daleko (z niecierpliwością czekam na otwarcie największego w Polsce sklepu H&M, który ma być w Magnolii) w w aktualnej aurze pogodowej trudno mi się tam wybrać w ciemno sad
      • a-e-p Re: pia 14.12.10, 10:42
        pia, bede po południu (co prawda nie we Wrocławiu) i dam znac co jest dla starszych dziewczyn.
      • ma.malina Re: Wrocław - co dla starszych dziewczyn? 14.12.10, 10:56
        a coś konkretnie Cię interesuje ?
        Za chwilę wybieram się na Świdnicką , rozejrzę się .
        • babsee Re: Wrocław - co dla starszych dziewczyn? 14.12.10, 11:05
          Ja prosze smilena 128- spodnie, bluzeczki z dlugim rękawem, moze kurtka?bede wdzieczna bo nie wiem wlasnie czy jechac jutro na Bielany czy na Swidnicka.
          • anmaja76 Olsztyn 14.12.10, 11:31
            Bardzo dużo fajnych rzeczy dla dzieci, interesowały mnei głównie na 122 dla dziewczynek.

I tak:
            - bluzy z Hallo Kity błyszczące 30 zł
            - bluzeczki na długi rękaw z bufkami , na krótki z Hallo Kity 20 zł
            - jeansy Hallo Kitty 10 zł - kupiłam 2 parsmile
            -spodnie rurki z zamkami - 20 zł
            - sukienki dzianinowe krótki rękaw 30 zł.
          • ma.malina Re: Wrocław - co dla starszych dziewczyn? 14.12.10, 12:52
            Byłam i w porównaniu z Pasażem Grunwaldzkim bida z nędza, o wiele mniej rzeczy.
            Babsee , kurtki , grube z kapturem w kratkę 60 zł , bluzy , tuniki hello kitty 30,40 zł
            Fajne krótkie spodenki w kratkę - 30 zł
            Więcej nie pamiętam, niestety nie mam takiej pamięci jak Pia.
            A Świdnickiej nie polecam sad
      • martulka79 pia 14.12.10, 12:07
        pia_ napisała:

(z niecierpliwością czekam na otwarcie największego w Polsce sklepu H&M, k
        > tóry ma być w Magnolii)

Skąd taka super wiadomość??? bardzo mi brakuje w Magnolii H&M właśnie, zastanawiam się, gdzie on miałby być bo wolnej przestrzeni to juz chyba tam nie ma.
        • pia_ Re: pia 14.12.10, 13:42
          Chcą dobudować dodatkowe skrzydło z OBI i H&M, poświęcą część parkingu, na reszcie parkingu zrobią centrum biurowe, a parking będzie większy, ale wielopoziomowy. Ale to dopiero za dwa lata jak dobrze pójdzie.
    • moyyra Re: Ruszyła wyprzedaż w H&M 14.12.10, 11:29
      dziewczyny-a ktora to bluzka polarowa w serduszka??
      byla taka z rozowymi i brązowe tło, na zamek - ale nie przeceniona
      • emiwiki Re: Ruszyła wyprzedaż w H&M 14.12.10, 11:56
        no dokładnie taka, były bodajże trzy wersje kolorystyczne, na zamek
        • moyyra Re: Ruszyła wyprzedaż w H&M 14.12.10, 12:17
          to dlaczego u mnie nie przeceniona??
          od czego to zalezy??

• bluestarfish Re: Ruszyła wyprzedaż w H&M 14.12.10, 16:10
            Akurat własnie brązowa w różowe serduszka jest nieprzeceniona, przecenione sa pozostałe dwa kolory
            • tosieuda Re: Ruszyła wyprzedaż w H&M 14.12.10, 17:28
              u mnie - Gdynia przecenione wszystkie polarki w serduszka
      • edzia78_j Sosnowiec dzie 110/128 14.12.10, 12:07
        W takim rozmiarze byłam zainteresowana i były
        - dzianinowe tuniki /sukienki z hello kitty 40 zł, różowe w serduszka z kieszeniami 30 zł( szare nie były przecenione_
        - sukienki z falbankami 30 zł( różowe i granatowe) czerwone nie przecenione
        - bluzy w grochy granatowe różowe i w kwiaty po 30 zł
        - spódniczki jeans z falbanką w kwiaty 40 zł
        bluzki z hello kitty różne rodzaje i bluzy takie cieńsze z brokatem po 30 zł
        - bluzeczki z kokardkami szare dł rękaw i czarne krótki rękaw po 20 zł
        pełno spodni po 30 złoty różne modele
        kamizelki jeans po 40 zł
        sweterki w groszki i gładkie po 30 zł i mnóstwo jeszcze innych rzeczy po 20 30 i 40 złoty to co kupiłam to ceny pamiętam reszte nie bardzo
        Bielizna i akcesoria pełną przecenione około południa bo już nie zdążyli.
    • iberka Bonarka_kraków_warto? 14.12.10, 12:34
      bo wlaśnie ciagnę do nas dziadków aby z małą zostali i wybieram się na zakupy ale nie wiem czy warto ?smile

iza
      • verika Re: Bonarka_kraków_warto? 14.12.10, 12:44
        A co Cię interesuje, bo byłam dzisiaj smile
        • jaroosi Re: Bonarka_kraków_warto? 14.12.10, 12:56
          Interesują mnie rzeczy dla chłopca od 128 wzwyż. Z waszych wątków wynika że sama dziewczynka ( odzież z falbankami lub Hallo Kity ). A dla chłopców jest coś, ktoś widział ?
          • verika Re: Bonarka_kraków_warto? 14.12.10, 13:21
            Dla chłopców też sporo, mnie akurat interesowała mniejsza rozmiarówka bo 110-116, ale sporo bluz, bluzeczek, spodni....
          • agafu Targówek Warszawa 14.12.10, 13:23
            Jak dotarłam tam dziś po 10-ej to dopiero zaczęli metkować na dziecięcym, więc niestety musiałam się pałętać i o 12-ej została im tylko tylna ściana. Dużo, dużo rzeczy. jeansy z serduszkami na kolanach 40 pln i z Hello na kieszeniach, cieniutkie koszule jeansowy materiał 20 pln idealne do leginsów, sweterki z Hello róż/fiolet 30 pln też takie dłuższe, znakomite do leginsów, oj długo tu by wymieniać.
            • kower82 Re: Targówek Warszawa 14.12.10, 13:35
              Czy wie może któraś z was czy w warszawskich h&m są przecenione jakieś sukienki na święta w
              rozmiarach 86 i 134 ? I chciałabym JESZCZE KUPIĆ CÓRCE LEGINSY NA 134 cm. Jest coś
              wartego uwagi.Dzęki.
              • agafu Re: Targówek Warszawa 14.12.10, 13:53
                allegro.pl/cudna-nowa-kolekcja-sukienka-h-m-hello-kitty-i1363651497.html
                takie złote (blady róż) do rozm. 86 są po 20 pln
                • monia111175 Re: Targówek Warszawa 14.12.10, 14:29
                  a jakieś kurtki--ale bardziej damskie albo dla nastolatki 14 latsmile sa przecenione--i czy wogóle są????
                  • poleczka85 Re: Targówek Warszawa 14.12.10, 14:51
                    A jak z ciuchami dla chłopców? Jest coś?
                    • daria_novak Re: Kraków 14.12.10, 15:06
                      M1 Kraków
                      Mnie interesowały ubranka dla chłopca 98 -104
                      I tak:
                      - bluzy po 30 / 40zł
                      - bluzeczki dł. rękaw 20 zł
                      - jeansy po 40zł
                      - spodnie dresowe ( ortalionowe z podszewką ) granatowe i szare po 30 zł
                      - koszule w kratke po 20 / 30zł
                      - skarpetki 5zł
                      - majtki 5pak 10zł
                      - bokserki 2pak 20zł
                      - jakieś czapki, rękawiczki
                      - piżamki 30 zł ?
                      - podkoszulki 10zł
                      reszty nie pamiętam big_grin

Na dziale damskim dużo bielizny przecenionej, jakieś ciuchy, bluzy.

• verika Re: Kraków 14.12.10, 15:15
                        Byłam dziś we wszystkich H&M w Krakowie, ogólnie wszędzie to samo, ale największy wybór ma g. Krakowska smile
                  • mea8 Szczecin Molo 14.12.10, 14:53
                    Bylam dzisiaj od ranasmile Panie metkowaly na biezaco, zrobilam ze 4 rundki bo ciage cos przybywalo. Bylam na chlopcach 86-128, calkiem sporo fajnych rzeczy. Kupilam fajne zielone khaki bojowkowe spodnie w rozm. 92 i 122, przecenione z 69,90 na 30, pare bluz po 20 zl, fajny sweter rozpinany z kapturem z 79 na 40. Aaaa i stado majtek dla siebie po 10 i 5zltongue_out
                • kower82 Re: Targówek Warszawa 14.12.10, 14:53
                  A DLA DZIEWCZYNEK NA 134 SĄ PRZECENIONE SUKIENECZKI. Były takie fajne z cekinami czarne i czerwone.
                  • czarnulkaaa2 Łódź Manufaktura 14.12.10, 15:21
                    Dużo. dużo rzeczy przecenionych...mnie interesował chłopiec na 98 i całkiem sporo fajnych bluz z kapturem po 40 zł, sweterków po 30 i 40 zl, spodni jeansowych po 40 zl rownież licencjonowanych ze Star Wars.Dużo bluzek z Barbapappą po 20 zł. Na bieliźnie trzypaki majteczek ze Star Wars za 10 zł. Oprócz tego resztki kolekcji wiosenno-letniej-bluzeczki po 10 zł, trafilam króciutkie szorty z jeansu za 20 zeta. Wszystko mniej więcej za połowę ceny wyjściowej. Na maluchach też sporo przecen.
                    • krasulas Bytom 2x, Zabrze 14.12.10, 15:35
                      * M1Zabrze (czasu miałam tyćkę)
                      masa piżam dla nas - ceny 20-30zł (nie wszystkie przecenione były w pozostałych sklepach)
                      na dział damski i męski nawe wejść nie zdążyłam
                      dzieci - dziewczyki do 128cm niewiele bądź jeszcze metkowane, dzieci małe malutko, chłopcy starsi sporo
                      należało rzeczy szukać bo wciśnięte były w regały bez % (w Plejadzie i Agorze wisiały na osobnych wieszakach)
                      *Plejada - sporo do 128cm dziewczynki - masa tunik, spodni. Ceny 20-30zł. Rzeczy naprawdę ładne choć zdarzały się pojedyncze sztuki - dokładać już nie będą.
                      chłopcy - powyżej 86 - osobiście nic nie kupiłam, ale towaru też dużo
                      na niemowlętach czasu nie spędziłam za wiele - ale żadnych super rewelacji
                      dział damski - parasolki z Myszką Miki składane po 10zł, bluzeczki po 10-20, masa swetrów - nie angażowałam się za bardzo
                      * Agora - tu niemowlęta ładnie przecenione, dział dziewczęcy - tak sobie, coś tam było, ale Plejada dużo ciekawsza wg mnie
                      chłopcy podobnie

Moje zakupy to głownie pizamy dla mnie (4) i tuniki, spódniczka, bluzeczki2x dla smarkatej.
                      • krasulas Re: Bytom 2x, Zabrze - kurtki zimowe 14.12.10, 16:03
                        tak jeszcze skojarzyłam

w Agorze na dziale dziewczynki do 128cm były kurtki zimowe jednokolorowe - te z akcji 3 tyg. wstecz - za 60 bądź 75zł (już nie pamiętam).
                        • agapk Re: Bytom 2x, Zabrze - kurtki zimowe 14.12.10, 16:32
                          ja byłam zabrze + plejada
                          kupiłam dziewczynom spodnie ocieplane czkoladowy brąz
                          dla starszej 40 zł
                          dla młodszej 30 zł
                          udało mi sie kupić legginsy w rózyczki 2 pary x 10 zł, spodnie dresowe z Hello Kitty 20 zł
                          tunikę z wiewiórkami - różową z obecnej kolekcji 20 zł, i tunikę Hello Kitty 40 zł - wszystko w rozm.5-6-7 lat
                          były tez fajne bluzeczki ze zwierzakami po 20 zł ale tylko rozm.6-8 lat

przecenione majteczki 3 pack z dzwoneczkiem ale rozm. od 134 w górę 10 zł/3 pack
                          chłopiece majteczki z Barbapapą 10 zł/ 3pack

obkupiłam bratanka w rozm.86 duzo rzeczy po 10 zł/czapeczki - misiu, czapeczki błękitne, sztruksy brązowe, rdzawe-ceglaste, ale wiekszosc bluzeczek była po 20 zł
                          wydaje mi sie ze , najwiekszy wybór jednak na niemowlęcym
                          a i były kurteczki dziewczęce na niemowlęcym takie zpinane na ukos chyba po 30 zł
                          chłopiece zimowe w ładnych kolorach z dodatkiem zieleni po 60 zł

jutro moze podskoczę do forum smile
                • pestka_23 Re: Targówek Warszawa 14.12.10, 16:27
                  agafu napisała:

> allegro.pl/cudna-nowa-kolekcja-sukienka-h-m-hello-kitty-i1363651497.html
                  > takie złote (blady róż) do rozm. 86 są po 20 pln

o mamo surprised z 59 na 20 ??!! że też nie poczekałam na wyprzedaż ( aczkolwiek byłam pewna że tego asortymentu nie przecenią ) i kupiłam na All uncertain
                  • krasulas Re: Targówek Warszawa 14.12.10, 18:05
                    oj wydaje mi się, że były droższe - 30zł?
                    tuniki i bluzki z HK są w kilku wersjach
                    • agafu Re: Targówek Warszawa 14.12.10, 21:42
                      kupiłam swojej dwie i koleżance córeczce dwie i były, tak tak po 20 pln
      • iberka Re: Bonarka 14.12.10, 20:21
        miałam wrażenieże wiele rzeczy nie ma a pewno sa:
        *sukienki dzianinowe HK do rozm 86 w kolorze złotym i różowym za 20pln
        *body na ramiączkach 3 pak po 20 pln
        * body 3 pak dł rękaw 20pln
        * spinki/ gumki etc ale wiele zdekompletowanych i niestety źle ceny wyskakują przy kasie po 5 pln
        * spódniczki fioletowe w kratkę po 30 pln
        * szorty w kratkę po 30
        * różne koszulki z dł rękawem ale ceny nie sprawdziłam

dużo spodni i koszulek dla chłopców do rozm 116/122
        dla większych chłopców swetry na suwak z kapturem po 60 pln
        spodnie snowboardowe bez szelek czarne po 60 pln

tyle zapamiętałam

Iza
    • gu-sia Rzeszów -Nowy swiat? 14.12.10, 15:31
      Ktoś był w rzeszwoskim Nowym Świecie w H&M?? Jest się po co wybrac ?? Czy znowu ochłapy?? Bo nie wiem czy jest sens dziecko z dziadkami zostawiać ....
      • jusstinna Re: Rzeszów -Nowy swiat? 14.12.10, 17:43
        Wczoraj byłam w Graffice, bardzo dużo rzeczy przecenionych, w NŚ jeszcze nie byłam.
        • patatajowa Re: Rzeszów -Nowy swiat? 14.12.10, 18:22
          byłam dzisiaj rano w nowym swiecie- bardzo duzo rzeczy dzieciecych przecenionych, dla syna w rozm 110-116 kupiłam naprawde sporo. dla córki w rozm 140-146 niestety niewiele. przeceniona prawie cała bielizna damska. w graffice po południu tłumy straszne, przecen jeszcze wiecej ale i bałagamn większy. bielizna bardzo niewiele jeszcze przecenione, z dzieciecych np nieprzecenione czapki polarowe które w nś były po 5 zł. ogólnie troche takich ciuchów jest które tu były juz na przecenie a w drugim hm jeszcze nie.
          a poza promocja sa swietne jeansowe trampki chłopiece juz z wiosennej kolekcji?!?!?
          • kamelia14 Re: Rzeszów -Nowy swiat 14.12.10, 18:32
            dzięki patatajowa ja mam bliżej do ns ale nie wiem kiedy uda mi się wymknąć a czapkę dla córki muszę kupić było coś na 10-11 latconfused
            ale pewno jak pojadę to kupię duużo więcej niż potrzebuję jak zwyklesmile czar salesmile
          • a-e-p Re: Rzeszów -Nowy swiat? 14.12.10, 21:54
            Ja byłam w południe w NS a wieczorem w Graffice. Graffica - mega bałagan... Kupowałam dla dziewczyn rozm 98/104 i 140/146. W NS nie wszystko jest chyba przecenione, przynajmniej nie wszystkie modele polarków w serduszka i tunik. Dopiero tez przewieszali przeceny w jedno miejsce bo były porozrzucane po calym sklepie. W NS kupilam dla małej tuniki z HKitty, był jeszcze wybor, a w Graffice prawie zadnego. Za to w G. udało mi sie kupic jeansy HKitty.

Dla starszej w NS o wiele wiecej rzeczy. Chyba nigdy tyle nie kupiłam jeszcze dla niej na wyprzedazy w H&M: 3-pak majtek za 10zł, bawełniana tunika w kratke ze złota nitką 30zł, kamizelka różowa 60zł, spódniczka szara plisowana, kurtka zimowa Logg za 60zł, bluza turkus z wzorem HKitty (z 99 na 60zl), były jeszcze czarne. Nie było niestety przecenionych prawie zadnych jeansów, mierzyłysmy tez spodnie rurki z zamkami z boku (fiolet, niebieskie) ale sa bardzo krótkie...

Szkoda ze w porównaniu z zeszłym rokiem nie ma praktycznie żadnych dla dzieci rajstop, ani bielizny oraz akcesoriów zimowych.
    • mima-mima Re: Ruszyła wyprzedaż w H&M 14.12.10, 15:33
      Ja byłam na Targówku, około 13 wciąż coś przeceniali, starszej na 116 kupiłam
      - 3 bluzki z hello kitty ( czerwona 20 , fioletowa 20 , czarno-białe paseczki 30)
      - bluza hello kitty szara 30 zł
      - spódnica hello Kitty 20zł
      - czarne spodnie dresowe, welurowe 30 zł
      Dla młodszej, rozm.86
      - sukieneczka dzianinowa ze złotą nitką 20 zł
      - spódniczka jeansowa 30 zł.
      Przeceniali na bieżąco bieliznę dla starszych dziewczynek, były koszule nocne z Hello kitty za 20 zł, spodnie, takie czerwone po 30 itd smile
      Ktos wie, czy te bluzki z hello Kitty z takimi jakby ćwiekami błyszczącymi bedą przecenione? Może gdzies już są?
      • bluestarfish Re: Ruszyła wyprzedaż w H&M 14.12.10, 16:21
        Jeśli chodzi Ci o takie raczej bluzy zakładane przez głowę z HK, nabijane błyszczącymi ćwiekami (różne kolory - chyba czerwne, granatowe, rożowe, szare), to w Manufakturze były przecenione. Nie pamietam na ile, bo mi się nie podobały (chyba 30)
      • agafu Re: Ruszyła wyprzedaż w H&M 14.12.10, 21:45
        z ćwiekami na pewno na Targówku w Wawie nie były bo pytałam
    • beti-w-79 Re: Ruszyła wyprzedaż w H&M 14.12.10, 16:20
      Czy ktos wie moze czy te sukienki tez sa objęte przecena? Jezeli tak to w jakiej cenie są obecnie?
      allegro.pl/h-m-wizytowa-sukienka-cekiny-czarna-146-152-i1361560211.html
      • aklekotka Re: Ruszyła wyprzedaż w H&M 14.12.10, 17:12
        W Promenadzie na pewno były przecenione te sukienki,. ale nie wiem na ile.
      • alanus0 Re: Ruszyła wyprzedaż w H&M 14.12.10, 17:44
        SA PRZECENIONE NA 40 ZŁOTYCH
        • mikolla a rękawiczki zimowe chłopięce? 14.12.10, 18:30
          na 5-6 lat są wogóle?
    • anusia_kra Re: Ruszyła wyprzedaż w H&M 14.12.10, 22:13
      Byłam w dwóch h&m w Krakowie i dla mniejszych chłopców spory wybór wydałąm dużo za dużo wink. Za to na dużych dziewczynkach bida sad. Kupiłam jedną bluze z hello kity i majteczki, na prawde nie było na czym oka zahaczyc
      • domi-no1 A jak w Warszawie? 14.12.10, 22:44
        był ktoś? Lepiej się wybrac do Arkadii czy do Zlotych Tarasow, interesuja mnie ubranka chlopiece w rozm. 110 -122.
        • monikaj21 Re: A jak w Warszawie? 14.12.10, 22:47
          Byłam w Arkadii - jest sporo ubranek dla chłopców.
          • kasia5030 Re: A jak w Warszawie? 14.12.10, 22:51
            Ja dzisiaj byłam w Reducie. Obkupiłam swojego synka w ubranka (rozm.86 i 86/92). Było sporo przecenionych dla większych chłopców.
    • katrio_na Re: Ruszyła wyprzedaż w H&M 15.12.10, 07:07
      W Arkadii warto dla dziewczynki do 128 i niemowlaków. Naprawdę dobre obniżki ładnych rzeczy (i dobrych jakościowo).
      Dla mniejszych i starszych chłopców naprawdę nic szczególnego(i do tego przecenili mało ciekawe rzeczy), dla starszych dziewczynek troszkę więcej ale kiepskiej jakości.
      Szczerze, to jakiejś wielkiej różnicy z poprzednimi wyprzedażami nie widzę.

Gdzie warto jeszcze pojechać? Zależy mi na chłopięcych na 140? Złote tarasy? Ostrobramska? Wola Park?
    • mama-fifika Re: Poznan M1 15.12.10, 19:48
      bylam dzisiaj..bylo troszke wieszakow z ciuszkami w promocyjnych cenach..patrzylam tylko na chłopiece..troszke bluzek za 10,20 zl...spodnei za 40 zl...i cos tam pewnie jeszcze..generalnie uwazam,ze warto zajzec,bo akurat mnie bluzki interesowaly a za tą cene to na pewno warto...
      • pudelek09 Re: Poznan M1 15.12.10, 20:31
        Moja corka upatrzyla sobie takie biale czy kremowe futerko-za 159zl.Nie wiecie czy jest juz przecenione?Interesuje mnie Wroclaw.
        A moze ktoras bedzie i moglaby spojrzec?
        • jagodasoft2 Re: Poznan M1 15.12.10, 21:45
          Były jakieś futerka kremowe takie krótkie za chyba 80zł
          • beata1974 przeceny 22.12.10, 21:30
            czy będzie ciąg dalszy?
        • alanus0 Re: Poznan M1 15.12.10, 23:10
          Niestety nie jest przecenione byłam dzisiaj w Poznaniu w M1. Dla starszych dziewczynek faktycznie mało przecen a to co przecenione to niezbyt atrakcyjne.Pytałam czy będą jeszcze inne rzeczy przecenione powiedziano mi że na razie to już wszystko
      • listopad2009 Szczecin Galaxy 15.12.10, 20:33
        No dzisiaj córkę obkupiłam na rozmiar 86, bodziaki po 10 zł, bawełniane spodnie po 10 zł, sztruksy z podszewką 20 zł, bluzeczki z długim rękawem 20 zł za 2 sztuki. Tyle rzeczy za niecałe 100 zł.
        Ale już dla chłopca 104 kiepski wybór sad

Są fajne kurtki, ale akurat nie ten rozmiar (kupiłabym na za rok).
        • witka55 do listopad2009 15.12.10, 20:35
          a widziałaś coś fajnego dla dziewczynki w rozm. 116 - były może kurtki i po ile?
          • listopad2009 Re: do listopad2009 15.12.10, 21:24
            Była fajna na 116 zimowa w kolorze czerwonym ale lekko wpadającym w róż. Nie kupiłam dla Młodej bo za długo musiałaby czekać. Myślałam o tej kurtce dla synka, ale najpierw myślałam, że to czerwona jest.

Była przeceniona z 149 na 60 (ale nie było przy niej czerwonych karteczek, była przy mniejszej fioletowej i poszłam pytać do kasy). Są fajne płaszczyki za 60 (ale to tak jak już będzie na plusie), było trochę tego.... Innych rzeczy nia patrzyłam, bo jeszcze te rozmiarty dla dziewczynek mnie nie interesują (my jesteśmy dopiero na etapie 80-86 wink
            • yvon-nee Poznań King Cross 15.12.10, 22:22
              Dla chłopców od 86 wzywż - bluzeczki od 20zł, pidżamy od 20, skarpetki 2pack 10zł, pojedyncze 5zł, czapki 10zł, spodnie (dzinsy, sztruksy, bojówki) od 30zł, koszule w kratę od 20zł, sweterki szare z autem 40zł tyle pamiętam...

Mnóstwo fajnych rzeczy dla małych chłopców do 86r. za 10,20, 30zł. Cała ściana przecenionych ciuszków.
              • gosjana Re: Poznań King Cross 15.12.10, 22:30
                Byłam dzisiaj w HM, w rozm 6-9 lat nic ciekawego nie znalazłam, takie rzeczy jak bluzy czy bezrękawniki nie są przecenione, kupiłam córce ładne trampki z wiosenne już kolekcji
                • andzia84 Arkadia Warszawa 15.12.10, 23:16
                  byłam dzisiaj, dużo ubranek dla małych dzieci tak do 86, córkę obkupiłam, dla syna na 104/110 nic ciekawego nie było, chciałam kurtkę zimową to nawet nie było w cxzym wybierać. dla dziewczynek moim zdaniem większy wybór był w tej rozmiarówce
                  • janka39 wroclaw - bielany? arkady? pasaz? 15.12.10, 23:44
                    Interesuja mnie rzeczy dla chlopcow - na 86, 92 i 122. Doradzicie, gdzie najlepiej pojechac? i czy jeszcze w ogole warto?
                    • babsee Re: wroclaw - bielany? arkady? pasaz? 16.12.10, 08:39
                      Bylam wczoraj w pasazu.Bylo sporo ubranek dla chlopcow-najgorzej dla tych z przedzialu 86-w H&M nie wiadomo czy to niemowle czy juz chlopczyk.Ale byly bodziaki i fajne spodnie.Dla starszych super bluzy,spodnie tez(po 30 zl)czapek sporo.Generalnie warto.
                    • zielonakrasnoludka Re: wroclaw - bielany? arkady? pasaz? 16.12.10, 09:46
                      Byłam na Bielanach i zachwycona nie jestem. Niby rzeczy dużo, ale głównie twardych dżinsów i bluz. Szukałam swetrów, koszulek itp. - nic ciekawego. Za to na niemowlakach sporo i dziewczynkach starszych też.
                      • jaroosi Re: wroclaw - bielany? arkady? pasaz? 16.12.10, 10:08
                        Do kiedy przewidywana jest wyprzedaz_
                        • ki-tty Re: Targówek-damskie? 16.12.10, 10:15
                          Coś jest ciekawego z damskich ?Ja szukam cardiganu,fajnie jak by były choć trochę przecenione.
                          • kinia117 Re: Targówek-damskie? 16.12.10, 10:46
                            a czy ktos skonfronotwal czy we wszystkich sklepach przeceniono to samo?
                            bylam na targówku - kupiłam bluzki i bluze z hello kitty, takie czarne z jezorem, bluze w grochy z kapturem za 30zł do latania moze byc chociaz jej jakosc watpliwa, sukienki w rozowe falbanki, jeasny z hello kitty jak dla nas za waskie nogawki, niestety nie uchwycilam zadnych pizdzam na 116/122 z dł rekawem. Same wielkie rozmiary, ani tez grubych rajstop w tym rozmiarze.
                            Poza tym mam dylemat bo 4-6 lat na styk a 6-8 za duze. Mała ma 5 lat i normalnie nosi 116 wiec chyba w tym roku w h&m ciezko poszalec bedzie zeby celnac w ich rozmiarowke.
                            Ale na targowku np nie bylo zadnych zimowych czapek przecnionych
                          • kinder0610 wrocław - Arkady 17.12.10, 12:41
                            Przecenione są bawelniane bluzeczki i bluzy po 20-30 zl. Spodnie raczej wiosenne rożowe , czerwone, jakaś zieleń, czarne, dzinsy, sztruksy- 30-40. Sweterki też były. To dla straszych dziewczynek. Dla straszych chłopcow tez coś się znajdzie. Były czapki z większych polarowe różowe chyba 10 zł, kaszkiet w kratkę 10 zl. Trochę letnich sukienek - fioletowe w kwiatki i sukienki z falban czerwone i fioletowe - 30 zł.
                      • bernihor Re: wroclaw - bielany? arkady? pasaz? 16.12.10, 10:12
                        A ja jestem usatysfakcjonowana, kupilam dziewczęcy Windstopper na 134 za 70 pln i wreszcie nie różowy, jeansy z Hello Kitty dla mlodszej i śliczne dwie tuniko - bluzeczki dla tej wybrednej istoty i się Jej podobają smile i to wszystko w Arkadach.
    • misskasik Re: Ruszyła wyprzedaż w H&M 16.12.10, 10:47
      witam, mam pytanie czy byłyście w h&m w katowicach lub czeladzi M1- dostane coś ciekawego dla chłopca 86-98
      • viki.christina7 Re: Ruszyła wyprzedaż w H&M 16.12.10, 12:00
        W katowicach obkupiłam synka na 86, 92, kupiłam 5 koszulek za 10zł, 2 swetreki za 40, kamizelke puchowa za 30, było pełno koszul ( ale już wczesniej mu kupiłam), spodni, bluz.
        mało było dla córki na 104/110, ale kupiłam koszule ze złota nitka za 30, bluze granatowa z hk za 30, spodniczkę z falbankami różową za 40 a polowałam na czarna ale jeszcze jest w regularnej cenie sad Wczesniej kupiłam sukiemke granatowa z falbanami, wczoraj juz ich nie było, myślę jeszcze o szortach rózowych wink za 30zł. Jestem zadowolona, choć stan mojego konta nieźlesie uszczuplił sad
        • misskasik Re: Ruszyła wyprzedaż w H&M 16.12.10, 12:07
          dzisiaj wybieram się na stawową do katowic, mam nadzieje, że moje zakupy będą równie udane smile
    • jo7775 a poznańska Malta?? n/t 16.12.10, 10:54

• miesiakk Piaseczno - był ktoś? 16.12.10, 13:24
      najbardziej interesuje mnie chłopiec 98 i dziewczynka 134
      • afroddytta Wola park 17.12.10, 15:39
        Byłam dzisiaj ogólnie dużo przecen, ale dla chłopca 104-110 nic specjalnego nie było, mało bluzek, koszul, jakieś takie niefajne spodnie, dla chłopca 1,5 roku też nic nie znalazłam. Kupiłam im po koszuli takie same po 20 zł. Dla dziewczynek super sukienki, dużo bojówek chyba spory wybór. Było sporo tych sukienek HK różowe i złote po 20 zł, ale tylko na dziale niemowlak czyli chyba do 18mies.
        Dużo spodni ciążowych, po 75 zł, bluzek i swetrów ciążowych kilka i to takie wory.
        Fajne sweterki -bolerka dla kobiet po 40zł (nie moje kolory, pastele), fajne tuniki-koszulowe w niebieskie paski po 40 z 99 (ale ja mam 160 cm wzrostu i dla mnie prawie do ziemi).
        • beata1974 Trójmiasto 19.12.10, 07:15
          byłam środę w Klifie i jeszcze coś wybrałam - można powiedzieć że było sporo, czwartek odwiedziłam Rumię tam już nie najlepiej sporo z tego co w klifie nie było, piątek Matarnia już przebrane, sobota klif same resztki i z tąd moje pytanie kiedy coś następnego przecenią bo już pojawiła się kolekcja lenia bluzeczek z hello kitty za 19,90 zł
          • monna16 Re: Trójmiasto 19.12.10, 14:09
            No to do 3-miasta nie ma już po co jechać uncertain A miałam cichą nadzieję że na Matarni coś jeszcze wyszukam. Że też dzieciaki musiały pochorować się akurat jak wystartowali z wyprzedażami uncertain
            • mirtillo1983 Re: Trójmiasto 19.12.10, 16:16
              ja bylam w Krakowskiej smile obkupiłam się tzn dzieci bo byłam na maluchach.

Body 3-paki z długim rękawkiem za 20zł (tylko dla dziewczynek albo 56 albo 80), jeden komplet body+spodenki+czapeczka za 30zł (z 50zł), fajne skarpetki 3-pak za 10zł, spodenki na szelkach sztruksowe na 62 za 20zł, spodnie sztruksowe brązowe (na wyrost) 80 za 10zł smile

Fajne też były komplety 7in1 Hello Kitty np na prezent za 40zł i komplety brązowe, fioletowe lub zielone: półspiochy polarkowe i bluza z kapturem misiowa za 40zł ale najwiekszy rozm 62 a mnie by bardziej pasował 68-74 sad a i fajne polarkowe kombinezony za 40zł zielone lub różowe smile

• kora711 czapki 27.12.10, 11:47
                jest mnóstwo czapeczek niemowlecych za 5 zeta

• hipciooo Re: Ruszyła wyprzedaż w H&M 27.12.10, 23:49
      Wyprzedaż trwa, niektóre ceny nawet ok. Konkretne przeceny z dziś możecie zobaczyć na zdjęciach tu
    • margaretka103 Re: Ruszyła wyprzedaż w H&M 28.12.10, 00:06
      ja kupiłam mojej małej w poznaniu w starym browarze dwie tuniki na święta po 20 zł każda rozmiar 80
      • jagodasoft2 Re: Ruszyła wyprzedaż w H&M 28.12.10, 13:49
        Ja kupiłam dla młodych świetne kaszkieciki ze złotą nitką za całe 5zł smile poprzednia cena 25

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka