Dodaj do ulubionych

Tesco - wyprzedaż zabawek - też LIPA!!!

16.12.10, 14:14
w gazetce pisze że jest ponad 100 zabawek przecenionych o połowę
Byłam rano, moze z 10 zabawek było przecenionych o połowę, ale to takie na które pies z kulawą nogą nie zwraca uwagi.........
Liczyłam na jakieś lego, gry....
Lego pisze że jest 20 % tańsze - rabat naliczany przy kasie
ale niektóre są i tak tańsze kupione na allegro z wysyłką niż w tesco z 20% upustem
Obserwuj wątek
    • anick5791 Re: Tesco - wyprzedaż zabawek - też LIPA!!! 16.12.10, 18:33
      Też nic ciekawego nie znalazłam. Kupiłam jedynie jedną laleczkę, a była tańsza raptem o 10 zł i nawet nie wiem, czy w związku z tym cena była atrakcyjna. Zrezygnowałam z polowania na okazje i tyle smile
      • bamosalaplaja Re: Tesco - wyprzedaż zabawek - też LIPA!!! 16.12.10, 18:44
        wieeelka lipa. Gra Snorta cały czas była w Tesco po 39,99, a dziś zachodzę i patrzę, a przy niej
        napis - 1/2 ceny. 20zł - biorę! okazja! będąc pewną, że widniejące owe 39,99 bedzie podzielone na pół. W kasie niestety wybiło cenę 39,99, ale przecież w Obsłudze Klienta
        mi oddadzą polowę kasy, skoro jest napis jak byk - 1/2 cenysmile O ja naiwna, miła pani
        poinformowała mnie, że cena tej gry to 79,99, a więc teraz jak najbardziej kosztuje 39,99.
        No i to jest własnie kwintesencja marketowych promocji.
        • noo_noo Re: Tesco - wyprzedaż zabawek - też LIPA!!! 16.12.10, 21:18
          ale parę zabawek moim zdaniem było w atrakcyjnych cenach, np:
          Barbie Paryżanka po 49,90
          Barbie Barbie I Can Be Pastry Chef po 39,90
          Polly Pocket - Kabriolet na zakupy po 25,90

• ricky300 Re: Tesco - wyprzedaż zabawek - też LIPA!!! 17.12.10, 10:15
          Snorta była w carrefour parę tygodni wcześniej po 12,95 wink Ciekawe, jaka jest rzeczywista wartość tych zabawek, skoro rozpiętość cen jest dość szeroka...
    • babajaga-only oskarek05 16.12.10, 21:30
      Czy Ty jesteś może z Cz-wy?/ tak sobie jakoś ubzdurałam smile/
      Jeśli tak to napisz mi proszę czy widziałaś BARBI PARYŻANKĘ? - zimno, nie chce mi sie d... ruszac z ciepłego domku smile
      • pelka22 Re: oskarek05 17.12.10, 08:23
        Ja widziałam wczoraj na Górczewskiej w Warszawie. Sporo ich było.
      • oskarek05 Re: oskarek05 17.12.10, 11:02
        kurczę, nie pomogę
        bo mam syna i za barbie się nie rozglądam....
        • babajaga-only Re: oskarek05 17.12.10, 12:22
          szkoda smile - no to musze sie jednak wybrać .
          Pozdrawiam smile
    • camilcia Re: Tesco - wyprzedaż zabawek - też LIPA!!! 17.12.10, 12:01
      ja wreszcie upolowałam ciężarówkę żółtą lego city smile wyszło 62,40
      nie było jej od początku katalogu, ani na nocy zabwek, ani potem, wczoraj rano rozkładali lego i wyłożyli 2! pudełka, z czego 1 złapałam, mam bardzo blisko, bo obok szkoły córy, ale specjalnie jeździć naprawdę nie ma po co
      • agatls Re: Tesco - wyprzedaż zabawek - też LIPA!!! 17.12.10, 17:50
        Barbie Paryżanka w Lublinie była ,ale ta w wersji podstawowej bez muzyczki,a jak było u Was?
    • zeusik66 Re: Tesco - wyprzedaż zabawek - też LIPA!!! 18.12.10, 23:30
      Ja natomiast polowałam na lego technics zestaw nr 8051. Nie dość, że cena wyjściowa baaardzo atrakcyjna (129,99-taniej niż na allegro) udało mi się kupić -20% za 103,99. Cieszę się strasznie, tymbardziej że mały wybór technicsa w tesco. A specjalnie jechałam-warto było!!!
      • angie07 Re: Tesco - wyprzedaż zabawek - też LIPA!!! 19.12.10, 08:44
        barbie są te tańsze bez grającej sukni, byłam w kilku tesco, wszędzie te same. Natomiast w gazetce są pokazane te w droższej wersji. Pomyłka czy nabijanie klienta w butelkę?
        Poza tym nic ciekawego.... lego mnie nie interesowało, nic dla córki tańszego nie znalazłam.
        • agatls Re: Tesco - wyprzedaż zabawek - też LIPA!!! 19.12.10, 13:44
          Tak z tą barbie to przegieli.
          • noo_noo Re: Tesco - wyprzedaż zabawek - też LIPA!!! 19.12.10, 14:12
            w Zielonej Górze były przecenione te droższe Barbie, sprawdzałam je czy grają i cenę pod czytnikiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka