Dodaj do ulubionych

Maxus Dragonoid -warto?

21.12.10, 17:42
Syn o nim marzy-rozchodzi się , jak świeże bułeczki, choć cena niemała. Warto kupić?
Obserwuj wątek
    • leigh4 Re: Maxus Dragonoid -warto? 21.12.10, 20:33
      Jesli chodzi Ci o to czy trwały, dobrze wykonany, to tak-jakość jest ok. O wartościach estetycznych nie będe się wypowiadać-nie podoba mi się, ale oczywiście mój syn(7L) i jego koledzy są zachwyceniwinkZ cała pewnościa jest to aktualnie jedna z bardziej pożądanych zabawek wśród chłopców.
      • leigh4 Re: Maxus Dragonoid -warto? 21.12.10, 20:35
        Dodam, że warto pod warunkiem, że oryginał. Niestety podróbki są fatalnej jakości-zdarza sie, że nie chca sie rozkładac, pękają, wypadaja magnesy. jasne, że może zdarzyc sie i podróbka w dobrym stanie, ale to jednak fizyk-ryzyk, a podróbka niewiele tańsza od oryginału.
        • mita7 Re: Maxus Dragonoid -warto? 21.12.10, 21:33
          Kto podpowie jak odróżnić oryginał od podróbki?
          Chrześniak zamówił na urodziny bakugana ciemności ale nie mogę takiego i kupiłabym takiego tylko że na allegro są od 40 do 160 i nie mam pojęcia jak odróżnić podróbkę.
          • leigh4 Re: Maxus Dragonoid -warto? 21.12.10, 21:41
            Oryginalne produkowane są przez firmę spin master, ich logo i nazwa znajduje sie z przodu na opakowaniu, opakowanie bardziej kwadratowe niz prostokątne.Kosztują w okolicach 100zł. pozostałe to podróbki, nie ma innej firmy produkujacej bakugany. W polsce importerem jest cobi, ale te kupione za granica znaczka cobi moga nie mieć, za to spin mastre maja wszystkie produkty tego producenta.
            • dammma Re: Maxus Dragonoid -warto? 21.12.10, 22:23
              Syn dostał kilka podróbek bakuganów i szybko wylądowały w koszu. Wolę kupić mu mniej, ale oryginalnych.
              Oglądałam w sklepie-wyglądał rzeczywiście na porządny. Łatwo połączyć wszystkie bakugany w całość. Syn ma 4-lata i najbardziej podobają mu się właśnie zabawki dla starszych chłopców. Ostatnio nawet pytał, czy nie kupiłabym mu statku z Gwiezdnych Wojen?
              Ale bakugany uwielbia już od roku gdzieś i jest to zawsze trafiony i najbardziej oczekiwany prezent.
              • katrio_na Re: Maxus Dragonoid -warto? 21.12.10, 22:49
                To ja oddam jeden pozytywny głos na podróbki. Mamy trzy pułapki kupione za 4 czy 5 zł i muszę powiedzieć, iż naprawdę są nieźle wykonane (mamy porównanie gdyż mamy trochę oryginalnych zwykłych). Krótko się syn nimi bawi, więc jeszcze nic nie przesądzone, lecz już 2 tygodnie intensywnego zamykania-otwierania przetrzymały.
                Ja jakoś nie potrafię wydać na coś takiego 25-30zł... A już o cenie zestawów nie wspomnę.

• mama-smyka Re: Maxus Dragonoid -warto? 21.12.10, 22:52
      To chyba hit tegorocznych świąt. U mojego syna w klasie prawie każdemu chłopcu błyszczą się oczka, gdy usłyszy o tym zestawie bakuganów.
      My najpierw nacięliśmy się na podróbkę na Allegro, choć wcale nie tanią, bo za 70zł a po złożeniu poszczególne bakugaby nie chciały się trzymać siebie nawzajem. sad(
      W Smyku cena 279zł big_grin przeceniona jest na 199zł...
      Ale s sklepach internetowych spokojnie można dostać ten zestaw jak i Helios za ok.100zł. I takie też kupiłam.
      • magdaimaciek1 Re: Maxus Dragonoid -warto? 22.12.10, 13:43
        Warto! Mój syn dostał Maxusa na zeszłoroczną Gwiazdkę (koleżanka kupiła mi w Stanach), często się nim bawi i nic złego się z nim nie dzieje.
        W tym roku dostaje Maxusa Collosusa, także za rok podzielę sie opinią na temat tej zabawkismile
        • dammma Re: Maxus Dragonoid -warto? 22.12.10, 13:52
          więc warto-dzięki bardzo za wszystkie wypowiedzi smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka