Gość: Tilde IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.11, 20:27 Bardzo mi się podobają, ale nie pasują na każdą figurę. Niestety Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karia3 Re: Futrzane kamizelki 04.01.11, 21:06 To wszystko włókna sztuczne których wytwarzanie truje środowisko w niewyobrażalny sposób. Strzępy tych futer na koniec, będą się rozkładały przez kilkaset lat. Nie dajcie sobie robić wody z mózgu ! Niech żyją futra naturalne !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Futrzane kamizelki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 11:38 To według Pani należy zabijać biedne zwierzątka i z nich robić kamizelki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Futro Re: Futrzane kamizelki IP: 178.73.51.* 04.01.11, 21:41 Jakie futrzane?? ten plastik nie ma nic wspolnego z futrem, nie grzeje, wiec na zimne dni odpada, a w upały to podkoszulek - z NATURALNEJ bawelny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorya32 Re: Futrzane kamizelki IP: *.dynamic.chello.pl 04.01.11, 22:01 Karia3, prawdziwe skóry też trują (odpady z garbarni to jedne z trudniejszych do oczyszczenia, najbardziej zjadliwych ścieków, jakie wytwarza przemysł!)... Ja mam taką futrzaną kamizelkę (sztuczną), ale nie mieści mi się pod kurtki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pump Re: Futrzane kamizelki IP: *.dynamic.chello.pl 05.01.11, 19:33 Większość kamizelek kupowanych w sieciówkach jest niestety źle skrojona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: Futrzane kamizelki IP: *.tomaszow.mm.pl 05.01.11, 20:52 Tak karia3-mówiąc "Niech żyją futra naturalne !!!" chyba nie zdajesz sobie sprawy w jaki sposób się je uzyskuje-proponuje zajrzeć na PETĘ.Z Twojego komentarza wynika że interesujesz się środowiskiem-zdzieranie żywcem skór z czujących zwierząt raczej nie ma nic wspólnego z ekologią....Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiek Re: Futrzane kamizelki IP: *.icpnet.pl 06.01.11, 22:08 Ja na jesień kupiłam sobie bardzo ładną, a przede wszystkim ciepłą kamizelkę futrzaną w s.Oliver. Co prawda jest ona w kremowym kolorze, co wymaga częstego czyszczenia, ale jest dla mnie niezastąpiona! Odpowiedz Link Zgłoś