16.01.11, 18:59
Witam chce zakpic nowe zelazko czym nalezy sie kierowac i na co zwracac uweagi zeby bylo najlepsze???
Obserwuj wątek
    • crises Re: zelazko 16.01.11, 19:00
      Dowolne, byle bezprzewodowe.
    • suazi1 Re: zelazko 16.01.11, 19:22
      To czy żelazko jest bezprzewodowe czy ma kilkumetrowy kabel, to akurat pierdoła. Ważniejsze, ile bierze prądu, jaki ma wyrzut pary, istotna jest waga żelazka (lżejszym gorzej się prasuje, bo trzeba je dociskać, przy cięższym nie ma tego problemu, bo "samo się dociska"), jaką ma stopę.
      • crises Re: zelazko 16.01.11, 19:27
        Nie, to nie jest pierdoła. To jest najważniejszy parametr wygody korzystania z żelazka. Cała reszta to pierdoły - chyba że ktoś szuka żelazka do pralni używanego 8 h dziennie.
        • krapheika Re: zelazko 16.01.11, 19:40
          Nie zgadzam sie dla mnie duzo wygodniejsze jest takie z kablem i takowe 2miesiace temu zakupilam.Akurat kabel w nowych zelazkach nie jest wcale odczuwalny.
        • suazi1 Re: zelazko 16.01.11, 22:40
          A dla mnie to pierdoła przez duże "P".
    • potworski Re: zelazko 16.01.11, 22:46
      xxx.16 napisała:

> Witam chce zakpic nowe zelazko czym nalezy sie kierowac i na co zwracac uweagi
      > zeby bylo najlepsze???

Kieruj się oczywiście poradami z forum emama=żelazko musi być PRZEDE WSZYSTKIM bezprzewodowe=bez tego nie uprasujesz nic. Do tego musi mieć obowiązkowo bluetooth, trzy wejścia USB, wbudowany klawesyn grający menueta oraz fontannę, do której można wrzucać pieniążki. Funkcje związane z prasowaniem sobie odpuść.
      • olcia029 Re: zelazko 16.01.11, 22:51
        ja poproszę z wibrującą końcówką i żeby dmuchało na zimno a nie gorącą parą smile
        • olcia029 Re: zelazko 16.01.11, 22:53
          hahahaha bo moja końcówka siedzi w drugim pokoju i gra na sonce ;/
          • xxx.16 Re: zelazko 17.01.11, 12:21
            uhaha ale sie usmialam a dla tych z powaznym podejsciem do pytania to co myslicie o tym???
            www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_15950.htm
            • krapheika Re: zelazko 17.01.11, 14:39
              Popatrz w internecie na ocene produktu.Ja osobiscie wolalabym dac pare zeta wiecje i kupic zelazko znanej marki.
              Poza tym w Niemczech te zelazko w przeliczeniu jest okolo 30zl tanszewink
              • papalaya Re: zelazko 17.01.11, 14:46
                żelazka znanych producentów z podobnej pólki cenowej nie roznią się zbytnio od siebie

jesli już radzic, to kup tak które ma funkcję automatycznego wyłączania, odpadnie ci szalona jazda taksówką przez pół miasta, kiedy w trakcie ostrego numerka po proszonej kolacji w mieszkaniu faceta zaczniesz się zastanawiać czy prze wyjściem z domu wyłączyłaś zelazko po uprasowaniu swojej kiecki
                • krapheika Re: zelazko 17.01.11, 15:06
                  Ale masz wieksza pewnosc,ze istnieja serwisy gdzie zostana one naprawione w razie zepsucia i ze firma nagle nie rozplynie sie w powietrzuwink
    • donkaczka Re: zelazko 17.01.11, 20:11
      w zyciu bym nie kupila bezprzewodowego, bo to co czyni prasowanie totalnie lajtowym to porzadny wyrzut pary pod duzym cisnieniem i duzy pojemnik na wode - czyli zelazko ze stacja - sprawdzic jakie daje cisnienie i ile wody wchodzi
      odkad kupilam takie zelazko zaczelam z przyjemnoscia prasowac, bo szast prast i wszystko na blache, a przez 4 lata prasowalam jak musialam
      kabel jest dlugi, ma jakies tam mocowanie, dzieki ktorym sie nie placze po desce i pod nogami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka