czarna.perla 17.01.11, 09:10 w lidlu średnio co 2 tyg. są jakieś damskie piżamy i zawsze migiem się rozchodzą. fajne są, warto je kupić? w tym tyg. są takie www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_15871.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malpa513 Re: piżamy damskie z lidla- ma ktoś? 17.01.11, 09:18 JA KUPILAM JAKIS CZAS TEMU i jest ok, tylko patrzcie na rozmiar dokładnie bo ja kupiłam M i jest ogromna, a normalnie nosze M albo L Odpowiedz Link Zgłoś
1monia4 Re: piżamy damskie z lidla- ma ktoś? 17.01.11, 10:06 Ja tez mam-są fajne.I t o rozmiarach-to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_krzysia Re: piżamy damskie z lidla- ma ktoś? 17.01.11, 10:39 mam polecam, ale rozmiary zawyżone trochę Odpowiedz Link Zgłoś
mama-fifika Re: piżamy damskie z lidla- ma ktoś? 17.01.11, 11:59 ja wlasnie dzisiaj kupilam ta fioletową,jest super..wczesniej tez kupowalam i za te 30 zl to naprawde warto..tylko faktycznie trzeba uwazac z rozmiarówką,bo faktycznie zawyzone..ja zazwyczaj chodze w M,a pizamy zawsze biorę S,bo M-ki wielkie..w E-ske wchodze bedąc w 35 tyg ciązy...a troszke przytylam ale pizamy polecam Odpowiedz Link Zgłoś
bruni76 Re: piżamy damskie z lidla- ma ktoś? 17.01.11, 12:16 Ja nie mam, ale będąc dzisiaj w Lidlu kobiety (takie w średnim wieku) normalnie wyrywały sobie je z rąk I podsłuchałam jak jedna mówiła, że te piżamy są super, bo ma już parę właśnie tych Lidlowych, że super się noszą lub śpią jak kto woli, super piorą ( w sensie że szwy się nie przemieszczają) i w ogóle "och" i "ach" Czyli chyba warto. Może i bym kupiła sobie taka piżamkę, ale to nie moja bajka Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: piżamy damskie z lidla- ma ktoś? 17.01.11, 13:26 ja mam 2 ,polecam naprawdę są fajne Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: piżamy damskie z lidla- ma ktoś? 17.01.11, 13:40 Chciałam napisać dokładnie to samo co w poście wyżej -- Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: piżamy damskie z lidla- ma ktoś? 17.01.11, 13:51 Za 35zł kupiłam bez łaski pizame w Kappahl na wyprzedazy 50/50, jakoscia o niebo lepsza, nie mówiac o wzornictwie. Poza tym mozna samemu skompletowac góre i dół w róznych rozmiarach, czy wzorach. Nie polecam damskich rajstop bawełnianych z Lidla, jakies niewymiarowe sa, gumka sie rozciagneła, spadały mi, poszło oczko na szwie po pierwszym założenieniu. Obydwie pary poszły do kosza. Odpowiedz Link Zgłoś
baba06 Re: bruni76 17.01.11, 17:16 "> Może i bym kupiła sobie taka piżamkę, ale to nie moja bajka " "ciekawam", jaka jest twoja bajka? Odpowiedz Link Zgłoś
bruni76 Re: bruni76 18.01.11, 13:08 baba06 napisała: > "ciekawam", jaka jest twoja bajka? hehe, wiesz, najbardziej lubię klasyczne "smerfy" czy nieśmiertelną "Myszke Miki" A tak na poważnie, napisałam że nie moja bajka, bo ja nie lubię piżam Odpowiedz Link Zgłoś
bruni76 Re: bruni76 19.01.11, 14:06 Noooooo, toto to już co innego Nie piżama, więc może i moja bajka Odpowiedz Link Zgłoś
basi-a27 Re: piżamy damskie z lidla- ma ktoś? 17.01.11, 23:41 ja też w takich piżamach nie sypiam chyba by mnie mąż z łóżka wygonił Odpowiedz Link Zgłoś