Dodaj do ulubionych

Niedźwiedź w dużym niebieskim domu

20.01.11, 11:27
Czy orientujecie się gdzie można kupić nieużywane zabawki z bohaterami tej bajki? Z góry dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • ailama Re: Niedźwiedź w dużym niebieskim domu 20.01.11, 18:28
      Też szukałam maskotek z tego serialu dla swojego dziecka, niestety nowych nigdzie nie znalazłam, na allegro czasami ktoś sprzedaje, ale tylko używane.
    • argentea Re: Niedźwiedź w dużym niebieskim domu 21.01.11, 14:39
      Dziękuję. Na razie kupiłam dużego misia na brytyjskim Amazonie, ale czytałam, że wiele z tych zabawek nie jest już produkowanych w ogóle.
      • majk-anet Re: Niedźwiedź w dużym niebieskim domu 21.01.11, 19:13
        W W-wie w Arkadii, Wola Parku i pewnie innych centrach tez jest sklep ... chyba "Planeta" z bohaterami bajek. Nie wiem czy akurat jest tam to czego szukasz, ale na pewno listonoszów Patów na pęczki...
        • witka55 Re: Niedźwiedź w dużym niebieskim domu 22.01.11, 21:26
          Mam nowego z metką Niedźwiedzia - wielkość 17cm, jak jesteś zainteresowana, pisz na priv.
          • kroliczyca80 Re: Niedźwiedź w dużym niebieskim domu 22.01.11, 22:26
            A ja mam duży, otwierany niebieski dom z róznymi bajerami (wysuwanie łózko, wyskakująca luna itd) i kilkoma figurkami (miś, tutek i coś tam jeszcze). Używany, już sie znudzil. Jakby ktoś chciał to piszcie na priv.
            • neptunka Re: Niedźwiedź w dużym niebieskim domu 22.01.11, 23:02
              mogę prosić o zdjecia na gazetowy?
            • marychna31 Poprosze o zdjęcie i info na gazetowego 23.01.11, 12:24
              cena, dla jakiego wieku przeznaczona jest zabawka?
            • zomo7 Re: Niedźwiedź w dużym niebieskim domu 23.01.11, 21:17
              Ja również poproszę o zdjęcia i cenę
              • marzena_gabi króliczyca 23.01.11, 22:19
                wysłałam emaila....
                • patulka1 Re: króliczyca 23.05.13, 19:29
                  Nie macie czasem jakiś zabaweczek z tej bajki? Mam mega fana w domu i za ch...rę nie umiem znaleźć figurek, czy maskotek z tej bajki.. sad co nieco na Allegro ale w zasadzie tylko miś, nic poza tym, może jakiemuś dziecku się już znudziły, to chętnie odkupię smile pati.pav@hotmail.com
                  • marta.p-s Re: króliczyca 23.05.13, 21:24
                    Trzeba by poszukać na stronach zagranicznych. W Pl jest mało zabawek z tej serii.

www.amazon.com/s/ref=sr_pg_1?rh=n%3A165793011%2Cp_lbr_characters_browse-bin%3ABear+in+the+Big+Blue+House&ie=UTF8&qid=1369336864
                  • mamiczka_malucha Re: króliczyca 23.05.13, 22:21
                    Bardzo ciężko dostać zabawki z tej bajki. My mamy taki telewizor-pozytywkę, który po nakręceniu gra i obraz się przesuwa. ale nadal jest u nas na topie wink Ale też kupiłam to po innym dziecku, bo nowego nic nie było.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka