Dodaj do ulubionych

Lalka dzidziuś, funkcyjna- polećcie coś

06.02.11, 13:21
Szukam dla 3 latki jakiejś lalki dzidziusia, żeby np śpiewała, płakała, czy co tam może jeszcze wink sikanie akurat nie jest ważne.
Czym się bawią wasze córeczki i naprawdę bawią się a nie leży potem. Myślałam o jakiejś Agatce, może być inna. Na all jest wiele ale nie sztuka wydać ponad 100 zł dlatego proszę o propozycje sprawdzonych lalek.
Dzięki.
Obserwuj wątek
    • malwina79 Re: Lalka dzidziuś, funkcyjna- polećcie coś 06.02.11, 19:23
      Moja córka na gwiazdkę dostała Chou Chou wylecz mnie mamo. Poelcam! Nie jest upierdliwa wink fajna zabawka
    • melimej Re: Lalka dzidziuś, funkcyjna- polećcie coś 07.02.11, 15:21
      Baby Annabell, córeczka dostała na Boże Narodzenie, tę płaczącą, bardzo ją lubi, ma 2 latka i 3 miesiące, mimo to jest wspaniałą mamuśką i lalka jest w ciągłym użytku. Nie jest za ciężka (a tego się obawiałam) Bardzo polecam!
    • karenbeauty Re: Lalka dzidziuś, funkcyjna- polećcie coś 07.02.11, 15:38
      to jest bardzo fajne - www.jestemdzieckiem.pl/produkt,46835,lalka-agatka-spiewajaca-i-klaszczaca-interkobo.html, coś takiego szukasz?
      • paliwodaj Re: Lalka dzidziuś, funkcyjna- polećcie coś 07.02.11, 18:31
        to czy bedzie dzicko zainteresowane czy nie to juz zalezy od dziecka..
        Moja 3 latka tez jest w fazie lalek dzidziusiow, ma chou chou bye bye, ma taka co sama raczkuje, ma chou chou chora, ma chyba fisher Price skaczaca jak dziecko w lozeczku i powiem Ci ze gdy miala tylko te zwykla chou chou bye bye ,ktora sie smiala, mowila mommy i przede wszystkim gdy miala jedna lalke to sie nia dosc duzo bawila. Gdy dostala inne lalki, wszystkie poszly w odstawke .
        Kiedys w sklepie wyszukala taka malutka, "nic nie robiaca" lalke, ta przyciagnela jej uwage na dluzej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka