Dodaj do ulubionych

meble Bellamy

16.02.11, 09:52
Witam,
zastanawiam się nad kupnem mebli dla dzidziusia. Do tej pory w grę wchodziły firmy meblik i baggi, ale ostatnio się natknęłam na meble Bellamy, a konkretnie zestaw MARIA. Czy któraś z Was miała do czynienia z tymi mebelkami tzn. czy są trwałe i porządnie wykonane. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. smile
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • ger_berek Re: meble Bellamy 16.02.11, 23:19
      Do czynienia mamy, ale nie z Marią, tylko z zestawem Hubi Orzech. Dziecię 2,5-letnie użytkuje je od ponad pól roku. Są porządnie wykonane, prezentują się bardzo ładnie (nie są przesłodzone wink. Dotychczas jedyny minus to kiepskie mocowanie deski zabezpieczającej malucha przed wypadnięciem z łóżka (tego "dorosłego", nie łóżeczka) - było zbyt delikatne, mąż wstawił tam porządną śrubę w miejsce estetycznej, lecz niekoniecznie funkcjonalnej śrubki. Poza tym jest git smile
    • dziustynka Re: meble Bellamy 17.02.11, 11:46
      ja mam lozeczko neo i co prawda krotko ale bardzo sobie chwale takze opakowanie i prostote montazu
      • o_l_a3 Re: meble Bellamy 17.02.11, 21:51
        Ja miałam dla synka kołyskę i wszystko z nią było ok
        Sama oglądałam ich mebelki w Świecie Dziecka i wyglądają naprawdę ślicznie smile
    • andrzej_ryba Re: meble Bellamy 14.03.15, 16:49
      Meble BELLAMY "śliczna" TANDETA. Paczki przychodzą do klienta rozwalone, materiał, z którego są wykonane jest kiepski i bardzo często ciężko jest je złożyć. Kupując meble od BELLAMY masz gwarancję ale bezustannych reklamacji, które trzeba reklamować. NIE KUPUJCIE W TEJ FIRMIE.
    • kara_gitara Re: meble Bellamy 18.05.15, 17:17
      Mamy bellamy prawie 4 lata i nie mogę powiedziec ani złego słowa na ich temat. Mamy szafę, komodę, regal, skrzynie na zabawki, 2 lata izytkowalismy tez łóżeczko. Bardzo fajne, ladne mebelki w rozsądnej cenie.
      • zaplocie8 Re: meble Bellamy 10.08.15, 19:11
        właśnie kupiłam meble Bellamy zestaw Fino. Mebelki są prześliczne, pięknie wyglądają w pokoju. Zależało mi na klasycznych białych mebelkach, które nie byłyby zbyt masywne. Mebelki przyszły od ręki, bardzo dobrze zapakowane. Prosty montaż. Dobre niemieckie prowadnice, metalowe (a nie plastikowe) uchwyty. Jak na meble produkowane taśmowo są bez zarzutu. Oceniał je znajomy stolarz, który stwierdził, iż cena mebli w stosunku do wykonania jest rozsądna. Dzięki tym meblom pokoik córki zachwyca smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka