madzik0711 20.02.11, 16:22 Chciałam kupic taka wycieczke na prezent ślubny, macie moze jakies sprawdzone biuro? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
areola82 Re: Paryż, zamki nad Loarą 20.02.11, 18:55 polecam taki wyjazd z rainbow tours. Byłam rok temu w sierpniu i było rewelacyjnie. Ja byłam na wycieczce "paryż i zamki nad loarą" ale bardziej polecam " Francja- Paryż, Zamki Nad Loarą i Mt. St. Michel " bo widziałam ostatnio Mt. St. Michel w tv i super wyglądało Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Paryż, zamki nad Loarą 21.02.11, 09:50 Mt. St. Michel wogóle najlepiej wygląda, szczególnie noca - sprawdź, czy bedzie opcja zwiedzanai wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
madzik0711 Re: Paryż, zamki nad Loarą 21.02.11, 17:11 Fajne maja oferty ale chciałam sie Was zapytac co z wyzywieniem, bo tam tylko śniadania z tego co patrze. I czy taki autokar to straszna mordęga ? Odpowiedz Link Zgłoś
areola82 Re: Paryż, zamki nad Loarą 21.02.11, 20:06 autokar da się przeżyć u nas kierowcy sprzedawali kawę herbatę i piwko - płatne w złotych. Obiady można było w trakcie wyjazdu zakupić u przewodniczki (wszyscy szli do restauracji gdzie były zamówione) lub w tym samym czasie samemu coś sobie zorganizować, w okolicy były pizzerie, mcdonald i coś tam jeszcze z fastfood Odpowiedz Link Zgłoś