Dodaj do ulubionych

Odplamiacz Amway

07.03.11, 15:47
Mam do usunięcia plamy które nie mogę usunąć pomyślałam wiec o odplamiaczu
Amway. Czy faktycznie jest taki skuteczny i usuwa wszystkie plamy? Gdzie go kupić?
Widziałam na allegro ale tam różnica w cenie jest bardzo duża sprzedają i za 18 zł i za 35 zł.
Nie chciałabym przepłacać ale nie wiem czy ten za 18 złotych to nie jakaś podróbka?
Obserwuj wątek
    • agni71 Re: Odplamiacz Amway 07.03.11, 16:54
      Ten za 18 to pewnie mniejsza pojemnośc. Każdej plamy nie usunie, ale jest dobry. Nie usuwa mi plam z czekolady, kakao itp. - do tych używam vanisha.
      • alanus0 Re: Odplamiacz Amway 07.03.11, 18:56
        No właśnie o to chodzi iż pojemność ta sama a cena taka różna. W vanish mam i niestety tych plam nie chce usunąć. Ale skoro mówisz iż wszystkich plam odplamiacz amway nie usuwa to teraz juz nie wiem czy jest sens kupować. Szukam czegoś co lepiej usuwa plamy niż vanish.
        • naomi19 Re: Odplamiacz Amway 07.03.11, 19:12
          rzeczywiscie na niektore plamy lepszy jest vanish
          ale sprobuj, bo tez dobry
          i dziala inaczej
    • naomi19 Re: Odplamiacz Amway 07.03.11, 19:13
      a co to za plamy?
      • alanus0 Re: Odplamiacz Amway 07.03.11, 19:17
        od soku z owocowego z przewagą marchwi
        • naomi19 Re: Odplamiacz Amway 07.03.11, 20:13
          imho amway sobie poradzi
          • agni71 Re: Odplamiacz Amway 07.03.11, 21:41
            Z takimi plamami powinien sobie właśnie świetnie Amway poradzić.
            • alanus0 Re: Odplamiacz Amway 07.03.11, 22:10
              Dziękuje za odpowiedzi. W takim razie kupuję odplamiacz i mam nadzieje iż
              plamy usunie. Syn zaczął samodzielne jedzenie i niestety efekty jego nauki
              zostają na ubraniach. A fartuszek nie zawsze da sobie założyć.
              • dolores12 Re: Odplamiacz Amway 07.03.11, 22:31
                Na plamy z marchwi najlepszy jest odplamiacz za friko: słońce. Wystawiasz ciuszek, nejlepiej świeżo po praniu, na jego działanie i po paru godzinach plam nie ma. Wypróbowane, mam 2 dziecismile
                • kower82 Re: Odplamiacz Amway 08.03.11, 16:31
                  Polecam odplamiacz w proszku z biedronki.Wystarczy namoczyć ciuszki na noc i rano wrzucić do pralki.Mnie w ten sposób dopierają się wszystkie śliniaczki do czysta.
                  • alanus0 Re: Odplamiacz Amway 08.03.11, 18:08
                    Nigdy nie próbowałam bo wydawało mi się iż z biedronki
                    to będzie kiepski. Ale w takim razie przetestuje.
    • perd-ido Re: Odplamiacz Amway 08.03.11, 20:11
      Mam ten odplamiacz, kupilam na allegro. Jednak ma zbyt intensywny cytrynowy zapach i wole uzywac vanisha. Amway nie usuwa wszystkich plam (przynajmniej bez pocierania).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka