Dodaj do ulubionych

lozeczko turystyczne-kojec

14.03.11, 14:25
Czesc Dziewczyny,

wybieram sie niedlugo na chrzciny i poproszono mnie o zakup w ramach prezentu lozeczko turystyczne-kojec. Co polecacie a co odradzadzie? Prezent do 500 zl
Obserwuj wątek
    • betimek Re: lozeczko turystyczne-kojec 14.03.11, 15:08
      Mogę polecić łóżeczko Baby Design model Dream. Ten model ma dodatkową wkładkę dla malutkich dzieci - wygodna, bo umieszczona wyżej i łatwiej malucha do łóżeczka włożyć. A i dziecku lepiej wyżej leżeć. Do tego przewijak, bardzo praktyczny. Z boku różne kieszenie na drobiazgi. Krótszy bok zasuwany na suwak - starsze dziecko może sobie samo wychodzić. My byliśmy bardzo zadowoleni.
      • smok27 Re: lozeczko turystyczne-kojec 14.03.11, 15:59
        a ja polecam lozeczka turystyczne Coneco
    • falcon_eye Re: lozeczko turystyczne-kojec 14.03.11, 18:10
      Polecam zdecydowanie Coneco Apollo, bo w porównaniu do innych ma mniej szeleszczący materiał i naprawdę sensowny przewijak. No i w kolorze oliwkowym wygląda bardzo ładnie.
      • lupa_87 Re: lozeczko turystyczne-kojec 15.03.11, 11:42
        Ja też mam 2 coneco apollo i nie narzekam, po 3,5 roku wariacji jeszcze się trzymają wink Są tanie i przyzwoite jakościowo.
        • em-k-a Re: lozeczko turystyczne-kojec 15.03.11, 15:21
          www.coneco.pl/index.php?go=apollo
          ja miałam takie, dwójkę dzieci wychowało smile
          i jeszcze się dobrze sprzedało smile
          szczerze polecam
    • ylunia78 Re: lozeczko turystyczne-kojec 16.03.11, 00:05
      marygg napisała:

> Czesc Dziewczyny,
      >
      > wybieram sie niedlugo na chrzciny i poproszono mnie o zakup w ramach prezentu l
      > ozeczko turystyczne-kojec. Co polecacie a co odradzadzie? Prezent do 500 zl

Wow...ale że prezent na chrzciny za 500zł.Fiu,fiu........
    • koala0405 Re: lozeczko turystyczne-kojec 16.03.11, 08:51
      A ja polecam kojec firmy Cam Q-Box na allegro. Kupiłam go pół roku temu i synek go uwielbia.
      Wygodne jest to, że na dnie kojca jest mięciutka welurowa mata edukacyjna z zabawkami, którą gdy dziecko małe można położyć bezpośrednio na podłodze. Później po włożeniu do kojca jest super miękki materac do spania. Zaletą kojca jest to że nie ma nóżek i gdy np. mój 10 miesięczny synek w nim się bawii, stoi i szaleje kojec nie przesuwa się i przez to jest stabilniejszy. Jest kwadratowy chyba 100x100 cm, mało waży i super się składa w małą torbę ale nauka składania trochę mi zajęła czasu, choć mężowi to zajęło chwilkę. Przetestowaliśmy kojec na kilku wyjazdach i spełnił swoje zadanie. Warto było wydać te pieniądze / ok. 500 zł/
    • lucyna_1980 Re: lozeczko turystyczne-kojec 16.03.11, 09:21
      ale to ma być prostokąt 120 x 60 czy kwadrat ok 100 x 100 cm?
      • marygg Re: lozeczko turystyczne-kojec 16.03.11, 09:45
        Wole 60 na 120. A cena do 500 zl, jako chrzestna nie dam przeciez stowki...
        • majatusia Re: lozeczko turystyczne-kojec 16.03.11, 21:10
          zdecydowanie lepsze sa lozeczka beebee
          - super sie rozkładają . rozkładajac coneco moj maz dostawał biakej goraczki. bee bee rozkłada sie prawie samo.
          - ma stabilniejsza noge srodkowa niz coneco- w beebee jest taka stożkowa, bardzo gruba, conneco ma "pręciki"
          - ma fajne funkcje dodatkowe
          - materiał ścianek zdecydowanie grubszy
          - fajne sa te raczki do chwytania przez dziecko
          - wibracje to bzdura jakas wedug mnie, ale niektórzy lubią

www.e-maluchy.pl/lozeczka-turystyczne-beebee-c-50_86.html

www.e-maluchy.pl/lozeczka-turystyczne-beebee-c-50_86.html
    • marta-zs Re: lozeczko turystyczne-kojec 22.03.11, 21:02
      lozeczko mamtu polecam, mojej corce słuzyło 2 latka i nadal jest w bdb stanie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka