Dodaj do ulubionych

Znowu Allegro

17.03.11, 12:34
Zamówiłam dwie koszulki z H&M, sporo taniej niż w sklepie (pewnie stara kolekcjia czy coś) Dostałam, wszystko ok. Po dwóch dniach dostałam jeszcze raz taki sam komplet...........
I co teraz? Przez czyjąś głupote musze stac na poczcie 30 minut, kombinować w co to zapakować, iść do bankomatu po drobne............... Nie znosze poczty, miedzy innymi dlatego nic nie sprzedaje......... Eh
Obserwuj wątek
    • porzeczka1 Re: Znowu Allegro 17.03.11, 12:41
      nic nie musisz... ale czasem pomyłki się zdarzają, skontkatuj się ze sprzedawcą i zapytaj jakie ma pomysły na rozwiązanie tego problemu...
    • dzidaa Re: Znowu Allegro 17.03.11, 12:51
      pokaz te koszulki to moze odkupię od ciebiewink
    • maggi9 Re: Znowu Allegro 17.03.11, 13:50
      Skontaktuj sie ze sprzedawcą.To prawda to jego pomyłka ale zatrzymywanie sobie bez słowa takiej dodatkowej paczki to kradzież.Nie byłoby fajnie gdybyś Ty jako sprzedająca przez pomyłkę wysłała 2x to samo.
      Napisz do niego jak widzi rozwiązanie sytuacji.Może zaproponuje Ci zakup tych koszulek z jakimś rabatem albo w ogóle machnie ręką.
    • tempera_tura Re: Znowu Allegro 17.03.11, 14:14
      Oczywiście że napisze i oddam przesyłkę.
      Martwie sie jednak ze bedzie mnie popedzał z wysyłką a ja nie mam czasu stac na poczcie przez najblizsze pare dni i już...
      • jezykkic Re: Znowu Allegro 17.03.11, 16:33
        Miałam podobnie, tylko u mnie od razu kurier przyniósł dwie takie same paczki.
        Skontaktowałam się ze sprzedającym, następnego dnia kurier przyszedł po tą nie należną paczkę. Nic oczywiście nie płaciłam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka