Dodaj do ulubionych

Duży żel do kąpieli.

22.03.11, 22:53
Polecicie jakiś?
Dobrze żeby mial ok 1l albo i więcej smile
Do 20zl?
Zdarzalo mi się używać tego:
www.superkoszyk.pl/product-pol-11294-APART-Plyn-do-Kapieli-750-ml-Prebiotic-Jedwab-i-Noni.html
Dopóki po jakimś czasie nie zorientowalam się, że to plyn do kąpieli smile
Konsystencje ma żelu.

I jeszcze jedno- tak się przyzwyczailam do żelów, że nie używam niczego innego pod prysznicem. Jakoś nie mogę mydla.
Też tak macie?
Obserwuj wątek
    • krapheika Re: Duży żel do kąpieli. 22.03.11, 23:21
      Tez tak mam, tylko kupuje male, bo lubie zmeiniac zapachy co chwilabig_grin praktycznie wszystkie male zele maja odpowiedniki w wiekszych butelkach, w Rossmanie dostaniesz i dyskontach tez sa, bo czasami wlasnie rzucaja wielkie butle.Widzialam bodajze w netto i biedronce.Ja tam lubie wszystkie, ktore ladnie pachnabig_grin
    • thegimel Re: Duży żel do kąpieli. 23.03.11, 07:07
      W Avonie bywają duże żele, kosztują mniej niż 20 złotych, a są całkiem ok. I w Rossmanie czy Schleckerze na pewno jakieś dostaniesz.
      A, w Lidlu chyba też.
      • crises Re: Duży żel do kąpieli. 23.03.11, 09:02
        Tak, ten z Lidla jest dobry i kosztuje poniżej 7 PLN za litr.
    • kozica111 Re: Duży żel do kąpieli. 23.03.11, 07:47
      Avon ma fajne duże, tylko nie pamiętam czy to płyn czy żel, ale są wielkie.
      • oliwka2009 Re: Duży żel do kąpieli. 23.03.11, 08:33
        Ja mam z Ziaji ale to jest mleczko co prawda 500 ml ale wydajne strasznie, a jaka się skóra delikatna po tym robi smile
        • nika_75 Re: Duży żel do kąpieli. 23.03.11, 09:26
          Uwielbiam mleczka pod prysznic serii Ziaja! Wielkie butle, chyba po 700 czy 750 ml, kosztują ok 7,90 zł i mają dość dużą gamę - mleczko kokosowe, oliwka, mleko kozie, cała seria dla dzieci w świetnych zapachach i kolorach np. coca-cola, guma balonowa, etc.
    • czarnaalineczka podepnę się 23.03.11, 09:02
      gdzie znalesc duzy zel lub płyn do kąpieli który bedzie pachniał tak :

a01.cdn.a.pl/zdjecie-84019/ajax-floral-fiesta-kwiat-bzu-plyn-uniwersalny-1l-Full.jpg
      no w ajaxie sie myc nie bede ale kocham ten zapach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka