iberka 07.06.11, 15:56 proszę, polećcie nam coś w dobrej cenie i jakości póki co na jednorazowy wyjazd iza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olaj Re: śpiwór dla 9 latka 07.06.11, 17:33 Moje w zeszłym roku pod namiotem spały w zwykłych z Decathlonu. Pozdrawiam, Ola Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: śpiwór dla 9 latka 07.06.11, 22:15 w tych mumiach? wyoglądałam na stronie decathlonu własnie i tam różne zakresy temp są a Kuba spać będzie w budynku nie pod namiotem i nie wiem czy w takim np od 6 stopni to za ciepło mu nie będzie....jak dziecko we mgle, bo ja nigdy śpiwora nie miałam.....boję się takiego zamknięcia iza Odpowiedz Link Zgłoś
polapelo Re: śpiwór dla 9 latka 08.06.11, 12:05 wlasnie przerobilam temat spiworow potrzebny na nocowanie w przedszkolu i ta mumia faktycznie jest za ciepla mloda polozyla sie wieczorem w lozku a spocila sie w 2 min kupilysmy ten zwykly za 39 zl ma zakres temp comfort +15 a tamten +9 Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: śpiwór dla 9 latka 08.06.11, 12:24 kup taki zwykły prostokątny...choć może być ciut obciachowy bo u nas od 15 lat gości w domu mumia albo rozwiązaniem jest koc polarowy w kształcie śpiwora lub prześcieradło bawełniane jest ono traktowane jako wkład do śpiwora ale podczas ciepłch dni skrzętnie wykorzystywane na biwakach. Cena 35 zł problem z głowy koc polarowy Odpowiedz Link Zgłoś