Dodaj do ulubionych

W smyku wyprzedaż gier komputerowych

11.06.11, 22:19
Obkupiłam dzisiaj dzieci w gry, podobno wszystkie Smyki pozbywają się gier komputerowych i aktualnie wszystkie są po 9,99zł. Cena super, niektóre nawet przecenione na x-box360 z 200zł na 9,99. Kupiliśmy: Pioruna, Bratz, Spore, Witch, My scene, Odlot, Sims(dodatki jest ich wiele).
Obserwuj wątek
    • miesiakk Re: W smyku wyprzedaż gier komputerowych 13.06.11, 10:01
      A czy były dodatki do Sims 3?
      • kara13 Re: W smyku wyprzedaż gier komputerowych 13.06.11, 22:05
        miesiakk napisała:

> A czy były dodatki do Sims 3?

dzisiaj widzialam jakis jeden ale nie pamietam jaki.
        Dzieki za info, kupilam dwie gierki smile
    • 9-x-2 Re: W smyku wyprzedaż gier komputerowych 14.06.11, 04:18
      W Galerii Mokotów wczoraj nic z tego - cisza, a specjalnie się wybrałam...
    • miesiakk Re: W smyku wyprzedaż gier komputerowych 14.06.11, 07:21
      A gdyby ktoś spotkał jakiś dodatek do simsów 3 to mogę prosić o zakup, bo mamy tylko wersję podstawową, albo symulator farmy?
      • moniak51 Gdańsk 14.06.11, 09:21
        byłam na Matarni można jeszcze coś wybrać , w Galerii Bałtyckiej tylko Prosiaczek i Przyjaciele
        • asikwikt Czeladź 14.06.11, 19:55
          ja kupiłam dzisiaj Lego Batman, Toy Story 2, Wall E i zestaw edukacyjny Magic English.
          Magic English byl przeceniony z 89.90 PLN na 9.90 PLN smile
    • dandora Re: W smyku wyprzedaż gier komputerowych 14.06.11, 23:15
      A czy któraś z Was wie czy gdzieś w Warszawie można jeszcze coś wybrać? Byłam dziś w Smyku przy M1 i na Głębockiej, ale tu w ogóle nie ma sprzedaży płyt.
      • katrio.na Narnia i duży Adibu 17.06.11, 20:49
        Gdyby ktoś kupował dla siebie i mógłby nam kupić gry : Narnie i dużego Adibu ( ludzkie ciało i angielski) to byłabym bardzo zobowiązana.
        W W-wie już ich brak. A bardzo nam zależy crying

A dla zainteresowanych - na Kruczej było sporo Scooby Doo a na Wileńskim - małego Adibu i żółtych Disneya, w Arkadii już praktycznie nic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka