Dodaj do ulubionych

okap kuchenny

05.07.11, 23:34
Poradźcie, zepsuł mi się okap kuchenny i muszę kupić nowy i w związku z tym mam pytanie czy któraś z Was ma okap teleskopowy? Jak jego użytkowanie wygląda w rzeczywistości? Nie wiem czy zdecydować się na ten teleskopowy czy kupić normalny? Doradźcie?
Obserwuj wątek
    • anyx27 Re: okap kuchenny 05.07.11, 23:40
      My mamy taki jak na zdjęciu i jesteśmy bardzo zadowoleni. Żadnych zakamarków trudnych do czyszczenia. Kompletnie nie osadza się brud, mamy go od roku i jestem pozytywnie zaskoczona smile W wynajmowanym mieszkaniu mieliśmy teleskopowy i dlatego wiedziałam, że na pewno takiego nie kupimy do własnego mieszkania.

https://nokautimg2.pl/p-e2-65-e26539002e81a55985fa2ae80f69541b500x500/okap-cappini-bomero-90-2.jpg
      • stefa_ja Re: okap kuchenny 06.07.11, 09:27
        Ja już ponad dwa lata mam okap teleskopowy mastercook. Jestem zadowolona, bo nie zaburza mi wizualnie koncepcji kuchni, a swoją rolę pełni. Faktem jest , że ja nie gotuję dużo, ale jak już to wciąga ładnie. Myję go tylko z wierzchu, bo nie zauważyłam jeszcze, żeby trzeba było wymienić wkład. Trzeba tylko pamiętać o tej minimalnej wysokości nad kuchenką, bo jak się go wysunie (choć nie trzeba zawsze do końca wysuwać, żeby działał), to może przeszkadzać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka