wiwika12 22.08.11, 06:23 Jak w tytule... Nadają się dla 3-latki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zebraw-paski Re: ecco imagine co o nich myślicie 22.08.11, 07:46 Ja kupiłam adidaski Imagine dla 5 latki (oczywiście w cenie wyprzedażowej . Mają srebrne noski i piętki, reszta taki śliczny trochę z szarością fiolet. Chociaż ten srebrny na początku budził moje wątpliwości to uważam, że są śliczne (jest to jedyny błyszczący element w stroju mojej córki Dosyć wąskie ale moja córka ma wąską stopę. Zgrabne, świetne do spódniczki i spodni. Jak na razie jestem bardzo zadowolona, zastanawiałam się też nad Ecco Lagoon i Vibration, mierzyłyśmy wszystkie te modele ale Imagine podobały mi się zdecydowanie najbardziej. No i są całe skórzane. Nie wiem tylko jak sprawdzają się przy dłuższym użytkowaniu bo mamy je krótko. Odpowiedz Link Zgłoś
emma_noether Re: ecco imagine co o nich myślicie 22.08.11, 11:21 Ecco Imagine są odpowiednie na szczupłe stópki. Są średnio elastyczne, ale z czasem trochę się wyrabiają. Minusem wg mnie są mocno zwężane czuby, jak but jest "na styk" to mogą ograniczać swobodę paluszków. Rozkleić się nie rozkleiły, białe spody zżółkły, a srebrne czuby się odrapały i wyglądają chyba gorzej, niż w Superfitach z nubuku, o takich tego typu: Poza tym bez zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
silje78 Re: ecco imagine co o nich myślicie 22.08.11, 14:46 zależy które imagine... córka miała baleriny ze srebrnymi noskami, załatwiła je po dwóch spacerach (starła noski), ale ona ma w tym kierunku zdolności. jeśli chodzi półbuty to nosiła je na wiosnę, teraz na jesień też się jeszcze przydadzą. ma dwie wersje. jedną z membraną drugą bez. obie fajne, noski nie pozdzierane, ale dlatego, że są z nubuku. nie przemakają ani jedne ani drugie, choć te z membraną bardziej nadają się na chłodniejsze dni (w cieplejsze nóżka się pociła). jeśli chodzi o wygodę to mała je lubi, choć ostatnio jak założyła właśnie vibrations to o imaginach nawet nie chce słyszeć Odpowiedz Link Zgłoś
wiwika12 Re: ecco imagine co o nich myślicie 22.08.11, 20:05 O, to moja też pozrywa czuby, ma do tego talent. Szukam właśnie butków wąskich na drobne stopki... i takich uniwersalnych i do spodni i do sukienki. Widziałam też w necie kozaczki imagine - urocze ale chyba za wysokie na moją drobinkę . Dzięki za poradę. Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Re: ecco imagine co o nich myślicie 22.08.11, 20:49 my mmay imagine czarne polbuty, rozmiar 25. wlasnie corka zaczela chodzic i po 4-5 uzyciach nie widac starc czubkow, a do tego tez ma zdolnosci fakt, model imagine jest na szczupla stopke. ja tez sobie kupilam imagine 39 i bardzo wygodnie mi sie nosi, wiec mysle, ze mojej prawie 4-latce tez. Odpowiedz Link Zgłoś
aregiec Re: ecco imagine co o nich myślicie 22.08.11, 21:04 Kupiłam na wiosnę ecco imagine z goretexem dla swojej trzylatki. Bardzo sie wahałam bo do tej pory córka miała mimici ale skusiła mnie cena -119zł. Buty sprawdziły się bardzo dobrze, choć rzeczywiscie wydaje mi sie ze sa raczej na wąską stopę (akurat córka taką ma), noski jak nowe mimo, ze w butach tych w chłodniejsze i deszczowe dni córka śmiga na laufradzie no i rzeczywiście nigdy nam nie przemokły choć zaliczyły większe kałuże Myslę, że jeszcze lepiej sprawdzą sie jesienią. Odpowiedz Link Zgłoś
wiwika12 Re: ecco imagine co o nich myślicie 22.08.11, 21:11 właśnie dziś mnie pani w ecco uświadamiała że mimici są szerokie w paluszkach bo tak zdrowo a stopkę ma trzymać tył bucika... to samo tyczy się zimowych, ale imagine to chyba półka dla starszych dzieci bo wg mnie one są takie dość smukłe. Odpowiedz Link Zgłoś