zuzanna2008 05.09.11, 09:09 Kompletnie się nie orientuję, na co trzeba zwrócić uwagę. Jakich chust używacie, które możecie z czystym sumieniem polecić? Może ktoś podałby mi jakieś linki na allegro, którą chustę warto kupić? Z góry dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toya666 Re: Czy możecie polecić jakąś chustę? 05.09.11, 09:28 Ja mogę Ci polecić Forum chustowe. Tutaj dostaniesz pełną odpowiedź w co warto i zdecydowanie nie warto inwestować. Ale polecam zadać pytanie bardziej precyzyjnie. Ważny jest wiek dziecka (a raczej waga), wymagania, czy chcesz chustę cienką czy grubszą (zależy to od pory roku). Ja kupiłam 2 - z poleceń właśnie na tamtym forum. Obie Nati Baby. Jedna jest elastyczna, a druga tkana. Ale jak wynika z suwaczka - jeszcze nie miałam okazji używać Zamierzam zacząć od elastycznej, bo podobno łatwiej się wiąże. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzannapiaseczno Re: Czy możecie polecić jakąś chustę? 05.09.11, 09:33 Hej polecam tą to nie taka typowa chusta ale jest rewelacyjna! Jestem zadowolona w 100% moja sąsiadka też poleciłam jej ją.Bez problemu sama wyjmiesz i włożysz dziecko cena też super... allegro.pl/chusta-bez-wiazania-innowacyjne-nosidelka-len-i1796250229.html Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: Czy możecie polecić jakąś chustę? 05.09.11, 09:56 Autoreklama? To coś nie ma możliwości dociągnięcia ani nie jest z odpowiednio nośnego materiału, dziecko przesadnie wpada w głąb pupą. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzannapiaseczno Re: Czy możecie polecić jakąś chustę? 05.09.11, 10:08 To nie autoreklama po prostu jestem bardzo zadowolona z tego nosidła/chusty;/ Odpowiedz Link Zgłoś
justysialek Re: Czy możecie polecić jakąś chustę? 05.09.11, 09:51 Jakiej chusty szukasz: elastycznej czy tkanej? Jaki jest wiek dziecka, waga? Jak często będziesz nosić, po domu czy też na zewnątrz? Ile masz pieniędzy do wydania? Zastanów się i zajrzyj tu: forum.gazeta.pl/forum/f,44603,Kawalek_szmaty_chusty_i_.html a tu masz bazarek zużywanymi oryginalnymi chustami: forum.gazeta.pl/forum/f,55781,Kawalek_Szmaty_Bazarek_.html Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: Czy możecie polecić jakąś chustę? 05.09.11, 11:16 nie wiem w jakim wieku jest twoje dziecko. Polecam ci chuste rapalu marki bebelulu (teraz jest to nie bebelulu, ale bo wpisaniu w google pojawia sie ich strona). Trzeba sie nauczyc sie wiązac Odpowiedz Link Zgłoś
mama.gabrielki Re: Czy możecie polecić jakąś chustę? 05.09.11, 13:18 Ja mam Natibaby i jestem zadowolona. Do chusty dołączona była przejrzysta instrukcja jak wiązać - ale to pewnie standard przy zakupie nowej chusty. Ale może zwróć uwagę jak będziesz kupować na allegro (np. używaną) - czy dołączą instrukcję. Pewnie w necie też można znaleźć, ale mi wygodniej korzystać z książeczki. Odpowiedz Link Zgłoś