Dodaj do ulubionych

H&M prośba o pomoc (czapka/szalikk)

19.09.11, 10:41
Dziewczyny mam gorącą prośbę. Na jednej a aukcji Allegro znalazłam kurtkę- zdjęcie jej zrobione jest ze świetnym szalikiem w kolorowe pasy : fiolet, żółty, turkus, zieleń brąz. Pani napisała mi , że jest to komplet z czapką i rękawiczkami, ale nei sprzedaje go na razie. Może ktorąs z Was ma/widziała? Szukam dla synka na 3 latka.
Obserwuj wątek
    • samanta25 Re: H&M prośba o pomoc (czapka/szalikk) 19.09.11, 11:36
      wklej może zdjęcie, będzie łatwiej skojarzyć
      • puellae_2007 Re: H&M prośba o pomoc (czapka/szalikk) 19.09.11, 13:40
        Musiałabym wkleic link do aukcji z kurtką tej Pan, a to chyba niezgodne z regulaminem.
        • a-e-p Re: H&M prośba o pomoc (czapka/szalikk) 19.09.11, 13:44
          Wklej zdjecie.
          Tu instrukcja
          forum.gazeta.pl/forum/w,583,116059878,,jak_wkleic_zdjecie_.html?v=2
        • sylki Re: H&M prośba o pomoc (czapka/szalikk) 19.09.11, 13:44
          Wiesz ile tu jest gorszych przewinień.
          Możesz dać samą fotę, poza tym nie przesadzajmy z tym linkiem do aukcji, w końcu nie ty sprzedajesz.
          • puellae_2007 Re: H&M prośba o pomoc (czapka/szalikk) 19.09.11, 14:04
            https://img03.allegroimg.pl/photos/oryginal/18/23/96/34/1823963458
            • puellae_2007 Re: H&M prośba o pomoc (czapka/szalikk) 19.09.11, 14:06
              Udało sięwink Więc może ktoś pomoże:_)
              • patatajowa Re: H&M prośba o pomoc (czapka/szalikk) 19.09.11, 14:14
                to zestaw z hm z biegłego roku, sprzedawany był na dziale chłopiecym, bardzo podobał się mojej córce.
                z tego co pamietam miał dodatek wełny i syn nie dał sobie nawet przymierzyc bo juz go "gryzło".wink
                • patatajowa Re: H&M prośba o pomoc (czapka/szalikk) 19.09.11, 14:15
                  a kurtka przypadkiem to nie reserved? bo syn taką miał wink
                  • puellae_2007 Re: H&M prośba o pomoc (czapka/szalikk) 19.09.11, 14:29
                    tak, masz racjewink

A może którejś z Was wpadnie w oko ten komplet na All.....ja nie znalazłamsad(
                    • asiakh Re: H&M prośba o pomoc (czapka/szalikk) 19.09.11, 14:52
                      Właśnie planowałam wystawić taki komplet, ale mam tylko czapkę i rękawiczki. Jeśli jesteś zainteresowana zapraszam na priv gazetowy.
                      • iwek33 Re: H&M prośba o pomoc (czapka/szalikk) 19.09.11, 15:55
                        Ja co prawda mam taki komplet po starszym synku, kupiony dwa lata temu w H&M, ale nie będę sprzedawać, bo w tym roku młodszy będzie go nosił. Chcę tylko napisać, że mojego syna "nie gryzł", nie jest aż taki szorstki, trzeba tylko bardzo delikatnie prać ze względu na tę domieszkę wełny.
                        • magda79pn Re: H&M prośba o pomoc (czapka/szalikk) 19.09.11, 16:12
                          kurtka z reserved smile mój też miał taką wink
                          czapki pamiętam w h&m, nie kupiłam bo nie było akurat szalików do kompletu.
                        • patatajowa Re: H&M prośba o pomoc (czapka/szalikk) 19.09.11, 16:30
                          iwek33 napisała:

>Chcę tylko napisać, że mojego syna "nie gryzł", nie jest aż taki szorstki, trzeba tylko bardzo
                          > delikatnie prać ze względu na tę domieszkę wełny.>
                          hehe, nie pisałam że jest szorstki bo nie jest ,ale mojego syna "gryzie" nawet mój płaszcz wełniany gdy idzie ze mną za rękę wink
                          a komplet faktycznie bardzo ładny i chyba powinien być na all w kategorii unisex ??
                          • iwek33 Re: H&M prośba o pomoc (czapka/szalikk) 19.09.11, 16:47
                            Mój nosił do granatowej kurtki z next, a zamiast szalika ubierał kupiony na allegro turkusowy lub zielony golfik ( jak paseczki na czapce)
                            https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/ab/cb/httg/JpQIqC52zEWHfRLqoB.jpg
                            • puellae_2007 iwek 19.09.11, 17:18
                              A mogłabym prosić o zdjęcie takiego golfika? Gdzie szukać?smile

Jak uda mi się od asiakh kupić czapkę i rękawiczki to szaliczka wciąż brakwink
                              • iwek33 Re: iwek 19.09.11, 18:10
                                puellae_2007 napisała:

> A mogłabym prosić o zdjęcie takiego golfika? Gdzie szukać?smile
                                >
                                Na allegro. Jak wpiszesz w wyszukiwarkę "golfik" albo "zamiast szalika" to jest dużo takich ofert, przykładowe zdjęcie
                                www.orbitkownia.pl/a/2000.jpg
                      • puellae_2007 asiakh 19.09.11, 17:16
                        napisałam mailawink
                        • puellae_2007 Re: asiakh 19.09.11, 17:19
                          A w ogóle to kochane jesteście dziewczynywink
    • puellae_2007 Re: H&M prośba o pomoc (czapka/szalikk) 19.09.11, 17:30
      A swoją drogą jeszcze- to do tych które używały- jak sie sprawdzała ta kurtka z reserved?
    • puellae_2007 Re: H&M prośba o pomoc (czapka/szalikk) 20.09.11, 09:06
      mam już powiedzmy czapke i rekawiczki, nadal poszukuję szalikawink
      • samanta25 Re: H&M prośba o pomoc (czapka/szalikk) 20.09.11, 11:55
        Faktycznie ładna kolorystyka smile
        • puellae_2007 Mam czapkę i rękawiczki-dotarły;-) 23.09.11, 14:36
          Gdyby jeszcze jednak ktoś widział szalik dajcie proszę znaćwink Slicznewink
    • puellae_2007 Re: H&M prośba o pomoc (czapka/szalikk) 26.09.11, 21:12
      Podbiję wątek żeby zapytac czy ktoś ma ta kurtkę zalinkowaną?:_)
      • krasulas Re: H&M prośba o pomoc (czapka/szalikk) 26.09.11, 23:01
        będzie ciężko...
        to faktycznie kolekcja w sumie już 3 sezony wstecz...
        mamy czapkę z % kupioną dla córki do kurtki B. limonkowo-turkusowej
        nie ubrała nigdy
        za to mój syn (a czapka coś na wiek 5-6 lat) wygląda w niej zjawiskowo (tylko nieco za duża)
        i już rok temu szukałam reszty do niej - ceny na all. osiągały za komplecik piękne kwoty (dla sprzedającego) i temat odpuściłam...
        • krasulas Re: H&M prośba o pomoc (czapka/szalikk) 26.09.11, 23:03
          to nasza jeszcze nóweczka... tylko bez szalikauncertain

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/qc/tg/0tjy/qYb0gdvp7OMS6HA0ZA.jpg
          • puellae_2007 Re: H&M prośba o pomoc (czapka/szalikk) 27.09.11, 07:45
            No właśnie czapkę i rękawice udało mi się zakupić u forumowej koleżanki natomiast szalika nie widzę....nawet na all nie znalazłam;/
            A takie fajne....
            Natomiast do tych które tych kurtek z reserved używały chciałam zapytać jak się sprawdzały? Bo cena za nie też nie mała...
            • magda79pn Re: H&M prośba o pomoc (czapka/szalikk) 27.09.11, 11:05
              kurtkę tą fajnie nam się użytkowało, chociaż za dużo tez nie mogę powiedzieć, młody miał wtedy chyba z 3 latka (dokładnie 3,5) więc było to dwa lata temu, zimno mu w niej nie było, nigdzie się tez nie popruła, z tego co pamiętam to kosztowała chyba 149zł, w sumie mogliśmy ją używać jeszcze rok temu, ale wydawała mi się za ciemna i mały wyglądał w niej ponuro wink wtedy też spodobała mi się ta kraciasta, turkusowa, narciarska w h&m.

• puellae_2007 Re: H&M prośba o pomoc (czapka/szalikk) 27.09.11, 11:15
                Magda dzięki za opinięwink A sprzedawałaś ją już?smile Ona w ogóle nadaje się bardziej na zimę mrożną czy cieplejsze dni?
    • puellae_2007 Do mam , które miały te kurtki 29.09.11, 13:44
      sprzedałyście już?smile
      • anusiak1219 Re: Do mam , które miały te kurtki 29.09.11, 17:25
        allegro.pl/reserved-rekids-super-ciepla-jak-puchowa-98-104-i1843810437.html
        Tutaj babka sprzedaj kurtkę zapytaj o komplet(o ile to nie ta sama aukcja z której wkleiłąś foto)
        • puellae_2007 Re: Do mam , które miały te kurtki 29.09.11, 19:02
          To jej siostra. Kompletu też nie chce sprzedać. A kurtki pewnie znowu nie uda mi się wygrac dlateego pytam czy ktoś ma.,..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka