Dodaj do ulubionych

nebulizator/inhalator z LIDLA

26.09.11, 23:43
Czy ktoś posiada?Jak się sprawdza?
Obserwuj wątek
    • asiurkaa Re: nebulizator/inhalator z LIDLA 28.09.11, 15:06
      nikt nie kupił????
    • tzka Re: nebulizator/inhalator z LIDLA 29.09.11, 14:13
      Kupilam dzisiaj ten inhalator. Jak sie sprawdza, bede wiedziala za kilka godzin. Na razie sie dezynfekuje przed pierwszym uzyciem. Nie mialam wczesniej do czynienia z inhalatorami...
      • kkk_k Re: nebulizator/inhalator z LIDLA 29.09.11, 17:30
        a jest gdzieś info na jego temat? w jakiej jest cenie?
        • mruu1 Re: nebulizator/inhalator z LIDLA 29.09.11, 18:19
          Kosztuje 111 zł. Inhalowaliśmy się na próbę solą fizjologiczną. Mam porównanie jedynie z inhalatorem szpitalnym, ale ten był pewnie profesjonalny (nie pamiętam firmy). Lidlowski na pewno jest od niego głośniejszy i mniej wydajny.
        • tzka Re: nebulizator/inhalator z LIDLA 01.10.11, 09:21
          fanlidla.pl/find/Sanitas
          Kupilam jeszcze w Lidlu tej samej firmy - Sanitas - www.sanitas-online.de/web/en/index.php - 2 nawilzacze powietrza (nie wyprobowane jeszcze) oraz cisnieniomierz na nadgarstek. Zatsnawialam sie nad waga, ale w koncu odpuscilam.
          Lidl wcale nie jest dla mnie tani (jak glosi reklama), ciagle cos drozszego tam kupuje... wink
      • tzka Re: nebulizator/inhalator z LIDLA 01.10.11, 09:13
        Korzystam odkad kupilam, musialam miec "na juz", a dzien wczesniej widzialam go wlasnie w Lidlu. Podaje synkowi wziewny lek 3 razy dziennie. Sprzet jest maly, jednak rzeczywiscie dosc glosny i mam wrazenie, ze pojemnik na lekarstwa (czy sol fizjolog.) jest delikatny, latwo mozna uszkodzic jakas czesc. Jednak "nie wymagajmy od byka mlika" za te cene. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka