asiurkaa 26.09.11, 23:43 Czy ktoś posiada?Jak się sprawdza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tzka Re: nebulizator/inhalator z LIDLA 29.09.11, 14:13 Kupilam dzisiaj ten inhalator. Jak sie sprawdza, bede wiedziala za kilka godzin. Na razie sie dezynfekuje przed pierwszym uzyciem. Nie mialam wczesniej do czynienia z inhalatorami... Odpowiedz Link Zgłoś
kkk_k Re: nebulizator/inhalator z LIDLA 29.09.11, 17:30 a jest gdzieś info na jego temat? w jakiej jest cenie? Odpowiedz Link Zgłoś
mruu1 Re: nebulizator/inhalator z LIDLA 29.09.11, 18:19 Kosztuje 111 zł. Inhalowaliśmy się na próbę solą fizjologiczną. Mam porównanie jedynie z inhalatorem szpitalnym, ale ten był pewnie profesjonalny (nie pamiętam firmy). Lidlowski na pewno jest od niego głośniejszy i mniej wydajny. Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: nebulizator/inhalator z LIDLA 01.10.11, 09:21 fanlidla.pl/find/Sanitas Kupilam jeszcze w Lidlu tej samej firmy - Sanitas - www.sanitas-online.de/web/en/index.php - 2 nawilzacze powietrza (nie wyprobowane jeszcze) oraz cisnieniomierz na nadgarstek. Zatsnawialam sie nad waga, ale w koncu odpuscilam. Lidl wcale nie jest dla mnie tani (jak glosi reklama), ciagle cos drozszego tam kupuje... Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: nebulizator/inhalator z LIDLA 01.10.11, 09:13 Korzystam odkad kupilam, musialam miec "na juz", a dzien wczesniej widzialam go wlasnie w Lidlu. Podaje synkowi wziewny lek 3 razy dziennie. Sprzet jest maly, jednak rzeczywiscie dosc glosny i mam wrazenie, ze pojemnik na lekarstwa (czy sol fizjolog.) jest delikatny, latwo mozna uszkodzic jakas czesc. Jednak "nie wymagajmy od byka mlika" za te cene. Odpowiedz Link Zgłoś