Dodaj do ulubionych

jakie klocki polecacie dla 4 latka

03.10.11, 09:04
co sądzicie o takich
aziajko.veranet.pl/nowe/foto/klocki_budowa_jokomisiada_07.jpg
Obserwuj wątek
    • gryzelda71 Re: jakie klocki polecacie dla 4 latka 03.10.11, 09:46
      Klocki to części z których można składać różne rzeczy.W tych niewiele jest do złożenie,wyglądają jak zbiór samochodzików i maszyn z ludkami.
      • peggy1 Re: jakie klocki polecacie dla 4 latka 03.10.11, 09:48
        Polecamy LEGO smile
        • tylkoty0 peggy 03.10.11, 10:55
          a który zestaw lego konkretnie
          • gryzelda71 Re: peggy 03.10.11, 11:00
            Zestawy są różne.Od zwykłego zestawu klocków,po konkretne tematyczne.Te drugie to do złozenia i podziwiania.
          • edelstein Re: peggy 03.10.11, 11:00
            Odpowiadajacy zainteresowaniom twojego dziecka,lubi zwierzaki to zestaw zoo,lubi samochody zestaw z autami,lubi policje,straz pozarna itd to odpowiednie zestawy sa.Najlepiej kupic zestaw plus kubelek klockow,by rozbudowywac. i budowac cos nowego.
            • peggy1 Re: peggy 03.10.11, 11:49
              Dokładnie - zgodnie z upodobaniami i ..... modą w szkole/przedszkolu ;p U nas i tak kazdy zestaw zostaje szybko przerobiony na milion różnych innych konstrukcji smile Jedyne co nie jest rozwalone to zestawy z Harrego Pottera - sama nie wiem czemu upodobał sobie w oryginalnej wersji smile
        • edelstein Re: jakie klocki polecacie dla 4 latka 03.10.11, 10:57
          Lego duplo,a potem lego i zwykle klocki drewniane.Plus dla tego typu klockow sa praktycznie niezniszczalne.Bawilam sie ja,choc jak duplo weszly to mala juz nie bylam,potem bawila sie moja siostra,pozniej brat,bawili sie wszyscy razem plus koledzy i kolezanki, a teraz bawi sie nimi moj syn i staram sie powiekszac zbiorwink
    • demonii.larua Re: jakie klocki polecacie dla 4 latka 03.10.11, 11:43
      Dobre na ozdobę to to. Lego zdecydowanie. Może być zestaw zgodny z upodobaniami Twojego dziecka (zwierzaki, jakieś straże pożarne czy inne). Duplo na początek, potem jak się wciągnie to już normalne.
      • patir23 Re: jakie klocki polecacie dla 4 latka 03.10.11, 16:48
        właśnie a jesli duplo to ktory zestaw najlepszy jakis podstawowy bo czasem te tematyczne to autka i kilka klockow a cena kosmiczna...Ja poszukuje jakiegos narazie podstawowego. Mozecie cos polecic? Te zalinkowane fajnie wygladaja ale podobno JDLT sa kiepskie słabo sie łączą itd. Tak słyszałam.
    • lafiorka2 Re: jakie klocki polecacie dla 4 latka 03.10.11, 17:01
      lego duplo.Mój bardzo zadowolonysmile
    • beata77_77 Re: jakie klocki polecacie dla 4 latka 27.10.11, 15:52
      Interesujące są klocki konstrukcyjne, np. takie:

www.foto.toysi.pl/klocki02/7.jpg
      kamil.veranet.pl/allegro/foto/klockii19234.jpg
      www.bankfotek.pl/image/561555.jpeg
      My mamy zestaw ze znakami drogowymi, syn lubi się nimi bawić, chociaż jest starszy bo ma już 6 lat.
    • afroddytta Re: jakie klocki polecacie dla 4 latka 27.10.11, 21:47
      To jest jakaś podróbka Lego, oryginały są niezniszczalne, z tymi może być różnie.
      Ja polecam zestaw duplo kamieniołom, u mnie bawią się 2l i 5 l i zestaw jest rewelacyjny (mają jeszcze wywrotkę i klocki podstawowe), samochody się rozkładają na części, fajna jest ta konstrukcja kamieniołomu-na jej podstawie budują dom, dzwig itd.
      www.ceneo.pl/7454383
      https://image.ceneo.pl/data/products/7454383/f-lego-duplo-kamieniolom-5653.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka