Dodaj do ulubionych

Kurtki ze skóry ekologicznej

05.10.11, 19:36
Jakie macie doświadczenia? Szybko się niszczą,pękają,łuszczą czy nie sprawiają problemów?Ten materiał wogóle "oddycha", czy człowiek czuje się jak owinięty folią? No i czy takie kurtki to nie obciach?
Obserwuj wątek
    • sharpless6 Re: Kurtki ze skóry ekologicznej 05.10.11, 20:19
      Ja mam ze stradivaliusa, nie sprawia problemów, nie zapacam się w niej.
      • tacomabelle Re: Kurtki ze skóry ekologicznej 05.10.11, 20:33
        A co to jest "skóra ekologiczna"?
        • sharpless6 Re: Kurtki ze skóry ekologicznej 05.10.11, 20:39
          taki lepszy syntetyk.W kurtkach syntetycznych z lumpeksu się że tak powiem zaparzałam.
          • tacomabelle Re: Kurtki ze skóry ekologicznej 05.10.11, 20:48
            Aha, ropa naftowa, chemia i tak dalej?

Rzeczywiście "ekologiczna" smile
    • hawa.etc Re: Kurtki ze skóry ekologicznej 05.10.11, 21:11
      Według mnie wszelkie "skóry ekologiczne" to obciach.
    • kosmitka06 Re: Kurtki ze skóry ekologicznej 05.10.11, 21:48
      Ja mam płaszczyk taki do wpół uda, właśnie ze skóry ekologicznej. Byłam w nim ze 3-4 razy, jak dla mnie wygląda całkiem fajnie ale ja się strasznie pocę. Tzn może nie tak, że są plamy ale czuję że moje skóra nie oddycha, brakuje mi powietrza po prostu. Jak dla mnie wyrzucenie pieniędzy w błoto... ja w tym nie mogę wytrzymać nawet godziny sad Plus apaszka pod szyją- masakra sad
      Pozdrawiam
      • tosterowa Re: Kurtki ze skóry ekologicznej 05.10.11, 21:50
        Ja tak samo w skórze ekologicznej się pocę, i to tak, że sama ze sobą nie mogę wytrzymać tongue_out Szkoda kasy.
        W skórze naturalnej się nie pocę.
        • edelstein Re: Kurtki ze skóry ekologicznej 05.10.11, 22:15
          Kurtki nie mialam,ale mialam dwie inne rzeczy ze skory ekologicznej,raz bo nie doczytalam “ekologiczna“a raz dostalam w prezencie.Obie rzeczy do niczego,kurtki bym nie kupila nigdy.
        • micha11 Re: Kurtki ze skóry ekologicznej 06.10.11, 00:42
          Czyli jednak słuszne miałam obawy. Tak mi się właśnie wydawało ,że to strasznie nieprzewiewne musi być. A szkoda bo tanie i fajnie w sumie wyglądają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka