mamanatalki87 15.10.11, 21:03 Mam pytanie czy kupił ktoś , ew widział dotykał tą bluzę : Zastanawiam się czy jest warta wydania 100 zł Czy jest miła w dotyku czy " sztuczne " badziewne futerko ?? Wizualnie nam odpowiada , córka się zakochała ...a ja się waham ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylki Re: Pytanie - Bluza/Kurtka NEXT Kotek 15.10.11, 21:06 Nie mam jej, ale miałam te z zeszłego sezonu z kotkiem, były milutkie, taki baranek, ale niestety po nich szybko widać zuzycie Więc 100zł to dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
niesia22 Re: Pytanie - Bluza/Kurtka NEXT Kotek 15.10.11, 22:02 Nie polecam, wyjątkowo niska jakość, córka miała na sobie kilka razy (prana 3 razy) a wygląda jak szmata, szkoda że to prezent bo bym reklamowała..... Odpowiedz Link Zgłoś
marcia19 Re: Pytanie - Bluza/Kurtka NEXT Kotek 17.10.11, 08:48 Kurcze Ja właśnie na nią czekam - mam nadzieję, że się nie zawiodę Może lepiej było by ją w rękach przeprać Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: Pytanie - Bluza/Kurtka NEXT Kotek 17.10.11, 11:22 Wiesz, to nie o samo pranie chodzi, to futerko na rękawach przy mankietach się zbija/wyciera, no takie brzydkie się robią Ręcznie i tak polecam prać, ja tak piorę bezrękawnik z kolekcji sprzed 2-3 lat i nadal wygląda jak nówka sztuka Odpowiedz Link Zgłoś
01laura02 Re: Pytanie - Bluza/Kurtka NEXT Kotek 17.10.11, 21:13 Włąsnie chciałam ja zamówic juz wiem zeby tego nie robic a moze pokazecie co macie i z czego jestescie zadowolone podoba mi sie pare rzeczy i niewiem czy zamawiac kiedys był taki watek ale gdzies mi zniknoł. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_tka81 Re: Pytanie - Bluza/Kurtka NEXT Kotek 27.10.11, 15:46 Ja może dodam zdjęcia tej bluzy. Jak dla mnie na razie ok. Zobaczę jak będzie się prała. Odpowiedz Link Zgłoś