Dodaj do ulubionych

jaka gra lego dla 6-latka?

24.10.11, 10:49
widzę, że wszystkie gry lego są od 8 lat, czy rzeczywiście są one na tyle skomplikowane, że 6-latek sobie nie poradzi? Syn męczy mnie o grę lego, nie mówi którą. Proszę podpowiedzcie którą wybrać i czy te gry nadają się dla 6-latka.
Obserwuj wątek
    • rjvja Re: jaka gra lego dla 6-latka? 24.10.11, 15:53
      Mamy Labirynt Minotaura, Magikusa i Piramidę Ramzesa. Labirynt uwielbiany, Magikus - porażka, Ramzes super w trakcie budowy, ale służy głównie do zabawy w połączeniu z Egiptem Playmobil.
      Syn znajomych (6 lat) jest fanem serii Heroica.
      • mirszy Re: jaka gra lego dla 6-latka? 24.10.11, 22:10
        Mamy dokładnie te same smile Ddatkowo Creationary i ta jest wyciągana najczęciej.
        • mgoralska2 Dziękuję za pomoc... 25.10.11, 10:06
          juz zamówiłam grę lego Harry Potter Hogwarts - mam nadzieję, że mu się spodoba smile
          • estragonka Re: Dziękuję za pomoc... 25.10.11, 10:20
            mgoralska2 napisała:

> juz zamówiłam grę lego Harry Potter Hogwarts - mam nadzieję, że mu się spodoba
            > smile

corka mnie meczy o te gre, jak sie z nia zapoznasz daj znac prosze czy jest warta zakupu smile
      • jagodasoft2 Re: jaka gra lego dla 6-latka? 24.10.11, 22:25
        Mamy dla 6 latki Labirynt Minotaura i radzi sobie na równi z nami. Bez problemu operuje blokadami i Minotaurem. Uwielbiamy w nią grac wszyscy, nawet 4 latka sie podłącza choć jest traktowana z przymrużeniem oka.
    • dixi Re: jaka gra lego dla 6-latka? 24.10.11, 22:38
      Lava Dragon - porażka, nie polecam; to nasza pierwsza gra lego, młody też męczył, wybrał tę bo ostatnio łyka wszystko co związane z wulkanami... najlepiej się bawił podczas składania wulkanu, potem zagraliśmy razem i nie przemówiła do niego, zachęciłam jeszcze do gry z kolegami ale przerwali w połowie, nudy sad
      następną wybiorę sama, też liczę na Wasze sugestie wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka