verika 27.10.11, 12:17 Wiem, że sporo było już na ten temat, ale mam pytanie o obecną jakość - może ktoś je kupował ostatnio. Mam pytanie konkretnie o tą kolejkę różową w wersji dla dziewczynek i tą z Tomkiem, napiszcie coś jeśli macie te zestawy, z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justynek2009 Re: Kolejki JIXIN - obecna jakość 27.10.11, 13:10 Brat kupił dziecku tą z Tomkiem i jak dla mnie jest ok,na moje oko wyglądaja jak duplo chodż pewnie jakość jest gorsza Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: Kolejki JIXIN - obecna jakość 27.10.11, 23:32 Mamy zwykła kolejkę jixin i jesteśmy zadowoleni. Co prawda nie jest to jakość Duplo, ale i cena jest niższa! Synek chyba dorósł i ostatnio ciągle rozkłada tory myślałam nad zakupem Tomka z jixin chętnie przeczytam opinie. Do tego córka zobaczyła różowa kolejkę i też sobie taką zażyczyła. Może ktoś jeszcze się wypowie odnośnie tych zestawów Odpowiedz Link Zgłoś
aniulekq Re: Kolejki JIXIN - obecna jakość 28.10.11, 00:59 My mamy Tomka z Jixin od roku. Nie do zdarcia, intensywana zabawa prawie codziennie. Jedynie dźwięk wysiadł ale niedawno więc uważam, że za taką cenę warto. Odpowiedz Link Zgłoś
tempera_tura Re: Kolejki JIXIN - obecna jakość 28.10.11, 12:49 Kupiłam zwykła plus wagony. Działa mimo że syn nią rzuca itd. Jestem pozytywnie zaskoczona. Z duplo mam tylko tomka nie na baterie wiec trudno porównać, podwozie wydaje mi sie solidniejsze w tych podróbach... Na all jest taka jak szukasz na sztuki za jakieś 13-15 zł wiec za te cene polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
verika Re: Kolejki JIXIN - obecna jakość 28.10.11, 13:51 Dzięki za odpowiedzi A czy te kolejki działają tylko na baterie czy dziecko może je samo prowadzić rączką ? Odpowiedz Link Zgłoś
greczen Re: Kolejki JIXIN - obecna jakość 28.10.11, 22:25 Ja trochę obok tematu bo kolejkę kupiłam już rok temu. Pociąg nadal działa, choć synek woli ją pchać niż gdy sama jedzie. Ciągle ją przyciska do podłogi aż trzeszczy, ale potem jak gdyby nigdy nic jedzie dalej. Natomiast klocki są tragiczne, im starsze tym gorzej się sczepiają. Odskakują od siebie, wieża nie trzyma pionu. Odpowiedz Link Zgłoś
madzikka82 Re: Kolejki JIXIN - obecna jakość 16.11.11, 00:07 verika skusilas sie na jixin w wersji dla dziewczynek? Odpowiedz Link Zgłoś
verika Re: Kolejki JIXIN - obecna jakość 16.11.11, 07:59 Jeszcze nie kupiłam, do gwiazdki jeszcze trochę czasu, ale raczej zakup jest pewien Odpowiedz Link Zgłoś
tempera_tura Re: Kolejki JIXIN - obecna jakość 16.11.11, 08:31 Nie można ręką. Ja kupiłam wagony i zabudowane klockami służą za lokomotywy do pchania "ręcznego" Odpowiedz Link Zgłoś