Dodaj do ulubionych

kurteczka Endo

27.10.11, 17:37
Zastanawiam się nad zakupem
endo.pl/produkty/kategoria/2-dla-dziewczynki/grupa/10-kurtki-i-kombinezony/7563-kurtka-dla-dziewczynki.html?v=65420
Widziałyście może ją w sklepie, czy rzeczywiście wygląda tak ładnie jak na zdjęciu.
Drugi problem mam z rozmiarem, czy na 5-latkę nie będzie dużo za duża w roz. 128.
Może ktoś ma kurtkę z endo i doradzi mi jak to jest z tymi ich rozmiarami.
Będę wdzięczna za pomoc
Obserwuj wątek
    • janka39 Re: kurteczka Endo 27.10.11, 17:49
      Kupilam kurtke dla chlopca, jest tak samo ładna jak na zdjęciu smile
      Jesli masz dziecko giganta, to 128 będzie ok. Ja mam bardzo wysokiego 5.5-latka i wzięłam mu 118 (z innych firm od dawna nosi 122/128). Poprosilam o podanie wymiarow panią z endo, pani zrobila to od ręki. Na podstawie tych wymiarow zdecydowalam, ze wezmę 118 i jest ok smile
      • dixi Re: kurteczka Endo 27.10.11, 18:12
        potwierdzam wszystko co napisała poprzedniczka;
        po konsultacjach z janką39 (dzięki *) i z infolinią endo kupiłam kurtkę w rozmiarze 110 na synka - 113 wzrostu, szczupły; długość, rękawy ok, mogłaby być nieco węższa; poza tym bardzo ładna, solidnie wykonana, istotne dla mnie że zapięta pod szyją na napy od kaptura bardzo dobrze chroni co trzeba, właściwie nie trzeba szalika;
        najlepiej jednak jak zadzwonisz na infolinię i zapytasz o wymiary, bo możliwe że dla różnych fasonów mogą się różnić ;
    • jowitka345 Re: kurteczka Endo 27.10.11, 18:01
      ja kupiła rok temu na wyprzy na 118 a syn nosi 128 ciuchy innych firm i ta kurtka bedzie na niego w tym roku tez ciut luźna.. akurat przechodzi zimę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka