dorecha 06.11.11, 20:23 Witam. Czy w waszych sklepach są lalki w promocyjnej cenie ? U mnie, Wawa KEN, niestety nie ma i nie wiadomo czy będą. Ciekawa jestem jak u was. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kontaminacja Re: Monster High w Tesco 06.11.11, 20:54 Były, ale poprzedniego dnia . Kupiłam córce jedną - po godzinie zabawy lalka zepsuła się. Kiedy chciałam wymienić następnego dnia, już była pusta półka. Odpowiedz Link Zgłoś
malpa513 Re: Monster High w Tesco 06.11.11, 20:54 u mnie tylko ghoula yelps, promocja ściema, nieładnie tesco... Odpowiedz Link Zgłoś
twarz2 Re: Monster High w Tesco 06.11.11, 21:08 ja tez tylko Ghoulie Yelps znalazłam Odpowiedz Link Zgłoś
alanus0 Re: Monster High w Tesco 06.11.11, 21:17 Ja kupiłam tydzień temu w Auchan. Były po 59,90 zł. Chociaż gazetki z zabawkami jeszcze nie ma, ale zabawek na półkach już bardzo dużo. Były Frankie Stein, Draculara, Ghoulia Yelps, Lagoona Blue. Odpowiedz Link Zgłoś
pchlepsotki83 Re: Monster High w Tesco 06.11.11, 21:47 Jak za taką cenę to one za delikatne, mam ale w mojej kolekcji ,a nie u córy w zabawkach. Odpowiedz Link Zgłoś
alanus0 Re: Monster High w Tesco 06.11.11, 21:53 kontaminacja napisała: > Teraz są za 80 . To na pewno obniżą cenę, może specjalnie podnieśli a jak się ukaże gazetka to obniżą. Myślę, że w tym tygodniu pojawi się gazetka z zabawkami. W końcu większości marketów już jest a u nich jeszcze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_kra Re: Monster High w Tesco 06.11.11, 21:49 W Krk była tylko Ghulia, Pluszaków-Potworzaków zero Ogólnie chyba jest z nimi lekki problem, bo byłam w tamtym tyg w dwóch hurtowniach i szukałam m.in. MH i w obu nic poza zawieszkami nie mieli. Chyba chińczyk nie wyrabia Odpowiedz Link Zgłoś
dorecha Re: Monster High w Tesco 06.11.11, 22:22 No nic. Poczekam na Auchan. U mnie były pluszaki i zestaw do robienia tatuaży. Jak by co, to dajcie znać. Córka marzy o Lagoonie i Clawdeen. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: Monster High w Tesco 07.11.11, 08:00 W Auchan są po 80zł.Te Pidżama party są po 50zł.W Sellgrosie Pidżama Party są po 36,60(już z vatem).Kupiłam córce 3 sztuki,bo wcześniej o nich mówiła i chciała(bo koleżanka chciała dostać na urodziny.Wczoraj przyszła druga koleżanka i mówi,że chce taką od Mikołaja,a moja córka na to,że ona takich lalek nie chce,bo jej się nie podobająNo cóż poczekają w szafiebo na siłę na razie nie będe uszczęśliwiała. Z tymi promocjami światecznymi to ja bym uważała.W zeszłym roku kupiłam lalkę syrenkę ,pływającą za 65zł w listopadzie na urodziny sasiadki,a później moja dama zażyczyła sobie od Mikołaja i do Świąt nie mogłam jej nigdzie znalewźć,a jak już znalazłam dzień przed Gwiazdką to zapłaciłam 99zł w Makro U nas w Tesco nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
blackglass Re: Monster High w Tesco 07.11.11, 12:50 Dziś chyba ostani dzień jest na nie promocja.\ Szkoda bo jestem zdecydowana kupic ale w Warszawie są tylko 2 selgrosy i to strasznie daleko ode mnie Odpowiedz Link Zgłoś
dorecha Re: Monster High w Tesco 07.11.11, 14:17 Od jutra gazetki.selgros.com.pl/!flash/katalog/katalog1.php?idhosta=3354 Odpowiedz Link Zgłoś
dorecha Re: Monster High w Tesco 07.11.11, 14:22 Czy do selgrosa można wejść bez karty ? Odpowiedz Link Zgłoś