ju_mi 06.11.11, 20:57 Wiem, że na polskim rynku to nowość, ale może ktoś z Was ma i używa? Wszystkie opinie mile widziane Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
porzeczka1 Re: Tassimo - ekspres Bosch i kawy Jacobs 06.11.11, 21:28 piłam kawę z tego ekspresu na degustacji w makecie i o mało go nie kupiliśmy... ale jak przeliczyliśmy, ile będzie nas to kosztowac miesięcznie, to zrezygnowalismy... jednak poczekamy i może wreszice kupimy nasz wymarzony ekspress, na którego się rok już czaimy, ale niestety cena nie spada Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: Tassimo - ekspres Bosch i kawy Jacobs 06.11.11, 23:46 dwa i poł roku temu kupił mi mąż na urodziny ten eksperes na kapsle tassimo. Kawa w porzadku, smak też niezły. Troche nam zaczął ostatnio numery robic, bo albo nie chce odpalic, bo ma problemy z odczytaniem kodu (z tym robie radzimy, bo wystarczy poslinic czytnik), albo niby odczyta i odpali, ale zaraz przestaje leciec, albo ciurka i ciurka i trzeba go wyłączyc. Raz mojemu mezowi strzelił kapsel i trzeba było czyscic, dobrze, że chłopu nic sie nie stało. Od czasu do czasu trzeba go odkamienic odpowiednim ptroduktem. My naszego używamy tylko do kawy, albo do capuccino, ale ożna jeszcze robic sobie herbate, albo herbate mietiwa czy zielona, jest też czekolada w opcji. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: Tassimo - ekspres Bosch i kawy Jacobs 07.11.11, 10:42 zapomniałam dodać, ze w moim kapsle Tassimo sa z kawą Carte Noire. U nas nie ma kawy Jacobs Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Tassimo - ekspres Bosch i kawy Jacobs 07.11.11, 00:33 Mnie od razu zniechęciło, że kawa Jacobs. Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Re: Tassimo - ekspres Bosch i kawy Jacobs 07.11.11, 10:02 Mnie akurat odpowiada, ze to Jacobs, bo z kaw 'popularnych' wolę Jacobs niż Tchibo. Szczególnie jeśli jest to Jacobs Kronung produkowany w Niemczech na tamtejszy rynek, bo różnica miedzy polskim, a niemieckim jest kolosalna. Tchibo jest dla mnie za kwaśne, a z kolei w Dolce Gusto nie odpowiada mi, ze mleko do kawy jest w proszku. Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: Tassimo - ekspres Bosch i kawy Jacobs 07.11.11, 17:42 A ja polecam Nespresso, prosty w użyciu i bardzo smaczna kawa (duży wybór mieszanek) i ma fantastyczne Aerocino (ubijak do mleka na zimno i ciepło) Odpowiedz Link Zgłoś