Dodaj do ulubionych

buciki, tenisówki po domu z miekką podeszwą

09.11.11, 19:41
rozmiar 20, może coś poradziciesmile. Poszukuję tenisówek, kapci dla dziecka do chodzenia w pomieszczeniu, najlepiej z gumową podeszwą.
Obserwuj wątek
    • abigail83 Re: buciki, tenisówki po domu z miekką podeszwą 09.11.11, 19:53
      decathlon
      • emma6666 Re: buciki, tenisówki po domu z miekką podeszwą 09.11.11, 20:51
        zdrowsze są skarpetki antypoślizgowe sterntaler
    • afork Re: buciki, tenisówki po domu z miekką podeszwą 09.11.11, 20:59
      dokładnie, decathlon, buciki Domyos
      https://www.decathlon.com.pl/products-pictures/250/gd-asset_22996149.jpg
      • ma.ma.hu Re: buciki, tenisówki po domu z miekką podeszwą 09.11.11, 22:50
        Maja dobre opinie te buty, tylko jesst jedno ALE- nie ma ich w zadnym z pobliskich decathlonow (przynajmniej wedle ich strony internetowej) albo ja sie nie znamsad
        • afork Re: buciki, tenisówki po domu z miekką podeszwą 10.11.11, 11:09
          są, są, może akurat nie ma tego koloru. U mnie starszak ma zielone, młodszy synek granatowe. Wpisz sobie n str. decathlonu "buty Domyos" i powinny wyskoczyć inne kolory (ceną się nie przejmuj, zawsze udaje mi się znaleźć jakieś przecenione, w okolicach trzydziestu paru złotych)
    • eesti_2005 Re: buciki, tenisówki po domu z miekką podeszwą 09.11.11, 21:33
      Ja polecam takie www.bobas.biz/cms/php/strona.php3?cms=cms_bobas&id_dzi=1&id_men=7&id_dok=65&powrot=1 .
      • ma.ma.hu Re: buciki, tenisówki po domu z miekką podeszwą 09.11.11, 22:51
        Ciekawe te skarpetkismile
        • eesti_2005 Re: buciki, tenisówki po domu z miekką podeszwą 10.11.11, 00:00
          Dla nas najlepsze smile Zgadzam się z tym, że dziecko po domu powinno chodzić w skarpetkach, ale czasami jest to niemożliwe (np gdy dziecko biega z domu na taras i na odwrót). A te skarpetko-butki mają mięciutką podeszwę i nie spadają ze stópek (jak np Bical). A i kosztują kilkanaście zł. Mieliśmy 3 pary (rozmiary 20-22) i bardzo je polecamy.
    • myga82 Re: buciki, tenisówki po domu z miekką podeszwą 10.11.11, 16:07
      my mamy paputki i sobie chwalimysmile
    • aniam123 Re: buciki, tenisówki po domu z miekką podeszwą 11.11.11, 00:45
      jak nie przepadam za Decatolonem, tak te butki kupiłam dla roczniaka i jestem nimi zachwycona.
      Powiedzcie tylko, czy one bywają przecenione, bo chyba kupiłam je najdrożej jak można sad.
    • princessa.of.persia Re: buciki, tenisówki po domu z miekką podeszwą 11.11.11, 08:59
      Mi na forum polecono kapciuszki preshoes. Kupiłam i jestem mega zadowolona. Nóżki są ciepłe,nie slizgaja sie,są mieciutkie,Mała ich nie ściąga co wiecznie robiła że skarpetami. Kosztują 60 zł ale warto.ją kupiłam większe o ok 13mm Bucik sie tak dostosowuje do stopy że ta przestrzeń w ogóle nie przeszkadza.dziecko sie nie potyka itp.
      Kupiłam największe i żałuję że wcześniej nie znałam tych kapci. Ale w drodze 2 dziecko więc już wiem jakie kapcie będzie nosić smile
      Kupiłam na all ale też można kupić na ich stronie WWW.preshoes.pl
      • morgany Re: buciki, tenisówki po domu z miekką podeszwą 11.11.11, 15:51
        my tez je mamy i nie zamienimy na zadne innewink
      • ma.ma.hu Re: buciki, tenisówki po domu z miekką podeszwą 13.11.11, 23:25
        A te większe 13 mm to rozmiar 18-24?. Moje dziecko nie chodzi w bucikach, ale potrzebne są buciki do żłobka. Fajnie wyglądają te buty z cielęcej skórkiwink
        • princessa.of.persia Re: buciki, tenisówki po domu z miekką podeszwą 14.11.11, 08:36
          Chodzilo mi o to ze kupilam o 13mm wieksze od nogi dziecka i mimo ze wieksze to w chodzeniu nie przeszkadzaja. Ja kupilam rozmiar 18-24mce. To sa najwieksze i maja wkladke 15,25cm. Nie wiem jaka dlugosc stopy ma Twoje dziecko bo chyba napisalas tylko ze rozm 20 a to roznie bywa. Mniejsze 12-18 mce maja dlugosc wkladki 14 cm. Musisz zmierzyc dziecku stope smile
          Buciki sa naprawde super!
      • la_digue może komuś się przyda 15.11.11, 13:01
        Właśnie przeczytałam na blogu Preshoes, że do 21 listopada mają darmową przesyłkę, jeśli poda się hasło "test ładne bebe". Można zaoszczędzić, a co.wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka