Dodaj do ulubionych

kamelia14 - pytanie o sandały timberland ocean

12.11.11, 15:44
Pozwoliłam sobie napisać na forum, bo Kamelia 14 nie odpisała mi na priv, może nie korzysta z tej poczty. Na forum nie znalazłam odpowiedzi, sklep nie moze mi pomóc bo ma buty w magazynie zewnętrznym.

Jakiś czas temu pisałaś, że kupiłaś sandałki ocean timberlanda, czy możesz mi napisać, czy długość wkładki deklarowana przez producenta pokrywała się z rzeczywistą długością. Może ktoś z Was ma te sandałki i pamięta czy się zgadzało?
Obserwuj wątek
    • kamelia14 Re: kamelia14 - pytanie o sandały timberland ocea 12.11.11, 16:39
      bardzo Cię przepraszam ale sporadycznie korzystam z tej poczty.
      Długość wkładki wewnętrznej wynosi 19,5 cm - mam rozmiar 31

a oni piszą że mają 19 dwoma miarkami mierzyłam .

• szmytka1 Re: kamelia14 - pytanie o sandały timberland ocea 12.11.11, 17:16
        dzięki za odpowiedź, ja potrzebuję wlasnie wkładkę 19 cm, a rozmiar 30 opisują na 18,5, większego już nie ma i nie wiem czy brać.
        • kamelia14 Re: kamelia14 - pytanie o sandały timberland ocea 12.11.11, 17:46
          ja bym wzięła te pół centymetra to powinno być luzu.
          Mój w nich jeszcze nie hasa ale są mięciutkie, podeszwa super sprężysta i chyba będzie je lubił.
          • szmytka1 Re: kamelia14 - pytanie o sandały timberland ocea 12.11.11, 18:09
            Ja celuję na lato, teraz dzie 17,5 cm stopę, myślę więc ze na lato powinnam miec dla niego wkładkę 19cm. Buty w opisie r.30 wkładka 18,5. Twoje doświadczenie mówi mi, że w rzeczywistosci będzie to 19, byłoby chyba w sam raz? Możesz mi jeszcze napisać czy to buty raczej na wąską czy na szeroką stopę? Mój ma szczupłą.
            • fifiak Re: kamelia14 - pytanie o sandały timberland ocea 12.11.11, 18:41
              Dziewczyny, a gdzie znalazłyście te sandałki potrzebuję dla syna rozm.35-36 już z myślą o lecie?
              • szmytka1 Re: kamelia14 - pytanie o sandały timberland ocea 12.11.11, 18:49
                Ja w sklepach internetowych, ale nie było takich rozmiarów jak Ci trzeba. W 50style.pl Jest za to chyba model fajnych adidaskow z dziurkami hypertrail jeszcze tańszy, ten rownież rozważam, najgorszy kłopot z tą rozmiarowką
                • kamelia14 Re: kamelia14 - pytanie o sandały timberland ocea 12.11.11, 19:32
                  one bardziej chyba się nadają na szeroką stopę
                  ja kupiłam je jeszcze w sierpniu na stronie timberlanda teraz ich już nie mają

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka