Dodaj do ulubionych

Samochody Wader - warto?

12.11.11, 21:57
Jaka jest jakość samochodów Wader? Warto je kupić, czy to badziew? Widziałam dzisiaj w biedronce duże śmeiciarki, wywrotki, betoniarki itp. po 45 zł, wydaje mi sie że to dobra cena, ale zastanawiam się nad jakością tych plastikowych samochodów. Syn już dostał dwa podobne plastikowe , innej firmy i rozpadły sie po paru dniach zabawy, straszny badziew i nie chce już takich więcej. Jakie samochody tego typu warto kupić, jakiej marki. Chcę cos porządnego, nawet za większą cenę.
Obserwuj wątek
    • patir23 Re: Samochody Wader - warto? 12.11.11, 22:00
      Wg mnie warto. My mamy juz 2 lata wywrotke wadera wielka i mniejsza i na tej wielkiej nawet ja siadałam i nic nie popsuło sie. Pozza tym ciagle były uzytkowane latem na worzu i dalej sa w całości. Jak za taka kase to warto.
    • kasiol81 Re: Samochody Wader - warto? 12.11.11, 22:03
      Jeśli chodzi o jakość to BDB, mieliśmy sporo mniejszych, większych i tych co udźwig 100 kg mają...ale jeśli chodzi o te duże właśnie jak np te z oferty Biedronki, to są to auta nadające się głównie do ogrodu...w domu zajmują masę miejsca a zabawa dość szybko się nudzi, my mieliśmy całą serię - Gigantów, i w domu totalnie się nie sprawdziły, za to w ogrodzie - nie do zdarcia były.
      • iwonka_81 Re: Samochody Wader - warto? 12.11.11, 22:06
        popieram, my mamy wywrotkę gigant i syn na niej jeździ do dziś (ma 3,5 roku). Ślady używania prawie żadne. Jedyny minus to ich wielkość i zajmowanie miejsca.
        • magata.d Re: Samochody Wader - warto? 12.11.11, 22:11
          Dzięki za odzewsmile Chodzi mi właśnie o te duże auta smile, a miejsca w domu mamy bardzo dużo, więc tym się nie musimy przejmowaćwink
    • jolakl Re: Samochody Wader - warto? 12.11.11, 22:11
      Warto, warto. Waderowe samochody są niezniszczalne. U mnie jeżdzi na nich juz drugi syn i sprawują się świetnie.
      • magda-lenka78 Re: Samochody Wader - warto? 12.11.11, 22:28
        jeszcze nam się żaden Wader nie zepsuł a inne plastiki owszem, jedynie te całkiem małe samochody pasujące do torów to niestety w kilku złamały się haczyki, to jedyna moja reklamacja.
    • kinga_owca Re: Samochody Wader - warto? 12.11.11, 22:33
      synek ma lawetę
      sama mogę na niej jeździc wink
      a ciąganie syna po mieszkaniu to super zabawa
    • cibora Re: Samochody Wader - warto? 12.11.11, 22:37
      magata.d napisała:
      > Jaka jest jakość samochodów Wader? Warto je kupić, czy to badziew? Widziałam dz
      Warto. Plastiki dobrej jakości, niektóre mamy po trzy lata i wszystko z nimi w porządku.

> Jakie samocho
      > dy tego typu warto kupić, jakiej marki. Chcę cos porządnego, nawet za większą c
      > enę.
      A jeśli chodzi o inne to polecam pojazdy Bruder. Świetna jakość, genialne rozwiązania, można dokupować dodatkowe elementy (np. teraz kupiliśmy pług do śniegu, który pasuje do traktora, śmieciarki i całej reszty pojazdów, którą mamy). Ceny niestety wyższe.
      Pozdrawiam.
      Agnieszka
      --
      Staś (03.05.2008)
    • szmytka1 Re: Samochody Wader - warto? 13.11.11, 10:16
      W zeszłym roku syn dostal od nas śmieciarę, własnie tą z biedronki. Jeszcze w niej nic nie zepsuł, a ma duży talent do psucia. Bawiło się nia sporo znajomych szkodników i jeszcze nic nie popsuliwink Jak dla mnie jest bardzo mocna
      • b.brzozowska1 Re: Samochody Wader - warto? 13.11.11, 10:19
        mocne, mocne, mój pięciolatek jeździ na takim tirze już kolejny rok - a wszystko jak nowewink
        • syka7 Re: Samochody Wader - warto? 13.11.11, 10:36
          Kupiłam w zeszłym roku na gwiazdkę samochód( przecena w biedronce 30zł) jakby laweta z 2 ściąganymi kontenerami, rewelacja mój syn 19miesięczny i córka 4l. jeżą na nim jak szaleni , niezniszczalny wink
          Na Wielkanoc kupiłam koparkę i jest nie zniszczalna mąż nawet na niej jeździ bo jest do 100kg wink
          w lato korzystali na dworze a zimą mamy w domu.
          WARTO
          • stefa_ja Re: Samochody Wader - warto? 13.11.11, 12:47
            wader ma bardzo porzadny plastik -warto.
    • eo_wina Re: Samochody Wader - warto? 13.11.11, 14:42
      Zabawki plastikowe Wadera sa swietne jakosciowo i nie do zdarcia. My mamy kilka mniejszych i wiekszych wywrotek i z racji braku miejsca - czesc z nich powedrowala do babcinej piaskownicy. Tam tez sa nie do zajechania smile Tak wiec Wader - TAK smile
      • magda-lenka78 Re: Samochody Wader - warto? 13.11.11, 18:06
        co do Brudera to my mamy pecha i nie uważam żeby Burdery był niezniszczalne - zdecydowanie nie dla młodszych dzieci, u nas jeep przestał skręcać i to nie wiadomo czemu, bardzo szybko odłamało się koło zapasowe... mamy straż która sika wodą i jest ok ale nawet ja przyszczypnęłam sobie palce przy składaniu drabiny.
    • kamooola Re: Samochody Wader - warto? 13.11.11, 21:07
      Popieram przedmówczynie - te zabawki są naprawdę dobrej jakości.
      • fifiak Re: Samochody Wader - warto? 13.11.11, 21:26
        Samochody, garaże Wader nie do zdarcia, przeszły w spadku po synu na siostrzeńca 7 lat młodszego.
    • afroddytta Re: Samochody Wader - warto? 13.11.11, 21:34
      My chyba mamy już 2-3 lata śmieciarę wadera, obecnie ujeżdżają ją 5 i 2 latek i trzyma się, a oni na niej siadają i jest w dość intensywnym użyciu smile
      • marta2202 Re: Samochody Wader - warto? 13.11.11, 23:18
        My od zeszłego roku mamy śmieciarkę i syn się nią codziennie bawi! To jest najlepsza jego zabwka, a zabawek moim dziecio nie brakujewink Na śmieciarce siada i jeżdzi jak na jeździku, pakuje co się da tej budy na śmieci. Plastik świetny nic się nie zniszczyło, nie połamało, no młody pozrywał naklejki ale to jest nic przy jakości plastiku!
        Ja szczerze polecam!
        • magda-lenka78 Re: Samochody Wader - warto? 13.11.11, 23:53
          44,9 zł za Wadery w Biedronie, chyba zainwestuję w prezenty na wiosennego zajączka wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka